• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
Şimdi yaptım testi yalnış yapmadıysam cinsiyet için olanda erkek çıktı Zaten ilk günden beri erkek hissediyorum bakalım doğru çıkarsa bu test biraz daha doğrulanmış olucak

Kizlar benimkide erkek cikti tabi daha ultrasonna vakit var ama korktum ben yuzugu gobegim miknatis gibi cekiyo gobegimin sagina yada soluna ceksem gobegimin ortasina dogru egriliyorrr

Bunu dün akşam gördüm ve bugün hemen denedim. Hemde 3 kez denedim. Hepsinde aynı sonucu verdi, çok ilginç gerçekten. Evlilik yaşımı doğru çıktı. 1 tane kızım var. İlk çocuğu kız çıkardı o da tmm. 2. Ve 3. Erkek diyor onu bilemiyorum, bekleyip göreceğiz artık. 3 den sonra da hiç bi hareket olmadı. Durdu kaldı öyle:-)

Hahahah süpermiş hemen denedim. 26 evlilik yaşımı bildi. Ve 2 kızım olacakmış ayyy inşallah :)

İlk bebekte erkek çıktı tuttu bu teori ama ikinci de kız çıktı tutmadı. İkinci doğum sonrası yine yaptım bu sefer iki erkek 2 kız çıktı. Yıllar geçtikçe bende değişime uğradı. 7 yaşında oğlum yaptı. Ona 3 kız çıktı. Günlerce üzüldü 3 çocuğa nasıl bakacağım diye ☺️

İlk bebekte erkek çıktı tuttu bu teori ama ikinci de kız çıktı tutmadı. İkinci doğum sonrası yine yaptım bu sefer iki erkek 2 kız çıktı. Yıllar geçtikçe bende değişime uğradı. 7 yaşında oğlum yaptı. Ona 3 kız çıktı. Günlerce üzüldü 3 çocuğa nasıl bakacağım diye ☺️

:) Çok tatlı ya kuzum benim

Bende şimdi iki defa denedim ikisindede aynı sonucu verdi.İlk kürtajım ikizdi ikisinede erkek dedi cinsiyetleri bellimiydi bilmiyorum tabi.Sonrasında erken düşügüm var o sayılmıyomuş saymadım o yüzden.1 oğlum var ve şimdide hamileyim.Oğluma oğlan çıktı hamileligimede kız çıktı ondan sonrada bir oğlum olcakmış sonra başka olcakmı diye baktım sabitlendi buda olmayacak demek.her bakışınızdan sonra elinize 3 defa degdirin yüzüğü ve ondan sonra neyim olcak diye sorun içinizden ben dışımdan söyledim eşime anlatırken ama ilkiyle aynı sonucu verdi.Doğmuş olan doğru çıktı şuanki gebeligimdede cinsiyet daha belli olmadıgı için vilemiyorum ama kız çıktı bakalım göreceğiz 16.haftamızda
Merhaba hanımlar sonucu yazarım demişim ama ben doğumyapalı ikibuçuk ay oluyo daha buraya yazmamışım yüzük falı doğru çıktı kızım oldu.Şuan ikibuçuk aylık büyüdün ellerinizfen öpsün inşaallah

Bende sonunda basardim ya 3 cocugum olacak gozukuyor, esime de yaptim aynisi cikti:KK53: yuvarlak, duz, yuvarlak cikti bende, bi daha da yuzuk donmedi..Kizim mi olcak acaba cidden ya, baslarda erkek hissediyordum da bu son zamanlarda kiz hissetmeye basladim, cok karisik cok, saglikla gelsin de yeter :nazar::anneadayı:

Bende sonunda basardim ya 3 cocugum olacak gozukuyor, esime de yaptim aynisi cikti:KK53: yuvarlak, duz, yuvarlak cikti bende, bi daha da yuzuk donmedi..Kizim mi olcak acaba cidden ya, baslarda erkek hissediyordum da bu son zamanlarda kiz hissetmeye basladim, cok karisik cok, saglikla gelsin de yeter :nazar::anneadayı:
Hayırlı sağlısı olsun inşaallah.

arkadaşlar bu test bende göbekte yapinca erkek bilekte yapinca kiz çıkıyor . cinsiyetini bilen arkadaşlar ikisinide yapip hangisi doğru bana soylermisiniz

arkadaşlar bu test bende göbekte yapinca erkek bilekte yapinca kiz çıkıyor . cinsiyetini bilen arkadaşlar ikisinide yapip hangisi doğru bana soylermisiniz
Göbekte yaptım doğru çıktı.Bilekte yapıldıgnı hiç duymadım.

Canım benim ikinci oğlumda doğum yapana kadar hem karnımda hem de bileğimde kız çıkıyordu. Ama ilk oğlumda bu tahmin yöntemi tuttu. Ben şöyle düşündüm ikinci yi deli gibi kız istedim. Psikolojik olarak kendimi etkilemiş olabilirim.

arkadaşlar bu yüzük testi kimyasal gebeligi de söylüyor mu.? bazıları düşükleri söylediğini söylüyor? dogrumudur bu?

Back