Ben de bugun şöyle düşündüm, bu ayın sonuna kadar düşmezse bu ayın sonunda alacağım altın parasını dahil edip altınlarımı bozduracağım. euroya cevıreceğim. euro yükselene kadar euro olarak dursunaltın düşünce eurodan bozdurup altın alırım
AYY HAVUZ PROBLEMİ GİBİ OLDU VAZGEÇTİM KIZLAR :))
euro ile altın arasında ters orantı kuruyosun ama
yükseldimi hepsi yükseliyo
Günaydın kızlar.
Aslında tek yönlü değilde hem altın, hem tl, hem döviz olarak birikim yapmanın daha karlı olduğu söylenir hep. Biz yaklaşık 5 aydır eşimle ortak olarak maaşları alır almaz belli bir miktar kağıt para ayırıyoruz birikime, bunun yanında bozuk kavanozumuz var, kağıt paraya Eylül ayına kadar vade koyduk, bozuk kavanozunu dolunca açıp çeyrek alacağız. Ben de Mart sonuna kadar mühlet verdim kendime çeyrek almak için.
Ben bunun yanında ya gram altın ya döviz yapmayı düşünüyorum kendi özel harcamlarımdan tasarruf yaparak. Bebek için birikim amaçlı.
O sebeple döviz şu anda mantıklı olabilir.
Ben kuyumcuyum bende ikiside var istedigini satarim ama yatirim yapacakmissin sen Zararli cikarsin dediAllah Allah...kar-zarar açısından mi söyledi yoksa risk açısından mi?
Ya kızlar benim gittigim kuyumcu yatırımı gram olarak yapma yatirim yapacaksan ceyrek ata altin falan al gram altin yeni moda oldu ama ne olacagı belli degil dedi tabi ben şok
Hatırlıyorum özellikle uyarmıştın ya mesaj yazıp ayy kötü olmuş ya başının gözünün sadakası olsun cnm en azından size birsey olmamış ya seninle evde falan denk gelseydi yine Allah korumuş seniDaha 3-5 gün önce eve hırsız girer deprem falan olur evde birikim yapmayın diyordum.
Hafta sonu evime hırsız girdi. Bileziklerimi falan hep bankaya atmıştım ama bozdurmaya kıyamadığım bir kaç altınım vardı alyansım falan ortalama 7-8 bin değerinde malesef hepsini almışlar. Şuan akıllandım, ama faydası yok.
Kızlar yeniden uyarmayı borç bildim kendime
Hatırlıyorum özellikle uyarmıştın ya mesaj yazıp ayy kötü olmuş ya başının gözünün sadakası olsun cnm en azından size birsey olmamış ya seninle evde falan denk gelseydi yine Allah korumuş seni
Daha 3-5 gün önce eve hırsız girer deprem falan olur evde birikim yapmayın diyordum.
Hafta sonu evime hırsız girdi. Bileziklerimi falan hep bankaya atmıştım ama bozdurmaya kıyamadığım bir kaç altınım vardı alyansım falan ortalama 7-8 bin değerinde malesef hepsini almışlar. Şuan akıllandım, ama faydası yok.
büyük geçmiş olsun allahım beterinden korusun
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canımBende öyle diyorum. Şükrediyorum, çünkü öğlen işten çıkıyorum. 2 kişilermiş. onlar evdeyken eve gitme ihtimalim vardı.
Birde tüp bebek için para ayırmıştım, bu ay tüp bebek denemem olacak. Allah tan onu bulamamışlar.
çok üzüldüm canım geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin diyelimDaha 3-5 gün önce eve hırsız girer deprem falan olur evde birikim yapmayın diyordum.
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım
çok üzüldüm canım geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?