Kızlaaaaaar kızlarrrr ne kaynatmışsınız boyle okuya okuya bitiremedim
bugün birde tel in şarjı bitti şarja taktım dolmadı kapandı açılmadı sinir oldum korktum bozuldu bozulacak diye
akşam eve gelince ancak okuyabildim atladıklarım vardır kusura bakmayı lütfen
@elecda hayırlı olsun planın canım inşallah tamamıni fazla fazla tutturursun çok güzel demişsin canım hedeflerimizi yazmak kendi kendimizle yaptıgımız sözleşme derken
@limonlutarcinlikek bol şanslar canım inşallah herşey yolunda gidicek güzel habelerle geliceksin
@zelalke güle güle giy canım çok şık ayaklarinda paralansın
@msf2407 hoşgeldin canım çok geçmiş olsun onca yoldan geldin zor geçmiştir e birde sıcak yavrucağada ayrı üzüldüm
karamelli_turta ve
@Kostebekpasta çok güzel canım hedefleriniz inşallah yıl sonunda hepimiz hedeflerimizi tutturduğumuzu burdan birbirimizle paylaşırız benimde yıl sonu hedefim kk larını bitirmek ve 5000 tl altın döviz birikimi yapmak 2 kredimden 1 taneside bu ay bitiyor inşallah sabırsızlıkla onu bekledim
@Tutuy cum bizde aynı durumdayız eşimin işinden dolayı tayinciyiz şuanki bulunduğumuz şehirden ev almak istemiyoruz o yüzden şimdilik birikim yapıp daha sonra ev ya da arsa almak istiyoruz yaşayacağımız şehirden
Bu arada yeni gelen arkadaşlarlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz birikiminiz bereketli olsun altınlarınız büyüsün çoģalsın kocaman olsun
@Diyet Canavari gene nere kayboldun canım akşam olunca suspus olmuşsun