Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz öyle oldu sanırımSevgilinden bahsediyor gbi yazmışsın. Haklı olabilir arkadaşın. Ürkütücü geldi şu yazdığın bana.
Bende mesajlarına cevap vermemıstım sonra cok pişman oldu defalarca arafı ama acmadım ve öylece bıttı .üzüldum mü evet üzüldum ama bazı şeyler gereklıydı o zamanın sartlarında.Hayır elbette değilim. Bana bilerel cevap vermediği için birkaç mesaj attım o da böyle düşünmüş
Çok benziyor belki bende arkadaşıma böyle yaptım. Kendimi onun yerine koymaya çalışıyorumKuzum valla oyle denk geldi bugun o konu. Senin konuyuda gorunce bi acaba dedim.
Ama tarihler uyusmuyo zaten
Hırslanmıyorum umutlandırılıyorumNe alaka şimdi benim dediğim ile bu yazdığın? :)
Ben de yıklar once bır arkadasımı bırakmıstım böyle ama sebebı farklıydı .Ve cok kötu hakaretler ettı bana gercek yuzunu boylece görmus oldum dost degılmıs demekkı dedım ıyı de oldu bazen vazgecmek gerekır bazı seylerden.
Konuşmak gerekmiyor mu önce?Bende mesajlarına cevap vermemıstım sonra cok pişman oldu defalarca arafı ama acmadım ve öylece bıttı .üzüldum mü evet üzüldum ama bazı şeyler gereklıydı o zamanın sartlarında.
Öyle ümit ediyorum. Tekrar ulaşmak için zaman geçsin istiyorum. Sizinki numara değiştirmiştir belkiSeninki yine aciklama yapmış. Benim çocukluk arkadasim ne mesajlarima cevap veriyor ne aramalarimi açıyor .bugune kadar hic bir tartismamiz da.olmadi düşünün..bende beklemedeyim bakalim..
Sizde bosverin pisman olur birgün. Cocukluk yapmış
Çok benziyor belki bende arkadaşıma böyle yaptım. Kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum
Burada iki mesajla insanları tanımış mı oldunuz acaba?Dalga geçmiyorsan ve 20 yaşından büyüksen çok saplantılı bir insansın.
En sevmediğim arkadaş modeli
Sorun sende değil, bende. Sen daha iyilerine layıksın. Diyerekten ayrılmak gerek
İşte tam da bu. Ona çok bağlanmıştım..Bazı insanlar fazla duygusal olabiliyor, hayatında uzun süre bulunan insanlara fazla bağlanmış olabiliyor. Neden uzaylı görmüş gibi yorumlar geliyor, arkadaş kaybetmek de acı verici bir şey olabilir.
20 yaşında değilimDalga geçmiyorsan ve 20 yaşından büyüksen çok saplantılı bir insansın.
En sevmediğim arkadaş modeli
Sorun sende değil, bende. Sen daha iyilerine layıksın. Diyerekten ayrılmak gerek
Bunun gerçekten bittiğine inanmak istemiyorum sanırım sadeceHer şerde bi hayir her hayirda bi şer vardir. Bunu hep söyle kendine. Kim bilir seni neyden koruyor Allah'ım . belkide arkadasim dedigin insan yuzunden kotu seyler yasayacak ailene karsi kotu duruma dusecek veya Allah korusun daha da kotuler olacakti.
Ben birsey ters gittiginde veya olmadiginda hep boyle diyorum kendime. Ha bu bi avuntu olabilir belki cogu insana gore ama hayat o kadar kisa ve o kadar guzel ki. Inan bana o tatli canini uzup buraya konu actigina bile gerek yok.
Duygusal, kırılgan bir yapın var bence. Hazmetmesi zor oluyor ama insanlar gidiyor maalesef ki.İşte tam da bu. Ona çok bağlanmıştım..
Belki de kim bilir? Olabilir mi acaba?Burada iki mesajla insanları tanımış mı oldunuz acaba?
:) kolay gelsin işin çok zor.20 yaşında değilim
Evet çok duygusalım. Kaybettiğim ilk arkadaşım değil ve hepsinde de gerçekten zor zamanlar atlattım.Duygusal, kırılgan bir yapın var bence. Hazmetmesi zor oluyor ama insanlar gidiyor maalesef ki.