Altin biriktirelim

Yayla çorbasına yumurta koymuyorum ben, artıp ısıtınca tadını beğenmiyorum. Gerçi senin bebiş küçük dimi onun için daha besleyici olur.

Kızlar dün kuyumçuya gittim, 22 ayar bilezik baktım işçiliksiz, adamlar gram fiyatını 917 tl den hesaplıyor, biriniz bana haremaltını (websitesini) önermişti orada has altın 917 tl 22 ayar altın 850 tl mi ne öyle bir fiyattı, bu nasıl oluyor ya. Bilezikte sonuçta 22 ayar, e adamlar işçilik yok diyor, anlamadım 🤷🏻‍♀️
Kuyumçuyuda tanımıyorum, insan tereddüt ediyor acaba beni “kandırıyorlarmı” diye.
Bebiş için daha besleyici olsun diye koyuyorum. Bir de tadını daha çok beğenmeye başladım yumurtalı 🤣. Eğer 917 den hesapliyorsa üstüne işçiliği koyuyor bence. Bana da fazla geldi . Başka kuyumcu varsa oraya da sor bence.

Bebiş için daha besleyici olsun diye koyuyorum. Bir de tadını daha çok beğenmeye başladım yumurtalı 🤣. Eğer 917 den hesapliyorsa üstüne işçiliği koyuyor bence. Bana da fazla geldi . Başka kuyumcu varsa oraya da sor bence.
Bir tane daha kuyumçuya sorduk oda 892 tl dedi. Offf kafam karıştı iyice ya 😞

Kızlar baya kuyumçu gezip sordum, fiyat hep aynı 915 tl - 917tl, internette niye öyle yazıyor anlamadım 🤷🏻‍♀️
Bir çok kuyumcu o fiyata vermiyor artık
Hepsi tutturabildiğine veriyor
Düzenli alışveriş yaptığımız kuyumcu bile
Anneme bilezik alırken o fiyatlara veren kimseye bulamazsın dedi
Gerçektende bulamadım
Hepsi yazanın 20-25 TL üstü fiyatlardan veriyordu ve işine gelirse dediler

Bir çok kuyumcu o fiyata vermiyor artık
Hepsi tutturabildiğine veriyor
Düzenli alışveriş yaptığımız kuyumcu bile
Anneme bilezik alırken o fiyatlara veren kimseye bulamazsın dedi
Gerçektende bulamadım
Hepsi yazanın 20-25 TL üstü fiyatlardan veriyordu ve işine gelirse dediler

Ay çok zor ya, karar veremedim kafam karıştı iyice.
Güvenilir birini bulmak çok zor, birde burda yaşamayınca dahada zor 😣

Boşuna cennet annelerin ayakları altında değil işte 🥰
cnım benim dogumum da sagolsun yengem hastanelik güzel penye bi takım almıstı ben seçmiştim epeyde pahalıydı bi tane de kendim aldıydım.bi adette elbise aldım lcwden 30tl mi neydi omuzlardan çıtcıtlı acılan emzırmek ıcın. noldu bil bakalm o elbiseyi hıc cıkarmadım üstümden düşün yıkanıp kuruyodu anında:KK48: yengemin aldıgıyla kendi aldıgımı bi kere giydim sadece. elbisenin her tarafı leke falan oldu atmadım ikinci bebıs istersek o zaman belki bulamam diye:KK48: sıcaklara denk gelıcek senin de dogumun sanırım ben kesınlıkle tavsıye ederim

buna benzer bişeydi kuması bi tık daha toktu

cnım benim dogumum da sagolsun yengem hastanelik güzel penye bi takım almıstı ben seçmiştim epeyde pahalıydı bi tane de kendim aldıydım.bi adette elbise aldım lcwden 30tl mi neydi omuzlardan çıtcıtlı acılan emzırmek ıcın. noldu bil bakalm o elbiseyi hıc cıkarmadım üstümden düşün yıkanıp kuruyodu anında:KK48: yengemin aldıgıyla kendi aldıgımı bi kere giydim sadece. elbisenin her tarafı leke falan oldu atmadım ikinci bebıs istersek o zaman belki bulamam diye:KK48: sıcaklara denk gelıcek senin de dogumun sanırım ben kesınlıkle tavsıye ederim

buna benzer bişeydi kuması bi tık daha toktu
Çok kullanışlı bir şeye benziyor
Ama ben tesettürlü olduğum için geceliği uzun arıyorum ve bir türlü bulamıyorum 😔

Hayırlı geceler kızlar
Daha önce aldığım fakat bu evde yer olmadığı için depoda duran bir dresuarımız vardı

