- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.081
hahahahahah, bu tamamen benim kabahatim, kusura bakmayın vallahi kızlarrrr
ama belki bi faydamız olur, elini çabuk tutarsın şekerimbi yeğenimiz daha olur, fena mı
Ne kusuru ya takılıyorum :)
26,9 yaşındayımKızlar birbirimizi daha yakından tanıyalım, kimler napıyor kaç yaşında evli bekar iş güç :)
Kızlar birbirimizi daha yakından tanıyalım, kimler napıyor kaç yaşında evli bekar iş güç :)
ben de çoook açım, akşamları yememeye çalışacağım artık, ama ilk gün zor geçecek sanırım..çok açımeşim gelse de yemek yesek
Ne kusuru ya takılıyorum :)
Daha bulucam da evlenecem de çocuk yapacam
Beni bırakın siz devam edin
hahahaha bu nasıl yaş yahu, ilk defa böyle bi yaş tarifi gördüm, süppersin26,9 yaşındayım
Bekarım, memurum
Sen?
Ağustos'un sonunda 26 bitip 27ye giricem.. 27 demek istemiyorum henüz hazır değilimhahahaha bu nasıl yaş yahu, ilk defa böyle bi yaş tarifi gördüm, süppersin
29.1 yaşındayımKızlar birbirimizi daha yakından tanıyalım, kimler napıyor kaç yaşında evli bekar iş güç :)
27 gene iyi de,Ağustos'un sonunda 26 bitip 27ye giricem.. 27 demek istemiyorum henüz hazır değilim
2018 Haziran da ben27 gene iyi de,
Sen bir de 30 a gel cnm Nasıl koyuyor insana bir kabullenememezlik bir trip durumları
25 den sonra başlıyor o bir kabullenememe, ileri gitmeyi istememe, hep geri gitmeyi arzulamaAğustos'un sonunda 26 bitip 27ye giricem.. 27 demek istemiyorum henüz hazır değilim
deme öyle deme nooolur, ben de korkuyorum 40 lardan30 yaş hep çok yaşlı bi yaş gibi gelirdi. 31 yaşındayım hiç de öyle diilmiş:) şimdi de 40lı yaşlardan korkuyorum
no_name_ bari en son saat 5-6 gibi yesen sonra hiçbişey yemesen? en azından bi yoğurt salata falan
Tahmin edebiliyorum27 gene iyi de,
Sen bir de 30 a gel cnm Nasıl koyuyor insana bir kabullenememezlik bir trip durumları
O da olur hayırlısı ile hadi inşallahTahmin edebiliyorum
30 yaşında çocuk çocuğa karışmış olayım artık ya
Yavaştan bunalıma girmeye başlayacam yoksa
benim hayatım diyet, bi girdim çıkamıyorum lakin lafta diyet... hiçbir şey yapamadığım gibi bu gebelik süreçleri, ödem, beslenme şişiriyor habire beni..ekim gibi falan sıkı bir diyete başlamayı planlıyorum yoğun spor programıyla birlikte... konsantre olabilirsem tabi.. bu ara sadece ödem atma amaçlı akşamları hafif yeme çabasındayım...no_name_ Canım sen diyettesin değil mi nasıl gidiyor? Neler yapıyorsun?