Böylesi sizin için daha iyi olmuş en azından dostunuz olmadığını anlamış oldunuz. Sizin mesajınıza tenezzül edip cevap vermeyen üstüne üstlük onca yılın hatırını hiçe sayarak saygısızca size''takıntı yapmış akıl hastası'' diyen biri defolsun gitsin..
Takıntılısın o zaman. Hemde bayaaa bi!Keşke tamamen böyle düşünsem ve sabaha hiçbir şey olmamış gibi uyansam ama yapamıyorum
Hayırdır, sen niye bu kızdan vazgeçemiyorsunAh ah. Bende bunu söyleyip hayatıma devam etmeyi o kadar çok istiyorum ki...
Şuanda hırs yaptığınızı düşünüyorum neden beni bıraktı neden cevap yazmadı neden hakaret etti..vs. Bence akışına bırakın ola ki bir daha yazarsa ya da konuşmak isterse sildim seni bittin deyin hiç uzatmayın. Böyle insanlar hayatınızda olursa daha büyük sorun ne hali varsa görsün. Zamanla alışırsınız bakın görün..Ah ah. Bende bunu söyleyip hayatıma devam etmeyi o kadar çok istiyorum ki...
Takıntılısın o zaman. Hemde bayaaa bi!
Canım önüne baksana ya kız seni sallamış hemde öyle böyle değil başka bir arkadaş bulmuş kendine, haa onunla kavga edince geri sana dönmek isteyecektir ama yüzüne bakma. Salla gitsin zaten siz hiç arkadaş olamamışsınız
Şuanda hırs yaptığınızı düşünüyorum neden beni bıraktı neden cevap yazmadı neden hakaret etti..vs. Bence akışına bırakın ola ki bir daha yazarsa ya da konuşmak isterse sildim seni bittin deyin hiç uzatmayın. Böyle insanlar hayatınızda olursa daha büyük sorun ne hali varsa görsün. Zamanla alışırsınız bakın görün..
Gerçek dünyaya hoşgeldin 6 sene nedir ki 15 senelikler bile tekmeyi basıverir işine gelmezse. Dünya dönüyor insanlar değişiyor, zamanla alışır güler geçersin
Sebep ne durup durukenBaşlıktan da anlayacağınız üzere tam altı senedir arkadaşım olan biri bir anda benimle görüşmek istemediğini söyledi ve dünden beri hiçbir mesajıma cevap vermiyor. Dün de bana takıntı yapmış bir akıl hastasısın dedi. Sanırım artık barışmak istemiyorum ama bu acı geçsin istiyorum. Bana yardım edin
Se
Sebep ne durup duruken
Çok saçma canim uzme kendini öyle biriyle arkadaş kalmaya değmez zatenTahammülü kalmamış
Çok saçma canim uzme kendini öyle biriyle arkadaş kalmaya değmez zaten
Geçer zamanla o pesine düşerAcısı geçsin istiyorum sadece
Bundan korkuyorum biraz da. Peşime düşerse affedebilirimGeçer zamanla o pesine düşer
Keşke takmasam bu gece son kez taksam onu6 senelik bit arladasligi bu kadar takma
Bosver
Böyle diyen bir insan olsaydım. Cidden çok mutlu olurdumÇokta fifii deyip geçç amaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?