• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
Bende bunu çok eskiden beri bilirim hatta bekarken de yapardım erkek kız kız erkek çıkıyor benim sonucum ilk bebeğim düştü daha sonra iki kızım oldu ve son erkek çıkıyor onu bilemicem:) kime yaptıysam doğru çıktı

Bende bunu çok eskiden beri bilirim hatta bekarken de yapardım erkek kız kız erkek çıkıyor benim sonucum ilk bebeğim düştü daha sonra iki kızım oldu ve son erkek çıkıyor onu bilemicem:) kime yaptıysam doğru çıktı
Peki doğru çıkanlar hangi yöne olursa doğru çıkıyor sizin

Kızlar peki yüzük illa taşsız mı olmak zorunda? Ben yapmıştım ama olmadı sanki benimki:işsiz:

alyansımda sıra tas var mınık mınık onunla yaptım işyerinde :D delı gıbı ugrasıp durdum sacı baglarken :)
ılkı kız cıktı ıkıncısı erkek kısmet bakalım ılk cocuga hamıleyım erkek gbı gelıyor ama hayırlısı :)))

alyansımda sıra tas var mınık mınık onunla yaptım işyerinde :KK70: delı gıbı ugrasıp durdum sacı baglarken :)
ılkı kız cıktı ıkıncısı erkek kısmet bakalım ılk cocuga hamıleyım erkek gbı gelıyor ama hayırlısı :)))
ben hala anlamadım nasıl yapılacağını yüzüğü sol eline tutacaksın üzerine de koyarken mi şeklinden mi anlayacağız

ben hala anlamadım nasıl yapılacağını yüzüğü sol eline tutacaksın üzerine de koyarken mi şeklinden mi anlayacağız
ONCE SOL AVUCUNU ICINE KOYUP AVUCUNU SIKCAKSIN CANIM. DUALARI OKUYUP ELINI ACCAKSIN.SAG ELINE YUZUGU ALUP AVUC ICIN TAVANA BAKCAK SEKILDE SOL ELINI AC.SACIN UCUNDANDA ALYANSI SALLANDIR.HAKKATEN DAIRE OLDU ILK BASTA SONRA SAGA SOLA GITTI :) TUTCAKMI BAKALIM :)

ONCE SOL AVUCUNU ICINE KOYUP AVUCUNU SIKCAKSIN CANIM. DUALARI OKUYUP ELINI ACCAKSIN.SAG ELINE YUZUGU ALUP AVUC ICIN TAVANA BAKCAK SEKILDE SOL ELINI AC.SACIN UCUNDANDA ALYANSI SALLANDIR.HAKKATEN DAIRE OLDU ILK BASTA SONRA SAGA SOLA GITTI :) TUTCAKMI BAKALIM :)
yüzüğü sağ ele alırken saç telinden tutarak mı alacağız yoksa sol elden sağ elin avuç içine mi koyacağız

yüzüğü sağ ele alırken saç telinden tutarak mı alacağız yoksa sol elden sağ elin avuç içine mi koyacağız
VALLA BEN SAC TELINDEN TUTUP KALDIRDIM SOL ELIMIDE ALTINA ACTIM. ILKI DAIRE IKINCI SAG SOL UCUNCUDE TITREYEREK DURDU :d HADI BAKALIM KISMET :D

Bnim anladğım yuzuge sac telımızı baglıyz bır ıkı tel fark etmz sanırım.okurken sol avucumda yuzuk ve sımsıkı kapalı.okuduktan sonra acıyrum.ondan snrasını anlamadım

Bnim anladğım yuzuge sac telımızı baglıyz bır ıkı tel fark etmz sanırım.okurken sol avucumda yuzuk ve sımsıkı kapalı.okuduktan sonra acıyrum.ondan snrasını anlamadım
Bak resimdeki gibi tutuyosun ve niyet ediyosun erkekse sağdan sola yada karşıdan sana doğru gitgel yapıyo kızsa daire çiziyo.Ben defalarca denedim kız çıktı iyi konsantre olmalısın ama.Ve dur dediginde duruyo.Ben sadece cinsiyet değil daha farklı sorularda sordum mesela kaç kardeşiz ben kaçıncı çocukum ve kardeşlerimin sırasıyla cinsiyetlerini sordum hepsini doğru çıkardı.Hatta kardeşlerimin ilk çocugu ikinci çocugu gibi sorulardan da çok sordum hepsi birebir doğru çıktı.Ben farklı bir yöntemini daha buldum masaya yarım bardak su koydum yüzüge ben kaç kardeşsem o kadar sayıda bardaga çarp dedim ve o sayıda bardaga yüzük çarptı buna benzer bir çok soru sordum her söyledigimde soruda yanılmadı.Gözlerinize inanamayacaksınız bardaga çarptıkça tin tin diye ses geliyo.

Eklentiler

• 20161224_011648.png
    20161224_011648.png
    277,5 KB · Görüntüleme: 136
Ve 14+6 haftalık cinsiyetimizi öğrendik %88kız dedi doktor.Yüzük testi de her yaptığımda kız çıkarıyodu yani bende doğru çıktı bu

Benim ilkim kız şuan 2. Ye hamileyim bende az once yaptım okudum duamı saçımdan bir tel kopardım yüzüğü bağladım sol elime sıkıca tutarken 3 ihlas bir fatiha okudum sonra sol elimi açtım saçtan tutup yüzüğü kaldırdım 3 kez sol avuc içime değdirdim ilk yaptıgım kedi etrafında döndü .. 2. Yaptıgım git gel yaptı şuan cinsiyetininden emin değiliz her iki doktor da farklı cinsiyetler soyledi Allah gönlümüze göre versin eğer erkek kesinleşirse evet bu yüzük te doğruluk payı var dicem ama güzel basit bi uygulama eğlenceli de hemde dua okumuş oluyoruz fena mı

Benim ilkim kız şuan 2. Ye hamileyim bende az once yaptım okudum duamı saçımdan bir tel kopardım yüzüğü bağladım sol elime sıkıca tutarken 3 ihlas bir fatiha okudum sonra sol elimi açtım saçtan tutup yüzüğü kaldırdım 3 kez sol avuc içime değdirdim ilk yaptıgım kedi etrafında döndü .. 2. Yaptıgım git gel yaptı şuan cinsiyetininden emin değiliz her iki doktor da farklı cinsiyetler soyledi Allah gönlümüze göre versin eğer erkek kesinleşirse evet bu yüzük te doğruluk payı var dicem ama güzel basit bi uygulama eğlenceli de hemde dua okumuş oluyoruz fena mı
Soruyu sormadan önceki hareketleri baz alma cnm.tam durunca soruyu sor bekle ozaman doğru hareket ediyo.

Back