- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.981
Bende altın konusunda alınabilirse ata altından yanayım...kızlar yatırımlık tam altın alın diyorlar ama hiç düşmeyen, sürekli yükselen hep yarım altın oldu. çeyrek de zarar ettirmedi. ben yaklaşık 7 ay önce tam altını 1000 liraya almıştım. 7 aydır bi düştü, 950'lerde seyrediyor. ki bu iyi hali. 930 lirayı görmüşlüğü var. uzun vadede yani en az 1 yıl sonra tabi illa ki kazandırır ama çok oynak bu altın:)
ama canım şöyle düşün sen tam altını 1000 tl ye aldığında çeyrek altını ben 250 tl den aldım..şu an tam 950 ise senin kaybın 50 tl, ben 4 adet çeyrek aldıysam, çeyrek şuan 230, benim kaybım 80 tl, dolayısı ile tam altında zarar daha az bu tarz dönemlik artışlarda bencekızlar yatırımlık tam altın alın diyorlar ama hiç düşmeyen, sürekli yükselen hep yarım altın oldu. çeyrek de zarar ettirmedi. ben yaklaşık 7 ay önce tam altını 1000 liraya almıştım. 7 aydır bi düştü, 950'lerde seyrediyor. ki bu iyi hali. 930 lirayı görmüşlüğü var. uzun vadede yani en az 1 yıl sonra tabi illa ki kazandırır ama çok oynak bu altın:)
no_name_
@tobosoludulcinea
Canlar çok teşekkür ederim siz de iyiki varsınız..Hepinizi çok seviyorum, siz yüreği güzel insanlar Burayı bulmuşsunuz ne de iyi oldu.
Maaş alanlar bereketli olsun
Işteyim o yüzden sohbetinize katılamıyorum
ama işin en güzel yanı o minnoş bebiş ile dolu dolu geçirilecek 2 koca yıllll, her anını doya doya yaşamak.. bunun maddi bi karşılığı mevcut değil..sağlıkla,huzurla büyütürsün inşallah bebişini..Kızlar an itibariyle işsizim .. 2 yıllık ücretsiz iznim başladı bugünden ıtıbaren 7 yıldır çalışıyorum kendimi boşlukta hissettim şimdi ayın 15 inde hesapta para göremicek mıyım yaaaa
hımm, güzel bir bakış açısıama canım şöyle düşün sen tam altını 1000 tl ye aldığında çeyrek altını ben 250 tl den aldım..şu an tam 950 ise senin kaybın 50 tl, ben 4 adet çeyrek aldıysam, çeyrek şuan 230, benim kaybım 80 tl, dolayısı ile tam altında zarar daha az bu tarz dönemlik artışlarda bence
uzun soluklu bir tatil gibi düşün, tadını çıkar canım:)Kızlar an itibariyle işsizim .. 2 yıllık ücretsiz iznim başladı bugünden ıtıbaren 7 yıldır çalışıyorum kendimi boşlukta hissettim şimdi ayın 15 inde hesapta para göremicek mıyım yaaaa
haklısın canım bu sefer zorunlu görev haline geliyor, keyfi kaçıyor, bu akşam çatlar artık diye düşünüyorum..zamanlama süpper, Rabbim ol desin inşallahhh
Olsun canım çocuğunu sen büyüteceksin ne guzelKızlar an itibariyle işsizim .. 2 yıllık ücretsiz iznim başladı bugünden ıtıbaren 7 yıldır çalışıyorum kendimi boşlukta hissettim şimdi ayın 15 inde hesapta para göremicek mıyım yaaaa
Aynen canım içimi dinliyorum kesinlikle zerre pişmanlık Yok .. ama dün öğleye kadar içim içimi yedi yavrum bakıcıda bissürü aglamışama işin en güzel yanı o minnoş bebiş ile dolu dolu geçirilecek 2 koca yıllll, her anını doya doya yaşamak.. bunun maddi bi karşılığı mevcut değil..sağlıkla,huzurla büyütürsün inşallah bebişini..
Hem ozaman normal :)dışarıda yediklerimizi hesaba katmadım eve alınan sadece canım
Çok şükür demelisin canım.Kızlar an itibariyle işsizim .. 2 yıllık ücretsiz iznim başladı bugünden ıtıbaren 7 yıldır çalışıyorum kendimi boşlukta hissettim şimdi ayın 15 inde hesapta para göremicek mıyım yaaaa