BayanBayan mi erkek mi ?
Hayır elbette değilim. Bana bilerel cevap vermediği için birkaç mesaj attım o da böyle düşünmüşTakıntılı mısınız peki?
Derdi neymiş bir sey duymus olabilir mi ?
Hayır bana sürekli yeni tanıştığı bir arkadaşından bahsediyordu. Bende dayanamadım patladım. Tek mesele bu değil dedi eski kavga konularımızı açtıDerdi neymiş bir sey duymus olabilir mi ?
60 yıllık karı kocaların boşandığı bir dünyada 6 yıllık arkadaşlığı gözü kapalı harcarlar valla
Arkadaşlığınızda belli ki fedakarlık yapıp daha çok seven siz olmuşsunuz ki ta buralara kadar gelip konu açmışsınız . Boşverin değer görmediğiniz gibi bir de hakaret işitmişsiniz . Değmez .
Keşke tamamen böyle düşünsem ve sabaha hiçbir şey olmamış gibi uyansam ama yapamıyorum
Amaan bosverin .Su devirde isine gelmeyen herkes bağ kopariyor .Ani da saymiyor arkadaslik da .Hayır bana sürekli yeni tanıştığı bir arkadaşından bahsediyordu. Bende dayanamadım patladım. Tek mesele bu değil dedi eski kavga konularımızı açtı
Bahsetsin ne var ki bunda. İlişkilerde herkes kendi hayatını anlatır. Karşı taraf anlattığında dinlemez, yine kendini anlatmaya fırsat arar. O kendini anlatır, sen kendini anlatırsın ama kimse birbirini anlamaz. Sonra da böyle anlaşamazlar.Hayır bana sürekli yeni tanıştığı bir arkadaşından bahsediyordu. Bende dayanamadım patladım. Tek mesele bu değil dedi eski kavga konularımızı açtı
Sanırım beni daha çok üzen şey onun her anımda yanımda olmasıydı. Ya da ben böyle düşündüm bilmiyorumYaparsın yaparsın insanlar neleri atlatıyorlar ...
Haklısınız. Keşke çabuk unutabilsemAmaan bosverin .Su devirde isine gelmeyen herkes bağ kopariyor .Ani da saymiyor arkadaslik da .
Bahsetsin ne var ki bunda. İlişkilerde herkes kendi hayatını anlatır. Karşı taraf anlattığında dinlemez, yine kendini anlatmaya fırsat arar. O kendini anlatır, sen kendini anlatırsın ama kimse birbirini anlamaz. Sonra da böyle anlaşamazlar.
Bence samimiyet için sürenin önemi yok. Belliki birbirinize tahammülünüz olmayan bir ilişkiniz varmış. Yıl olarak baz almayın. Kaybedilceğine üzülmeniz gereken bir ilişki değilmiş belliki
iyide sebep ne?
durduk yere mi iletişimi kesmeye karar verdi?
Eee o zaman güle güle diyeceksin . Keyfi bilir. Ben eskiden çok kafaya takardım . Aman karşımdaki kırılmasın aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey kıvamı gibi. Ama artık peeeh diyorum. Karşılıklığı değer görürüm. Onun haricindekilerle ilgim yok. İnsan olarak varlar. Dost olarak azlarİşin aslı şu ki o bana sana tahammülüm kalmadı dedi. Ben hiç böyle düşünmemiştim
Eee o zaman güle güle diyeceksin . Keyfi bilir. Ben eskiden çok kafaya takardım . Aman karşımdaki kırılmasın aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey kıvamı gibi. Ama artık peeeh diyorum. Karşılıklığı değer görürüm. Onun haricindekilerle ilgim yok. İnsan olarak varlar. Dost olarak azlar