- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.801
yakalandımevet gördüm msj tekrarı:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakalandımevet gördüm msj tekrarı:))
günaydın:) kendini iyi hissetmene çok sevindim:)
sıkma canını giden paranın yeri dolar inşallah. giden sağlık olmasın.
keşke gitseydin canım doktora bi
bu tahliller ne içindi? söktürücüyle mi ilgili?
çok geçmiş olsun canım. benim ağrı eşiğim düşüktür ben olsam gitmiştim herlde şimdiye kadar..regl ağrısına sıcak suya bol şeker ya da kekik çayı iyi geliyor canım bir denemeni tavsiye ederim yine de artarsa doktora git bence..
canım hemen doktora git lütfenSağolun kızlar, cepten yaziyorum o sebeple toplu cevap verebileceğim..tahliller betahcg için.yani sağlıksız gebeliğin seyri için.sokturucu vermiyor, bebek tutunsun diye başta bir suru hormon icmistim onun etkisi ile şu an vücut atamıyor gelişmeyen keseyi.normalde hormonları bırakınca 2-3 gün içinde reglin gelip atılması gerekir yoksa operasyon ile müdahale etmeliyiz sakın gecikme dedi Dr..ağrı olursa hemen gel dedi ama ben bu ağrıyı sökülmeye çalışan regl ağrısına yoruyorum.bilemedim ki
Ben adetim geciktiğinde soğan kürü yaparım canım ertesi güne yada aynı gün içinde mutlaka gelir bi dene istersenSağolun kızlar, cepten yaziyorum o sebeple toplu cevap verebileceğim..tahliller betahcg için.yani sağlıksız gebeliğin seyri için.sokturucu vermiyor, bebek tutunsun diye başta bir suru hormon icmistim onun etkisi ile şu an vücut atamıyor gelişmeyen keseyi.normalde hormonları bırakınca 2-3 gün içinde reglin gelip atılması gerekir yoksa operasyon ile müdahale etmeliyiz sakın gecikme dedi Dr..ağrı olursa hemen gel dedi ama ben bu ağrıyı sökülmeye çalışan regl ağrısına yoruyorum.bilemedim ki
Çıkınca alayım canim evde hiç kuru soğanım kalmamış bazen ben de yaparım o kürü, pek işe yaramıyor gerçi bendeBen adetim geciktiğinde soğan kürü yaparım canım ertesi güne yada aynı gün içinde mutlaka gelir bi dene istersen
Duruma göre takip edeyim tatlım, şimdi eşimi falan ayaklandirmayayim çok korkuyor zaten bir şey olacak diye..gece uyandırıp uyandırıp sordu ağrın var mı diye yavrum..canım hemen doktora git lütfen
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsinDuruma göre takip edeyim tatlım, şimdi eşimi falan ayaklandirmayayim çok korkuyor zaten bir şey olacak diye..gece uyandırıp uyandırıp sordu ağrın var mı diye yavrum..
peki sen daha iyi bilirsin. yazık endişelenmiş o daDuruma göre takip edeyim tatlım, şimdi eşimi falan ayaklandirmayayim çok korkuyor zaten bir şey olacak diye..gece uyandırıp uyandırıp sordu ağrın var mı diye yavrum..
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
peki sen daha iyi bilirsin. yazık endişelenmiş o da
Yok canım kapatmıştım, dur acayimno_name_ sana özelden mesaj atılamıyor mu
Rabbim şifa versin tatlim, sagsalim atlatirsiniz inşallah.kiyamam kuzuma, bir an önce iyilesip ayaklanir inşallah..iş çıkışı gidip kuzularımı alıcam 40 dklık bir yol
2 hafta izin aldım kızlar vakit oldukça girmeye çalışacağım.
haftaya oğlumun ameliyatı var kasık fıtığından. geçen yıl sağ taraftan olmuştu bu sefer soldanda çıktı
çok üzülüyorum hep kötü şeyler onun başına geliyor doğduğundan beri yaşından fazla narkoz yedi kuzum daha 4 yaşında
Gecmiş olsun canımmiş çıkışı gidip kuzularımı alıcam 40 dklık bir yol
haftaya oğlumun ameliyatı var kasık fıtığından. geçen yıl sağ taraftan olmuştu bu sefer soldanda çıktı
çok üzülüyorum hep kötü şeyler onun başına geliyor doğduğundan beri yaşından fazla narkoz yedi kuzum daha 4 yaşında
canım çok geçmiş olsun inşallah operasyon iyi geçer üzülme. allah canına sağlık versin beterinden korusun yavrunu.iş çıkışı gidip kuzularımı alıcam 40 dklık bir yol
geçmiş olsun canım allah daha büyük dert vermesin. ben de küçükken bir sürü ameliyat oldum kasık fıtığı da dahil şükür yıllardır birşeyim yok bi sezeryan oldum o kadariş çıkışı gidip kuzularımı alıcam 40 dklık bir yol
sağol kuzum inşallah. daha doğduğunda göbek fıtığıyla doğdu yavrucağım.Rabbim şifa versin tatlim, sagsalim atlatirsiniz inşallah.kiyamam kuzuma, bir an önce iyilesip ayaklanir inşallah..
Gecmiş olsun canımm
canım çok geçmiş olsun inşallah operasyon iyi geçer üzülme. allah canına sağlık versin beterinden korusun yavrunu.
Teşekkür ederim kızlar. basit bir ameliyat ama işte kıyamıyorumgeçmiş olsun canım allah daha büyük dert vermesin. ben de küçükken bir sürü ameliyat oldum kasık fıtığı da dahil şükür yıllardır birşeyim yok bi sezeryan oldum o kadar