- 8 Temmuz 2019
- 1.595
- 3.791
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Aaa neden öyle düşünüyorsunuz? Biz 15 yıldır çok çok yakın 3 kız arkadaşız, kardeşten farkımız yokturO artık arkadaşını bulmuş 3 kişilik arkadaşlık asla olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa neden öyle düşünüyorsunuz? Biz 15 yıldır çok çok yakın 3 kız arkadaşız, kardeşten farkımız yokturO artık arkadaşını bulmuş 3 kişilik arkadaşlık asla olmuyor
Mune Bla bahçe dediğim onun özel bahçesi. Kendine ait. Çağırması lazım diye düşündümBahçeye neden inmiyorsunuz
İnsanlar belki onları beğenmeyip kendinizi geri çektiğinizi sandılar.
Gördüğünüzde yanlarına gidin, havalardan girin bütün kış hastalıktan eve kapanmak zorunda kaldığınızdan çıkın, böylece onlar birbiriyle görüşürken sizin neden aralarına katılamadığınızı da anlarlar.
Ayak üstü muhabbetlerle başlayın arkadaşlıklara, bahçede sosyalleşme adımları atın, biraz dışa dönük olun, muhabbet edin, sürekli dışarıdan izler içe kapanık olursanız kimseyle arkadaş olamazsınız, insanlar sırf çocuklar beraber oynasın diye arkadaşlık yapmıyor karşılarındakinin sohbeti de sarmalı.
Eve kahveye çağırma bence de şey yap arayıp ya hava çok güzel , yarin ya da obursu gün kek yapicam bi demlik çay alıp bahçeye inelim mis gibi bahar havası çekelim de. Hem eve de cagirmiyosun rahat olur hem de belki gören gelir ya da başka arkadaşına da söyler kaynasirsiniz. Yarın doluysa öbür güne ok der. İkisine de isim var derse zaten sizle samimi olmak istemiyor demek. Başka kişilere aynı taktıktan devam edersiniz parkta tanistiginjz falan
binicem üstüne vurucam kırbacıBenimde arkadaşım olacak işte
Yazarken aklımda o vardıbinicem üstüne vurucam kırbacı
valla öyle akıllar vermişler ki aklında neler var düşünemiyorum şu an hani ilk mesajı okumayan biri resmen birine manita ayarlama taktikleri sanırYazarken aklımda o vardı
Yarın kadını köşede sıkıştırıp mıncıklıcamvalla öyle akıllar vermişler ki aklında neler var düşünemiyorum şu an hani ilk mesajı okumayan biri resmen birine manita ayarlama taktikleri sanır
ahahaha valla şaşırmam pardesülü adam modu da iyi benceYarın kadını köşede sıkıştırıp mıncıklıcam
Bu durumda en doğrusu bahçeye çocukları gezdirp indirmek çocuklar bi süre sonra kaynaşır sizde dahil olursunuz beni ev oturması kahveler geriyor mesela ama aşağıda dışarda gördüklerime seslenirimAy evet dimi
Ama bahçede gördükçe kıskanıyorum
Yazın onların oğlu ve kızı oynarken biz bebeğimle bakacağız uzaktan gibi senaryolar kalbimi darlıyor
ayy ben de bu yorumu arıyordum. benim oğlum da tek çocuk, ben de sosyal biri sayılmam. komşuluk ilişkilerim de yoktur. oğlan kreşe başlayınca bir heves ettim arkadaşlarının anneleriyle tanışıp çocukları sosyalleştirmeye. daha doğrusu oğlum benden hevesliydi, sürekli evde arkadaşlarından bahsedip dururdu. bir kaç kez çocukları bir araya getirdik ama 2 saat bir aradaysak sanki günlerdir bir aradaymışız gibi bir yorgunluk bir koşuşturmaca....evde toplanıldı mı ev sahibi için çok yorucu oluyor küçük çocuklarla. o yüzden biz artık çocukları kreşe veya oyun alanına bırakıp kız kıza planlar yapmaya başladıkBen de bir sey sorayım.
Çocuklu arkadaşlar cidden cocuklu analar bir araya gelince geldiğinizden bir şey anliyor musunuz?
Ben iki nefes alırım onun bebesiyle oynar bizimki diye ne zaman düşünsem kendimi pişman ve daha yorgun buluyorum.
Yaşça büyük olan kizimi kucaklamış döndürmeye çalışıyor yakalarim misal. "Güzelim o daha küçük düşer kucaklamak yok. "
Normalde yiyen çocuklar birbirini görüp yemem diye inatlaşır. Uykusu olan uyumam diye ağlar. Açlık, uykusuzluk, huysuzluk baş gösterir.
Benim kız yüzüne bakmadığı oyuncak için kıyamet koparir, otur onu dinle.
Kahvemi yudumlamaya çalışırken patırtı, bammmm güm kesin biri düştü diye zıplayan koşan ben.
Sonuç: Soğuyan kahve, dağılan ev, konuşulamayan bir dünya mevzu, unutuyor insan yahu!
