- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Biz ev alırken benim maaşım 4 yıl önce 1500 liraydı kredim 1350 lira ydı o dönemlerde çok zorlandık. Ama iki yıl sonra maaşlar arttı. Kredi sabit olunca biraz daha rahatlamıştım.Hayırlısiyla inşallah o da biter canım bence en zor kısmını atlatmışsınız krediler ilk zamanlar daha zor geliyo sonra maaslar arttikca o tutar biraz azalıyomuş gibi oluyor ya da bana oyle geliyoeviniz hayırlı uğurlu olsun canım rabbim güle güle hep mutlulukla oturmayı nasip etsin
Kostebekpasta kredinin yarısı bitmiş bile Canım ne güzel...
Bende ilerde yatırımlık ev alsam mı diye düşünüyorum ne kadar mantikli olur bilemiyorum..
Onun yerine altın ve nakit olarak mı kalsa diyorum...
Arada öyle kafam gidiyor geliyor...
Yatırımlık ev fikri hep var kafamda CanımBence ne kadar biriktirdiğine bağlı canım yatirımlık bi ev hem kendisi zaman içinde değer kazanır hem kira geliri elde edersin hem de her ihtimale karşılık başını sokucak 2. Bir evin olur imkanın olursa yine altın biriktirmeye devam edersin. kötü fikir kesinlikle değil ama naçizane önerim acele etme iyi düsün iyi araştır hiç beklemediğin bi anda karşına iyi bir fırsat çıkarsa değerlendir derim canım
Kesinlikledurkan cım bende tam olarak onu demek istedim canım sen de çok güzel bi örnek verdin
Yatırımlık ev fikri hep var kafamda Canım
Yaklaşık her şeyi toplasam yarısını yarıya yakın miktarı peşin verebilirim ama ne zaman nereden ev alsam doğru olur hiç bilemiyorum...
Yani konuda net değilim ama kafamda bu fikir var
Çok teşekkür ediyorum Canım sana
Allah bereket versin canım yarım alabilirsiniz biraz da artar paranız..Kızlar oğlumun Kumbarasına 10 tl daha attık sonra açalım istedi 510 tl çıktı 90 da ben ekledim oldu 600 tl
600 tl ye ne alınır çeyrek hariç
Ata yada Reşat nasıl oluyor ve nekadar
1000 civarı galiba
Canım çeyrek yarım bozdurınca 5 6 tl kaybediyor 5bgr aştın alırom belki 100 tl daha ekleyipAllah bereket versin canım yarım alabilirsiniz biraz da artar paranız..
Evet canm gram hariç fiziki altınlarda kayıp oluyor kısa sürede bozdurma durumu varsa.ben uzun vadeli olarak çeyrek biriktiriyorum :)Canım çeyrek yarım bozdurınca 5 6 tl kaybediyor 5bgr aştın alırom belki 100 tl daha ekleyip
teşekkür ederim canım darısı size olsunBende hepinizi seviyorum....
Kostebekpasta ben henuz cesaret edemiyorum cnm bekliyordum bakalım
Ne güzel karlı bir alım olmuş değeri ederi yükselmiş güle güle oturun tatlım
Çok güzel olurKızlar böyle bi zıncırım var şade .. böyle çeyrek yaptırsam nasıl olur
Yaptırım bakalım 3 tanesi hazır 4 tane daha çeyrek almam lazımÇok güzel olur
Sendeki o azmi gördüm ben yaparsın kankiYaptırım bakalım 3 tanesi hazır 4 tane daha çeyrek almam lazımyapınca resmini paylaşcam burda
Kızlar ben evi 2.5 sene önce topraktan aldım 125 e şimdiki değeri 280 300 bin.
Şimdi olsa hayatta ev alamam.
Sanayi Bölgesi bura o yüzden fırladı
Yaptırım bakalım 3 tanesi hazır 4 tane daha çeyrek almam lazımyapınca resmini paylaşcam burda