Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
evlilik yaşım doğru çıktı ilk ölü doğum kızdı ikinci de kızdı ve şimdi 3. hamileliğim erkek görünüyor hadi bakalım 1 ay sonra belli olunca yazcam

bende yaptım evlilik yaşım doğru çıktı ilk bebeğim karnımda öldü 9 haftalıktı cinsiyetini bilmiyorum kız çıktı şimdi kızım var o da doğru çıktı 11 haftlık hamileym henüz erkek çıktı bakalım doğru çıkarsa yazarım onu da :) ama kaç tane olduğunu bilemedm nasıl yapılacağını anlamadım çünkü

Cinsiyet bakarken sırasıyla, yüzük hareket ediyor duruyor, ikincisi için de bakıyorsun hareket ediyor duruyor, 3 - 4 diye aynısını yapıyorsun, ne zaman ki ilk tutuşunda hareket etmez kıpırdamazsa yüzük, o kadar oluyor çocuğun... Diyelim ki 4. kez yaparken hareket etmezse yüzük, 3 çocuğun oluyor

Ay bana cok karisik geldi :)) okurken bile yoruldum

Anladım şimdi ozaman bana bi 3-4 tane görünüyor :)))ama şimdikinin cinsiyeti erkek çıktı bakalım artık Allah var benm de içimden öyle geçiyor inş olur bi kızım var bi de oğluşum olur

Son düzenleme:
Bebeğimin cinsiyetini öğrendim arkadaşlar...Bu alyans olayı tuttu sanırım bende.Bir oğluşumuz olacakmış Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin ....

çocukken yapardık bunu komşudada annemdede tutardı bende ne çıkıyodu hatırlamıyorum tabi.. 24 yaşında evlendim 2 kere denedim çınlama 30 oluyo hala durmuyo bebek içinde 1 erkek 1 kız çıkıyo sonra duruyo

Hakikati Allahtan başkası bilemez.
Büyü yapmak büyüye inanmak haramdır.
İlk okuduğum satırda bir düğüm atın dedikten sonra devamını okumadım bile Çünkü
Biliorsunuz Peygamber efendimiz(sav) e de düğümlerle büyü yapıp kuyuya attılar,yaptığınız sey size döner geşir aman dikkatli olun

burda birine zarar vermek amaçlı bişey yapılmıyoki niye büyü olsun

Bebeğimin cinsiyetini öğrendim arkadaşlar...Bu alyans olayı tuttu sanırım bende.Bir oğluşumuz olacakmış Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin ....

kızlar tuttu demiştim ama 13 haftada doktor erkek demişti ama 17. haftamdayım kız olduğunu öğrendik yüzük hala erkek diyor anlamadım gitti neye inanacağıma :::) bi tahmini bi cevabı olan var mı bana ...?

Bende görünce hemen yaptım kızlar evlilik yaşı tuttu 2 çocuk bir kız bir oğlan çıktı ilk hamileliğim daha 11 haftalık cinsiyet belli olunca yazarım :)

Ben de inanmam ama zevkine yaptik, su an hamileyim, kız diyor yüzük :) ikinci de erkek olcakmis, baska da çıkmıyor. Tam da gönlümden geçen bu, inşallah tutar :) tutarsa yazarim.

cok merak ettim tuttu mi 4ay sonra evlilik yasi?

ben bu cinsiyet yöntemini bir sene önce denemiştim ve 2 kız 1 oğlan cıkmisdı =)
şimdi hamileyim ve tekrar denedim yine 2 kız 1 oğlan cikdı..
ilk iki çocuğum kız ücüncüsüde oğlan.. daha cok yenı ama bende ilk Bebeğimi kız hissediyorum
hayırlısı artık Allahım saglıkla nasıp eder insaAllah =)

Bu yöntem nasıl oluyorsa doğru çıkıyor şimdiye kadar 4-5 kişiye yaptım hepsinde cinsiyet doğru çıktı.Hatta emin olmak için anneme de yaptım ilk çocuğu 3 saat yaşayıp ölmüştü o dahi çıktı.Kendime de baktım 2 erkek bi kız çıktı dördüncüye bakmaya cesaret edemedim yüreğim kaldırmaz Ama ilk çocuğum erkek.

Ayy benim ilk cocugum erkek ikinciye de hamileyim dr %90 kiz dedi burdada ayni cikiyor ins doğrudur yaa baska cocukta çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…