Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk bebekte erkek çıktı tuttu bu teori ama ikinci de kız çıktı tutmadı. İkinci doğum sonrası yine yaptım bu sefer iki erkek 2 kız çıktı. Yıllar geçtikçe bende değişime uğradı. 7 yaşında oğlum yaptı. Ona 3 kız çıktı. Günlerce üzüldü 3 çocuğa nasıl bakacağım diye
Sağol canım.:) Çok tatlı ya kuzum benim
Merhaba hanımlar sonucu yazarım demişim ama ben doğumyapalı ikibuçuk ay oluyo daha buraya yazmamışım yüzük falı doğru çıktı kızım oldu.Şuan ikibuçuk aylık büyüdün ellerinizfen öpsün inşaallahBende şimdi iki defa denedim ikisindede aynı sonucu verdi.İlk kürtajım ikizdi ikisinede erkek dedi cinsiyetleri bellimiydi bilmiyorum tabi.Sonrasında erken düşügüm var o sayılmıyomuş saymadım o yüzden.1 oğlum var ve şimdide hamileyim.Oğluma oğlan çıktı hamileligimede kız çıktı ondan sonrada bir oğlum olcakmış sonra başka olcakmı diye baktım sabitlendi buda olmayacak demek.her bakışınızdan sonra elinize 3 defa degdirin yüzüğü ve ondan sonra neyim olcak diye sorun içinizden ben dışımdan söyledim eşime anlatırken ama ilkiyle aynı sonucu verdi.Doğmuş olan doğru çıktı şuanki gebeligimdede cinsiyet daha belli olmadıgı için vilemiyorum ama kız çıktı bakalım göreceğiz 16.haftamızda
Kendi içinde dönsün bişey olmaz düz gidip geliyosa erkek. daire çiziyosa kızYaa kizlar ben yaptim da ya yanlis yaptim da da sonucu anlamadim yaa yuzuk duz giderken kendi icinde de donuyor, nasil olcak
Evet kızım olduuuuBen ilk defa denedim ikiside aynı çıktı hele o kız daki daire çizmesi şok oldum resmen.
Hayırlı sağlısı olsun inşaallah.Bende sonunda basardim ya 3 cocugum olacak gozukuyor, esime de yaptim aynisi cikti yuvarlak, duz, yuvarlak cikti bende, bi daha da yuzuk donmedi..Kizim mi olcak acaba cidden ya, baslarda erkek hissediyordum da bu son zamanlarda kiz hissetmeye basladim, cok karisik cok, saglikla gelsin de yeter
Göbekte yaptım doğru çıktı.Bilekte yapıldıgnı hiç duymadım.arkadaşlar bu test bende göbekte yapinca erkek bilekte yapinca kiz çıkıyor . cinsiyetini bilen arkadaşlar ikisinide yapip hangisi doğru bana soylermisiniz
peki bileginize yapip sonuca bakarmısınız ayni mi diye? zahmet olmazsaGöbekte yaptım doğru çıktı.Bilekte yapıldıgnı hiç duymadım.
Canım benim ikinci oğlumda doğum yapana kadar hem karnımda hem de bileğimde kız çıkıyordu. Ama ilk oğlumda bu tahmin yöntemi tuttu. Ben şöyle düşündüm ikinci yi deli gibi kız istedim. Psikolojik olarak kendimi etkilemiş olabilirim.arkadaşlar bu test bende göbekte yapinca erkek bilekte yapinca kiz çıkıyor . cinsiyetini bilen arkadaşlar ikisinide yapip hangisi doğru bana soylermisiniz
Sizin cinsiyeti bellidir artık. Hangisi doğru çıktı?arkadaşlar bu test bende göbekte yapinca erkek bilekte yapinca kiz çıkıyor . cinsiyetini bilen arkadaşlar ikisinide yapip hangisi doğru bana soylermisiniz