Yeminle sonrasında ulan tek benimkini dinlesem daha iyiydi, s.cayim sosyalligine derken buluyorum kendimi
Servisle gidip geliyor.hiç karşılaşmıyor musunuz kapıda vs
O da iyiymiş
KVKK sağlam korkutmuş
Daha ufaktır sizinki.Ben de bir sey sorayım.
Çocuklu arkadaşlar cidden cocuklu analar bir araya gelince geldiğinizden bir şey anliyor musunuz?
Ben iki nefes alırım onun bebesiyle oynar bizimki diye ne zaman düşünsem kendimi pişman ve daha yorgun buluyorum.
Yaşça büyük olan kizimi kucaklamış döndürmeye çalışıyor yakalarim misal. "Güzelim o daha küçük düşer kucaklamak yok. "
Normalde yiyen çocuklar birbirini görüp yemem diye inatlaşır. Uykusu olan uyumam diye ağlar. Açlık, uykusuzluk, huysuzluk baş gösterir.
Benim kız yüzüne bakmadığı oyuncak için kıyamet koparir, otur onu dinle.
Kahvemi yudumlamaya çalışırken patırtı, bammmm güm kesin biri düştü diye zıplayan koşan ben.
Sonuç: Soğuyan kahve, dağılan ev, konuşulamayan bir dünya mevzu, unutuyor insan yahu!
Yeminle sonrasında ulan tek benimkini dinlesem daha iyiydi, s.cayim sosyalligine derken buluyorum kendimi
Onlardan bahcedeyken inin çocukla sizde aşağıya. Öyle camdan niye bakacaksınız. Arada termosa çay yapın goturun yazinAy evet dimi
Ama bahçede gördükçe kıskanıyorum
Yazın onların oğlu ve kızı oynarken biz bebeğimle bakacağız uzaktan gibi senaryolar kalbimi darlıyor
2 sene daha var yani..Daha ufaktır sizinki.
Biz oyun alanı olan cafelere gidiyoruz. 4-5 yaş sonrasında bir giriyorlar oyun alanına kalkana kadar da gelmiyorlar yanımıza. Ama tabii evde olursak oyuncak kavgası oluyor. Bu nedenle eve değil cafeye gidiyoruz çok rahat çay kahve içiliyor
onlari bahcede gorunce oglunu da alip asagi indirsen bahce sonucta ortak alan ..Selam Hanımlar,
İtiraf köşesi gibi olacak şimdi. . .
Kendime hayret ediyorum ama ciddi kıskanıyorum ya.
Durumu anlatayım.
Alt komşumun oğlumla yaşıt oğlu var.
Onun hemen karşı komşusunun da aynı yaş bir kızı ve biraz büyük oğlu var.
Ben bu alt komşuyla tanıştım.
Oğullarımız oynar vs. diye.
Bir kez o geldi, bir kez ben gittim.
Sonra biz kış boyu hasta olduk. Hiç gidemedim çağıramadım.
Aylar geçti. Tabi samimiyet gitti.
Bu sürede o karşı komşuyla kanka oldu
Sürekli bir aradalar ve ben kıskanıyorum.
Allahım çok saçma
Aslında kıskançlık da değil.
Onlar yan komşuyla bahçede kahve içerken bebekleri oynuyor
Ben yukarıdan görüyorum veya seslerini duyuyorum.
Böyle kıskanç bakışlar atan Burhan Altıntop gibi hissediyorum.
2 hafta önce kahveye çağırdım.
Başka yerdeyim, sonra inşallah dedi.
Mesela bir daha çağırayım mı?
İnsanlara yapışmaktan hoşlanmam ama benim sorunum komşuluk kuramamakla ilgili.
Ben şimdiye kadar çok evcimendim ve komşu hiç sevmezdim.
Ama şimdi 2 yaşında oğlum var ve istiyorum ki bebekli annelerle arkadaş olalım.
Sitenin parkında karşılaşıyoruz.
Adın ne, nerede oturuyorsun, benim oğlum şu yaşında..
Eee devamı yok..
Ben hariç tüm bebekli anneler arkadaş çünkü ben nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Kışın sorun yok ama yazın evde tıkılıp kalıyoruz.
Eşim diyor ki takma seneye kreşe gidecek zaten.
Oradaki annelerle arkadaş olursun.
Ama ben kendimi biliyorum.
Bu beceriksizlikle onlarla da arkadaş olamam.
Ben hariç tüm sınıf arkadaş olur.
Mesela bana önerileriniz ne olur?
Geçen bir kadın bebeğini gezdiriyordu. Aynı yaş o da oğlumla.
Tanıştık ama kaldı sonra.
Mesela ben çat diye arayıp sana kahveye gelmek istiyorum diyemiyorum.
Zaten o aşamaya da gelemiyorum (telefon isteme vs.)
Açıkcası oğlumun sosyalleşmesi yazın arkadaşlarıyla oynaması için istiyorum daha çok.
Alt komşumu bir daha kahveye çağırayım mı?
Yoksa onu artık salayım mı?
Bu konuyu açtığıma utanıyorum hihih
Bu asosyal anneye öneri verir misiniz lütfen
Not: Çok sevdiğim en yakın 3 arkadaşım var çocuklu. Ama en yakını bana 1.5 saat uzaklıkta. Burada tek kaldım. O yüzden arkadaş edinmek istiyorum.