Alt Komşumu Kıskanıyorum :D

2.kez tekrar cagirmayin gelmek isteseydi 2 hafta için de gelirdi.

Şöyle birşey yapın onlar bahçeye indiğinde kahve içmeye siz de çocuğunuzla beraber gidin hatta kurabiye tarzı birşeyler de götürün ikram edin sohbetlerine dahil olun zaten hal ve hareketlerinden belli ederler kendilerini size karşı.

Üst yorumlarda okudum konuşkan değilim demişsiniz ama bu tür konularda biraz girişken olmak gerekiyor benim annem mesela 30 kusur yasindayim hala benim ilkokul 1.sinif arkadaslarimin anneleriyle görüşür annem harici 2 kişi samimi olmuşlardı hic irtibatlarini koparmadilar.

Kardeşim 27 yaşında onun da yine 1.siniftan beri arkadaşı olan anneler var onlarda sanırım 4-5 kişi hala gorusurler birbirimize gider geliriz .

Kendi özel bahçesi..
Yani dışarıdan kapıdan giriliyor.
Öyle sitenin bahçesi olsa giderdim.
Ama hal evine gitmişsin ha bahçesine aynı :KK43:

Yazın bu konuyu bir daha açar sorarım :KK70:

Ben işte anneniz gibi olmak isterdim oğlum için.

İnan zerre gurur yapmıyorum.
Çekiniyorum sanırım :KK43:
Bir gün denk geldiğinizde ikisini birlikte çağırın bence. Ayirmayin sevenleri😂 ikisi sık görüşüyorsa birlikte gelmek tek gelmekten daha iyi olabilir. Ben olsam çok samimi olmadığım birine samimi bir arkadaşımla gitmeyi tercih ederim.

Kendi özel bahçesi..
Yani dışarıdan kapıdan giriliyor.
Öyle sitenin bahçesi olsa giderdim.
Ama hal evine gitmişsin ha bahçesine aynı :KK43:

Yazın bu konuyu bir daha açar sorarım :KK70:

Ben işte anneniz gibi olmak isterdim oğlum için.
Bahçe ortak alan benim de bahçede hakkım var diye Dalın 🤣🤣

O zaman diğer komşudan yana kullanın 2 çocuğu olan onu çağırın yada ikisini aynı anda çağırın hatta kahve değil de kısır günü yapın belki gelirler kesin gelirler bence 🤣

Gel kankam ol.
Burada asabi portre çizsem de aslında iyi insanımdır.
İyi hal kağıdı veririm.
Oğlum şeker gibidir.
Oyuncağımız kitabımız bol.
Ama evim dağınık :KK70:

Ben de biraz sinsiyimdir ama kimseyi üzmem 😂
Oğlum az biraz asabi ve suratsız. Ama bence senin şeker oğlanı tanısa yumuşar.
Ev deme bana benimkini mok götürüyor mümkünse parkta görüşelim 🤣🤣🤣

Ben de biraz sinsiyimdir ama kimseyi üzmem 😂
Oğlum az biraz asabi ve suratsız. Ama bence senin şeker oğlanı tanısa yumuşar.
Ev deme bana benimkini mok götürüyor mümkünse parkta görüşelim 🤣🤣🤣
hahah sen çok dürüst oldun ama
Şeker gibi ama ortamlarda sarı terör diyorlar :KK70:
Park olur :KK70:

Neresi orası taşınalım? :KK70:
İstanbul depremi geliyor diyorlar zaten.
Ondan da tedirginim :KK43:
valla deprem konusunu hiç açma en güvenli şehirlerde bile deprem oluyo bence yaşanan yerin zemini önemli şehirden çok.
ben izmirdeyim birkaç saat uzaklıktayız arkadaşlarla ilerde belki görüşürüz üçümüz de bebiş bekliyoruz hem de erkek anaları olucaz 😂

valla deprem konusunu hiç açma en güvenli şehirlerde bile deprem oluyo bence yaşanan yerin zemini önemli şehirden çok.
ben izmirdeyim birkaç saat uzaklıktayız arkadaşlarla ilerde belki görüşürüz üçümüz de bebiş bekliyoruz hem de erkek anaları olucaz 😂
Eşimin memleketi sayılır.
Her yaz oradayız

Evimin zemini orta, binası sağlam çıktı.
Kader kısmet diyeceğim artık.
Hiçbir yere güvenmiyorum İstanbul'da.

