Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
çocuk için yaptım önce iki erkek sonra kız çıktı 3 defa yaptım
ama evlilik yaşını anlamadım yapamadım:26:

çocuk için yaptım önce iki erkek sonra kız çıktı 3 defa yaptım
ama evlilik yaşını anlamadım yapamadım:26:

Canım, evlilik yaşını hesaplamak da çok basit.
Birkaç kez oku bak yapabilirsin, takıldığın yeri sorabilirsin bana

Bu arada, çocuk 3 mü çıktı? 4. de hareket etmedi mi yüzük?

Bu arada bak, burada da erkek çıktı senin

ben üç defa yaptım canım
evet burda da erkek çıktı
aslında istediğim illa olsun dediğim bişey yok, ilk çocuğum yani kız da erkek de istiyorum hangisi olursa artık

bi ara evliliği de hesaplıcam merak ettim

Ben denedim 24 yaşındayım evlilik yası 26 çıktı bir tanede kızım olacakmış annemde de denedik hepsi doğru çıktı 
Hadi bakalım hayırlısı canım, çeyiz hazırlıkları başlasın öyleyse
Canım, annenin adına evlilik yaşı ve cinsiyetlerin anketini doldurur musun rica etsem?

yüzük hic durmadi 33e filan geldim galiba bende bi sorun var bir de bardagin ortasinda mi tutucaz alyansi o zaman hic degmiyo yok,kenarina Yakin mi

yüzük hic durmadi 33e filan geldim galiba bende bi sorun var bir de bardagin ortasinda mi tutucaz alyansi o zaman hic degmiyo yok,kenarina Yakin mi

Bardağın ortasında sabitle canım ilk olarak, suya ve kenarlara değmesin. Sonra zaten yüzük hareketlenmeye başlayacak ve sen her çarpışını sayacaksın, taaki yüzük tekrardan durana dek sayacaksın

Arkadaşlar bunun büyüyle bir ilgisi olabilir mi ? Bir arkadaşım böyle şeyler yapma büyü olabilir falan dedi de biraz tırstım Saç teli dualar falan olduğu için

Arkadaşlar bunun büyüyle bir ilgisi olabilir mi ? Bir arkadaşım böyle şeyler yapma büyü olabilir falan dedi de biraz tırstım Saç teli dualar falan olduğu için

Tövbe tövbeee, Allah korusun, olur mu hiç öyle şey

Ninelere sor sen bu yöntemi arkadaşına değil, eskiler bilir bunu
Hem diğer cevapları da mı okumadın? Senin arkadaşın gibi düşünen olmuş mu hiç??
Birçok arkadaşımız da önceden de duymuş zaten bu yöntemi

İçin rahat olsun yani canım...

Hehehe Ayy beni de korkuttu deli
Tamam canım teşekkür ederim içim rahatladı. Bu arada bana 24 çıktı seneye evleniyorum galiba

Hehehe Ayy beni de korkuttu deli
Tamam canım teşekkür ederim içim rahatladı. Bu arada bana 24 çıktı seneye evleniyorum galiba

Ufukta var mı biri canım
Sen artık hızlıdan hızlıya çeyizini tamamla o zaman

tatlım 3 çocuğum olacak 2 kız 1 erkek ilki kız görünüyo bizimde kzımız olucak zaten evlilik yasınada bakim bari

Ufukta var mı biri canım
Sen artık hızlıdan hızlıya çeyizini tamamla o zaman

Evet 1 yıldır erkek arkadaşım var canım ama seneye mezun oluyoruz herhalde mezuniyet çıkışı '' dayanamıyoz garii '' diyerek koşa koşa nikaha yetişeceğiz

tatlım 3 çocuğum olacak 2 kız 1 erkek ilki kız görünüyo bizimde kzımız olucak zaten evlilik yasınada bakim bari

Sunbal'ımm, kuzumm, ne güzel 3 yeğenim olacak

Evlilik yaşına da bak bakalım hadi hemen, sonra da anketimizi doldurmayı unutma, evliliği de çocuğu da işaretle

Evet 1 yıldır erkek arkadaşım var canım ama seneye mezun oluyoruz herhalde mezuniyet çıkışı '' dayanamıyoz garii '' diyerek koşa koşa nikaha yetişeceğiz

Hadi bakalım, hayırlısı olsun sizin için canım

ben de cinsiyeti belli değilken yapıyordum her seferinde daire çiziyordu siz konuyu açarken daire ise kız demişiniz ama ben daire ise erkek dik ise kız diye biliyorum ve bir oğlum olacak.. daire çizen bütün arkadaşlarımın oğlu oldu bu durumda hangisinin doğru olduğu muallakta kalıyor ama illaki inanmak gerekmiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…