800 TLye almıştım. Bugün letgodan 1400 TLye sattım :KK9:

Parayı eşime verdim. Pazartesi üzerini tamamlayıp bir çeyrek alıp gel dedim
Bebeğimizin ilk altın birikimine de başlamış bulunmaktayım:KK73:

Hayırlı geceler kızlar
Daha önce aldığım fakat bu evde yer olmadığı için depoda duran bir dresuarımız vardı

Tebrik ediyorum seni canim. 2. El satışta bu kadar kar eden ilk tanidigimsin 😅.
Minigin çok şanslı 🥰

Selam millet. Hafta sonu bitti 🤔. Benim beklentilerimi karşılayamadı da 1🤣🤣 umarim sizinki iyi geçmiştir. Okul tatil oldu bu hafta bizim evde iki çocuklu bir anne ne yapar adlı gösteri var 🤣🤣

Yarınki planlarımı da anlatayım. Öncelikle yemek menüsünü belirledim. Tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası, tas kebabı, sebzeli bulgur pilavı. Ve ben yarın diyete başlayacağım bayrama kadar 😱🤔. Çocukların dolabını elden geçirmeyi planlıyorum. Kuculenleri ayırtacağım ve büyük oğlumun kırtasiye malzemelerini düzenleyeceğim. Bir de evi süpürüp, toz almayı planlıyorum. Bakalım neler yapabileceğim.

Hayırlı geceler kızlar

Aa super. Peki dresuvari aldiginda ceyrek altin ne kadardi canim hatirlayabilir misin?
Yarınki planlarımı da anlatayım. Öncelikle yemek menüsünü belirledim. Tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası, tas kebabı, sebzeli bulgur pilavı. Ve ben yarın diyete başlayacağım bayrama kadar 😱🤔. Çocukların dolabını elden geçirmeyi planlıyorum. Kuculenleri ayırtacağım ve büyük oğlumun kırtasiye malzemelerini düzenleyeceğim. Bir de evi süpürüp, toz almayı planlıyorum. Bakalım neler yapabileceğim.
Vay be 2 cocukla bunlari nasil yapacaksin ama biri buyuktu senin yapabilirsin cok yorulmazsan eger

Iyi geceler kizlar
Ben 2 gundur buraya giremedim
Cumartesi sabahtan doktora gittim kulak agrim vardi doktor muayene etti bir sey bulamadi
Sonra aksama kadar parktaydikcocuklarin hemegini de parka goturdum piknik gibi oldu
Aksam olunca da gelip yemek yiyip yattilar
Ben de aksamdan corbalarini pisirdim
Eskiden kalan ic vardi buzlukta onunla lahmacun yaptim bebelere pazar gunu icin
Bugunde sabahtan cocuklara kahvalti yaptirip yazliga gittik
Yazlikta biraz disarida oynadilar
Sonra eve geldik gorumcem geldi
Esimle gorumcem cocuklari parka goturdu
Ben de onlar gelene kadar 3 saat uyumusum:uykucu:
Nasil dinlenmisim anlatamam
Sonra cocuklara yemek yedirdik eve donerken uyudular yavrular
Bende eve gelince orucumu actim
Sabahtan dinlendigim icin evi temizledim
3 cesit yemek yaptim
Yarin izinli oldugum icin bebeleri okula gondermicem
Bi tiyatro var oradan yer ayirttim
Ilk deneyimleri olacak
Bakalim begenecekler mi? Belki de gitmek istemezler ben de goturmem

Hafta sonlari hep disarida yiyorduk
Gerci guvenilir yerler ama yine de hem maddi hem hijyen acisindan gereksiz
Tabi ki arada olur ama her haftasonu cok geliyordu bana bu haftasonu onceden belirledigim menulerden dolayi hazirlikliydim
Hic disarida yemedik
Buzlukta hazir boregim bile var ani bir durumda onu cikarip yiyebiliriz
Bize hersey oluyorda
Cocuklar et yesin istiyorum
Her gun mutlaka yedirmeye calisiyorum 2 yasina kadar cok dikkat ediyordum gerci
Sonrasinda da bir gun yedirmesem diger gun mutlaka sade et, kofte, lahmacun, haslama gibi seyler yapmaya calisiyorum

Yarinki menumuz benziyor L Labratory
Bende de sehriyeli tavuksuyuna corba
Tas kebabi
Pirinc pilavi var

Ben tas kebabina havucta ekliyorum oglum havuc kizim patates seviyor ondan

Birde yarin icin hazirda mercimek corbasi ve yayla corbasi var
Yine oglan mercimek kiz yayla seviyor diye :KK70:

Pazatesiyi yazmistim

Sali
Manti
Tarhana corbasi

Carsamba