evlilik yaşını bilmem ama bu testi uyguladığım yaklaşık on beş kişinin hepside doğru çıktı.tekrar tekrar uygulamama rağman hep aynı çıktı.5 çocuğu olana sırasıyla uyguladım hemde kaç kez her seferinde doğru çıktı.böyle şeylere hiç inanmazdım ama hiç hatasız sonuçlardan sonra bilemiyorum..önemli olan sırasıyla uygulamak.yani yapacağınız kişiye ilk çocuğundan başlayarak.ben sadece ipe geçirilmiş alyansla uyguladım avcunun içine koyarak yavaşça kaldırıyorsun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme
- Konu Sahibi phia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
evlilik yaşını bilmem ama bu testi uyguladığım yaklaşık on beş kişinin hepside doğru çıktı.tekrar tekrar uygulamama rağman hep aynı çıktı.5 çocuğu olana sırasıyla uyguladım hemde kaç kez her seferinde doğru çıktı.böyle şeylere hiç inanmazdım ama hiç hatasız sonuçlardan sonra bilemiyorum..önemli olan sırasıyla uygulamak.yani yapacağınız kişiye ilk çocuğundan başlayarak.ben sadece ipe geçirilmiş alyansla uyguladım avcunun içine koyarak yavaşça kaldırıyorsun.
Evet canım, hep doğru çıkıyor bu ve sonuç değişmiyor kaç kez yaparsan yap
Ve ilginç olanı çocuk sayısı tamam olduğunda yüzüğün hiç bir şekilde kıpırdamaması öyle değil mi?!?
- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
Yaaa bunu bende hemen denemek istiyorum ama benim alyansimin her yeri tasli..esimin alyansiyla yapayim desem o da gumus olmaz mi tasli alyansla deneyen dogru cikan yok mu hic
Yani canım, aslında saf altın taşsız olsa iyi olurdu ama, eğer seninki minik taşlı ise yine dene bakalım, sonra da taşsız bir alyansla tekrar denersin
Ben geçen gün arkadaşıma baktım, onun alyansında da minik minik taşlar vardı ama yaptık yine de 1 erkek, 1 kızı çıktı onun da :13:
- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
cinsiyet erkek çıkıyor ama 2.kez kızım olucak anlmadım.bende hiç biri doğru tutmuyor
İlginç, bu yöntemi birebir uyguladığım kişilerde yanlış çıktığını hiç görmedim...
Acaba, sırasıyla ve doğru olarak uyguladın mı ki canım?
- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
kızlar çok ilginç geldi bu konu bana yapmak istiyorum
ama bazı detayları anlamadım
mesela yüzüğü avcumuzda sıkıp suya mı bırakacaz
ya da elimiz bardağın içinde nasıl duracak ki yüzüğün çarpış sayısına bakacaz :26:
bi video varsa link atar mısınız evlilik yaşı için
Yüzüğü avcunda sıkıp açtıktan sonra avcunun ortasında değmeyecek şekilde tutuyor ve hareketi gözlemliyorsun (cinsiyet için)...
Evlilik yaşı için de; yarısını içtiğin su bardağının üzerine saç ile bağlamış olduğun yüzüğü suya değmeyecek şekilde bardağın içine sarkıtıp sabitleyip bardağa her çarpışını sayıyorsun, durduğu sayı evlilik yaşı oluyor...
Son düzenleme:
Yüzüğü avcunda sıkıp açtıktan sonra avcunun ortasında değmeyecek şekilde tutuyor ve hareketi gözlemliyorsun (cinsiyet için)...
Evlilik yaşı için de; yarısını içtiğin su bardağının üzerine saç ile bağlamış olduğun yüzüğü suya değmeyecek şekilde bardağın içine sarkıtıp sabitleyip bardağa her çarpışını sayıyorsun, durduğu sayı evlilik yaşı oluyor...
cevap için teşekkürler
fırsat bulduğum ilk anda yapıcam
benimde annem yapar çocuk için ama saç teli yerine dikiş ipliği kullanıyoruz ve dua falanda okumuyoruz.bir şey farketmiyor.eşimede yapıyorum aynı çıkıyor.benimki çocukluğumdan beri aynı çıkıyor.bazı kişilerde farklı çıkmış.bu tabikide batıl inanç tabikide.çocuğumun cinsiyeti belli olunca yazarım tuttumu diye