- 21 Eylül 2009
- 9.732
- 9.825
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
Canım ben eşimden çok razıyımnora2010 bu ne güzel haber böyle... Borçlarınızın bitmesine çok sevindim rahat nefes alınıyor kk kredi yada baska borç bitince.
Sen yine de şanslısın eşin birikimi seviyor demek ki. Bereketli olsun cnm
Bende özel şirkette çalışıyorum maaş ikramiye içinde hali 2.100 mesai olduğunda 2400 e kadar çıkabiliyor
Bu zamanda kadınlar da çalışmalı..
Bencede katılıyorum kesinlikle .. benim eşim evlendiğimiz ilk zamanlar calışmamam için çok baskı yaptı her defasında resti cektim 3500 e yakın maaş alıyorum ( izinliylen kesiliyo şuan raporluyum ) kamuda calışıyorum kim istemez ki böyle işi buda buldu bunuyo .. neyseki bişey demiyo artıknora2010 bu ne güzel haber böyle... Borçlarınızın bitmesine çok sevindim rahat nefes alınıyor kk kredi yada baska borç bitince.
Sen yine de şanslısın eşin birikimi seviyor demek ki. Bereketli olsun cnm
Bende özel şirkette çalışıyorum maaş ikramiye içinde hali 2.100 mesai olduğunda 2400 e kadar çıkabiliyor
Bu zamanda kadınlar da çalışmalı..
tobosolu_dulcinea maaşın bereketli olsun gün benim günüm diyorsun :)
Sizin krediler ne kredisi tobosAyyy çok sağol canım çok sempatik msj ın sabah sabah beni iyi güldürdün allahta seni güldürsün
2 tane kredimiz var toplamda 1450 tl aylık ödemeli nasipse önümüzdeki ay 750 tl lik olanı bitiyor olucak asıl bu biterse daha çok mutlu olcam inşallah
Kredi bitince o para insanın Eline kalıyor ya süper yani geçmiş olsun biten kredineAyyy çok sağol canım çok sempatik msj ın sabah sabah beni iyi güldürdün allahta seni güldürsün
2 tane kredimiz var toplamda 1450 tl aylık ödemeli nasipse önümüzdeki ay 750 tl lik olanı bitiyor olucak asıl bu biterse daha çok mutlu olcam inşallah
Aynen ya darısı banaKredi bitince o para insanın Eline kalıyor ya süper yani geçmiş olsun biten kredine
Sizin krediler ne kredisi tobos
Sağol canım insallahKredi bitince o para insanın Eline kalıyor ya süper yani geçmiş olsun biten kredine
Bi yandan kahvaltı hazırlıyorumSağol canım insallahdaha bitmedi ama son 1 taksiti kaldı simdiden ona seviniyorum eşimle anlaştık nasipse o kredi bitsede biz bitmemiş gibi davranıp birikime atıcaz insallah o kadar tutarı altın yapıp
InşallahKostebekpasta cım senin ne kadar var canım kredinin bitmesine
nora2010 sizi de tebrik ederim canım ne güzel ev borcunuz bitmiş çok güzel bi haber
Afiyet bal olsun canım öncelikle ayrıca içten samimi msj ın içinde çok teşekkurlerBi yandan kahvaltı hazırlıyorum
Çok katılamıyorum canım
Çokkk teşekkür ederim evet çok şükür bugunleri de gördük
8.5 sene kirada oturduktan sonra 2.5 sene önce evimizi aldık
4 senelikti borç 16 ayda banka bitti
21 ayda ise toplamını bitirdik
Allahım olmayana da versin
Ben çok çektim kimse sıkıntı çeksin istemiyorum
Bizde evlenirken kuruş yardımcı olmadıkimse
Hatta düğün parasında gelinlik damatlık parasını geri istediler
Salonu kendimiz ödedik Vs vs
Boşver kendi emeğinle alınan hep daha kutsal gelmiştir bana ve
Kimse karışma hakkını bulamıyorum böyle
Çok öpüyorum
Ne güzel Canım evinizi alıp çarçabuk ödemesini bile bitirmişsiniz Allah güle güle oturmayı nasip etsin güzel günlerde...Bi yandan kahvaltı hazırlıyorum
Çok katılamıyorum canım
Çokkk teşekkür ederim evet çok şükür bugunleri de gördük
8.5 sene kirada oturduktan sonra 2.5 sene önce evimizi aldık
4 senelikti borç 16 ayda banka bitti
21 ayda ise toplamını bitirdik
Allahım olmayana da versin
Ben çok çektim kimse sıkıntı çeksin istemiyorum
Bizde evlenirken kuruş yardımcı olmadıkimse
Hatta düğün parasında gelinlik damatlık parasını geri istediler
Salonu kendimiz ödedik Vs vs
Boşver kendi emeğinle alınan hep daha kutsal gelmiştir bana ve
Kimse karışma hakkını bulamıyorum böyle
Çok öpüyorum
Aminnnn Canım ....Afiyet bal olsun canım öncelikle ayrıca içten samimi msj ın içinde çok teşekkurlerkesinlikle aynı fikirdeyim canım eşimle biz birbirimize yeteriz diyoruz çok şükür ikimizde calısıyoruz allah hastalık sağlık problemi vermesin yeter gerisi halloluyor canım rabbim sizede evinizde güle güle mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah kendi emeginle kazanılan herşey hem daha tatlı hem daha bereketli oluyor dilerim hicbirimizin yuvasından bereket huzur eksik olmasin
Günaydınlar olsun. ..Günaydın güzel kızlar hayırlı günler. Bayan çalışmalı kendi geleceği için mutlaka biriktirebilmeli kötü gün parası denilmesine ben karşıyım. Olumsuzluk olmasın gelecek iyi günler için diye bikiktirmeli.
Hayırlısiyla inşallah o da biter canım bence en zor kısmını atlatmışsınız krediler ilk zamanlar daha zor geliyo sonra maaslar arttikca o tutar biraz azalıyomuş gibi oluyor ya da bana oyle geliyotobosolu_dulcinea benimki ev kredisi cnm 3 senesi bitti sayılır daha 3 senesi daha var