- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
Çok teşekkür ederim Canım belki ilerde alırım inş çocuklarıma yatırımlık...Rica ederim canım benim ne demekbunun için burdayız birbirimize fikir vermek destek olmak için iyi birikim yapmışsim canım yaşadıgın şehir neresi bilmiyorum ama oraya yetiyosa paran ordan düsünebilirsin özellikle de sehrin gelişmekte olan bölümünü düşun derim canım her ne olursa olsun hayırlısı olsun gönlüne göre olsun çocuklarının geleceği o para
Bu aradanora2010 canım bizde seni seviyoruz ben çok samimi buldum bu topikteki ortamı insallah yıllcarca devam edicek dostluklar kurarız ve hayallerimizin gerçeklestiğini birbirimizle paylaştıgımız bir topik olur burası
Hoşgeldin B BugunneselibirgunSüper bir konu
Bende esi m harçlık verirse
Acaba çeyrek mi almalıyım yoksa gram mi..
Hoşgeldin B Bugunneselibirgun
Harçlıklardan ne çıkarsa ona göre alırsın Canım senin durumuna bağlı...
Ben o ay altın almaya param yetmediğinde o parayı ayırıyorum ve öteki ay üzerini tamamlayıp öyle alıyorum
Erkekleri anlamak zorCanım birde esi m para biriktirdiğim icin bile kizmisti
Bekarliktan kalmaydi bende soylememistim.
Ondan kaç haftadır harçlık vermiyordu.
Şimdi bugün bıraktı ışte..
Ne alırsam söylemem gerekiyor
O yüzden her gün para harcamış gibi mi gostericem kendimi
Erkekleri anlamak zor
Benim eşime sorsan birikime gerek yok diyor ama var.
Biz Maaşları ayırdık rahat rahat birikim yapmaya başladım
Şimdi bazen arada diyor bana hesapları ortak yapalım diye
Yok öyle yağma yiyecek yine paraları ben kabul eder miyim artık... Etmem....
Bu arada Bekarliktan kalma birikimine karışması da tuhaf geldi bana üzüldüm açıkçası.
Umarım çözersiniz sorunlarınızı...
Çok güzelmiş cnm ortasındaki ata mı ? Senin zincir uzun galiba benimki 50 cm dugunde takmışlardıKostebekpasta Canım bak benim zincir ve tam altınım
Gebze cnmCanım nerde oturuyosunuz siz izmit mi
Bu arada birikturdiklerinden yarım yapabilirsiniz canım biraz da artar kalanı tekrar biriktirebilirsin ya 5 gr lık külçe altınlar var ondan da yapabilirsiniz biraz üstüne ekleyerek
Canım benim zincir iki göğsümün tam ortasına geliyor boy olarak kaç cm bilmiyorum..Çok güzelmiş cnm ortasındaki ata mı ? Senin zincir uzun galiba benimki 50 cm dugunde takmışlardı
1 metre vardır o zaman cnm benimki 50 cmCanım benim zincir iki göğsümün tam ortasına geliyor boy olarak kaç cm bilmiyorum..
Ben zinciri de altınını da kendim heves ettim aldım çok da hoşuma gitti takması...B
1 metre vardır o zaman cnm benimki 50 cm
Bende çok beğeniyorum set aldırmadım ben onun yerine zincir aldım küpe isimlik yüzük aldım sette çok değer kaybediyoBen zinciri de altınını da kendim heves ettim aldım çok da hoşuma gitti takması...
Gebze cnm
Hoşgeldin esmaa hedef süperAyy yaaa bende geliyimmm. Beraber teşvik olur hem. Benim de hedefim artık her ay bir çeyrek. Ağustosta başlıcam inşallah.