- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.021
Kate ablamin bir şortu vardı tam 13 yıllık
Hala giyiyorum dedi ama bel lastiği gevşediği için klipsle tutturuyormuş
Çok keyif aldım akşam onu seyrederken, yine izleyeceğim onu çok samimi geldi
Hayırlı olsun cnm inş alırsın
Rapor parası ziraat bankası kartın yoksa ayın 8 i ila 13 ü arasında bankadan alınıyordu. Hala değişmediyse...
Sağol Canım...
Hedefin süper inşallah alırsın
Ben maaşımı alır almaz gidip alıyorum ki o para ile başka şeyler almayayım diye...
aşırı pintiler yazdımYoutube den izliyorum Canım
Aşırı pinti insanlar kate.
Çok tavsiye ederim yok artık diyeceğine eminim....
Ve çok güleceğine
Altın sever dostlarım benim...şu aldığım ince bileziklerden yaptıracağım yine günlük takıyorum hiç kolumdan çıkmıyor çok kullanışlı oldu
Eki Görüntüle 2028299
Altın sever dostlarım benim...
Al cok güzel görünüyor...
Ben yarım da alıyorum ata da....ata falan alsam sahip çıkamam gibi geliyor
Gız benim birikim süremi 5 yıldan 10 yıla çıkarmahayıııır 50 ata
HoşgeldinSelam hanımlar... Baştan okuyamadım ama bende geldim..
Güzelmiş cnm güle güle kullan ne kadar ediyor bu acabaşu aldığım ince bileziklerden yaptıracağım yine günlük takıyorum hiç kolumdan çıkmıyor çok kullanışlı oldu
Eki Görüntüle 2028299
kıyamam civcivine, maşallah, bahtı güzel olsun inşallah, ayırma yanından tabi ki annesi, öp bizim için mis kokulu meleğini bol bolAynen canım içimi dinliyorum kesinlikle zerre pişmanlık Yok .. ama dün öğleye kadar içim içimi yedi yavrum bakıcıda bissürü aglamışartık asla ayırmam civcivimi yanımdan
hoşgeldin canım, bol bereketli olsun inşallahselam kızlar bende varım
4 yıllık ihtiyaç kredim var hedefim aylık belli bir gr altın almak ve kredimi 2 yılda kapatmak inşallah
şimdi banka hesabımda 21 gr altınım var
ağustos maaşı kurbana eylül maaşı okul masraflarına gidecek ekim gibi hedefime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
ben de ilk defa geçen ay aldım ata altın.kulpsuz oluyor atanın fiyatı 970 idi çeyrek 230 civarı...arayla ceyregin farkı ne ki ? Benim hiç ata altınım olmadı :)
evet canım ekim ayında 2 yıl oluyor evliliğim. ben de taşınacağım için biraz daha bekliyorum evimi taşıdıktan sonra gebelik düşünecem inşallah. geçen ay doktora gittim gebelik düşüneceğim hormon yumurtalık falan baktırdım.. tahliller de ultrason da herşey normal dedi. folik asit başlattı.. işte Allah kısmet ederse bi ay sonra taşınırsam artık düşünecem.. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin herkese..
çok iyiymiş tatlım, bakalım benim ne gelecek bu ay,zira klima hiç durmadan çalışıyorelektrık faturam 67 gelmiş100du oh
Kate ablamin bir şortu vardı tam 13 yıllık
Hala giyiyorum dedi ama bel lastiği gevşediği için klipsle tutturuyormuş
Çok keyif aldım akşam onu seyrederken, yine izleyeceğim onu çok samimi geldi
nerden izliyorusunuz banada link atarmısınız
Selam hanımlar... Baştan okuyamadım ama bende geldim..
Güzelmiş cnm güle güle kullan ne kadar ediyor bu acaba
Ben yarım da alıyorum ata da....
Ama kışa kadar bir banka kasası artık kiralamalıyım..
Çünkü zaten çalışıyorum günün bir bölümü yokum evde korkuyorum da.
Ama düğünde bozdurduğumuz tüm altınların adına tekrar yaptırmaya başladım.
Gız benim birikim süremi 5 yıldan 10 yıla çıkarma
Canım senin kumbara bugünlerde bayram ediyorEvde bozuk para avına çıktım ve kumbaraya 5 TL daha attım
Tüp sipariş edecektim. Ama ondan da vazgeçtim. Küçük tüp bitene kadar bekleyip ikisini bir değiştireyim diyorum. Yoksa küçük tüpü getirmek icin ekstra para istiyorlar. Bakalım akşam annem ne diyecek bu duruma