- 21 Eylül 2009
- 9.737
- 9.851
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.181
Günaydın canım benimgünaydın canımmm, sabah sabah hareketli başladım güne, az biraz iş yapayım bugün, tüm gün bilgisayar başında kitlenip kalıyorum, işler kalıyor
Güzel taktikmiş kuzu benimde aklımda bulunsun çok teşekkürlwr tavsiyen için canımgünaydın kızlarrrr, herkes iyidir inşallahhhh....
sabah sabah kalktım önce mutfağa yemek yapmaya, sonra da temizliğe giriştim...bu günü dip köşe temizlik günü ilan etmiş bulunmaktayım...
bu arada mutfakta gri ankastre ocak ve davlumbaz kullanıyorum ve ne kadar silersem sileyim su izi, bez izi vs kalıyordu ve beni deli ediyordu, şimdi acayip bi taktik buldum, sanki yeni takılmışlar gibi pırıl pırıl oldular, hemen paylaşayım sizlerle..önce bi güzel temizliyorum deterjanlı su ve sünger ile, sonra kuruluyorum ve leke leke kalıyor tabi, bi pamuğa minicik bebe yağı sürüp bebe yağı ile siliyorum ne leke ne iz kalıyor pırıl pırıl oluyor..belki yağlı kalmıştır diye yine üstünden peçete ile geçiyorum, yok böyle temizlik kızlar, şıkır şıkır oluyor, aklınızda olsun
Günaydın kızlar çok moralim bozuk
Günaydın canım benimsen hallet işlerini bende işyerindeyim zaten boş kaldıkça bende yazarım sana kolay gelsin görüsmek üzere canımcım
Güzel taktikmiş kuzu benimde aklımda bulunsun çok teşekkürlwr tavsiyen için canım
Günaydın canım noldu hayırdır neyin varGünaydın kızlar çok moralim bozuk
Hoşbuldum Canımkulkedisi30 hoşgeldin cnm
kıyamam civcivine, maşallah, bahtı güzel olsun inşallah, ayırma yanından tabi ki annesi, öp bizim için mis kokulu meleğini bol bol
hoşgeldin canım, bol bereketli olsun inşallah
ben de ilk defa geçen ay aldım ata altın.kulpsuz oluyor atanın fiyatı 970 idi çeyrek 230 civarı...
ohh maşallah, her şey yolundaysa Allah'ın izni ile kısa zamanda alırız hayırlı haberlerini inşallah...
çok iyiymiş tatlım, bakalım benim ne gelecek bu ay,zira klima hiç durmadan çalışıyor
kızlarrr kate idolüm yaaa, bayıldım kadına..bi de 3.bölümde victoria var, onu da izleyin izlemediyseniz, kadın adam duştayken suyu kesiverdi paralar akıp gidiyor diye
hoşgeldin pınarcım... senin topikte denk gelmiştik bi ara, bol ve bereketli olsun birikimin inşallah
Kızlar birbirimizi daha yakından tanıyalım, kimler napıyor kaç yaşında evli bekar iş güç :)
buzmavileylak canım ne yaptın? bu sabah ki testini merakla beklemekteyim...
Gel birlikte yapalım pampam:)Günaydın kızlar
Çok açım kahvaltı yapmayı bekliyorum :)
Yine çok konuşmuşsunuz yahu :)
Günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle :) kahvaltı yapacaklara afiyet olsun, M muhendiseylul hoşgeldin canımben de çok beğendim bileziği eğer satarken çok kayıp olmuyorsa ben de düşünüyorum almayı :))
no_name_ bebe yağı iyi fikir canım benim de aklıma bulaşık makinesi parlatıcısı gelmişti işe yarar mı bilmiyorum da sen bulmuşsun gerçi çözümü
Kardeşim in eşi 3 senelik evliler ilkkez evimize geldiler 10 dk görüşebililer 9 da işe gitti eşim.
Ben de 12 de işten geldim biraz oturduk
Sabah kahvaltısı na gidecektik dışarı
Eşim in iş arkadaşının çocugu merdivenden düşmüş Eşim kimbilir kaçta gelecek
Ben 3 e doğru işe gidecem
Onlarda 1 de 2 de yola çıkmak zorunda lar
Çocuğa üzüldüm durumu kötüymüş
Ama ben kendime de üzüldüm oyhhhhh
Nasıl bir şans yaa
Daha misafir lere birşey demedim
11 de gelse eşim gene kabulum
Eşim siz gidin diyor ama ben ailecek ailemizi hepberaber görmek istiyorum
Damat haftasonu kardeşim hafta içi çalışıyor
Kimbilir kaç ay sonra belki biraraya geelecek eşler
Cidden çok moralim bozuk
canım bu sabah 11 de tekrarlayacagım testi, dün çalıştım
hahahaha, tahmin edebiliyorum...belki siyahta da işe yarar, ufak bi köşesinde denesene bebe yağı fikrini?no_name_ benim beyaz eşyalar siyah ama cancazım :)) benimki daha beter parmak izi örneği alıyoruz her mutfağa girenden bana da bir çözüm plz
benden çok etmemişsindir :) ben evde yedim işe geldim kapıda burnuma gevrek koktu bi de onu indirdim mideme şimdibu sabah çok kahvaltı ettim pof