Ben çok kolay arkadaş edinirim bence.
Birincisi çok aşırı olmadan konuşkan ve güleryüzlü olacaksın.
Mesela çocuğu kreşten almak için mi bekliyorum? selam veririm bekleyen başka bi anneye, sizin çocuğunuzun adı neydi falan derim. sonra kadına bi iltifat ederim çantasına saçına vs bişeye.
(tabi bunu yapmam için önceden beni cezbedecek ve bu kişiyle kafam uyuşur benim dedirtecek bişey görmem lazım o kişide)
iltifatı da yapınca sohbeti çocuk üstünden sürdürüyorum genelde. ilkinde değil ama ikinci karşılaşmamızda Telefon no isterim, çocukları buluştururuz vs diye. bazen yürüyo bu arkadaşlıklarım bazen yürümüyor. çoğunlukla devam eder ama.

senin komşuya da ben olsam nosu varsa msj atardım. Merhaba, nasılsın? Bir planın yoksa çocuklar oynarken biz de bir kahve içelim mi müsaitsen yarın öğlen beklerim. diye
gene başka zaman derse ümidi kes. ondan teklif bekle derim.

Şimdi geçen parkta görüştüğüm kadını görürsem napayım?
Bana taktik verin.
Sohbeti koyulaştırıp sonra eve mi çağırayım
Böyle de sapık gibi yazdım
Hep hoşlanılan erkekle ilgili taktik veriyorsunuz :KK70:

aa numaramı vereyim sen parka inerken bana da haber verir misin? çocuklar iyi anlaşıyor beraber oynarlar biz de sıkılmayız.
numarayı ele geçirince de eve çağırırsın başka bi zaman.

Ben çok kolay arkadaş edinirim bence.
Birincisi çok aşırı olmadan konuşkan ve güleryüzlü olacaksın.
Mesela çocuğu kreşten almak için mi bekliyorum? selam veririm bekleyen başka bi anneye, sizin çocuğunuzun adı neydi falan derim. sonra kadına bi iltifat ederim çantasına saçına vs bişeye.
(tabi bunu yapmam için önceden beni cezbedecek ve bu kişiyle kafam uyuşur benim dedirtecek bişey görmem lazım o kişide)
iltifatı da yapınca sohbeti çocuk üstünden sürdürüyorum genelde. ilkinde değil ama ikinci karşılaşmamızda Telefon no isterim, çocukları buluştururuz vs diye. bazen yürüyo bu arkadaşlıklarım bazen yürümüyor. çoğunlukla devam eder ama.

senin komşuya da ben olsam nosu varsa msj atardım. Merhaba, nasılsın? Bir planın yoksa çocuklar oynarken biz de bir kahve içelim mi müsaitsen yarın öğlen beklerim. diye
gene başka zaman derse ümidi kes. ondan teklif bekle derim.

İşte bana bu taktiklerle gelin :KK70:
Not ettim aklıma..

Bu arada iyi bir fikir buldum.
Eve bir daha çağırmayayım.
Ama bu aralar hava çok güzel.
Yine güzel olduğunda şey diyeyim mesaj atıp.

- X, merhaba nasılsın? Oğlumu parka götüreceğim, sizde gelir misiniz beraber oynarlar...

Nasıl?

Sitemizin çocuk parkı var.

Eşimin memleketi sayılır.
Her yaz oradayız

Evimin zemini orta, binası sağlam çıktı.
Kader kısmet diyeceğim artık.
Hiçbir yere güvenmiyorum İstanbul'da.
bu yaz olmaz bebek gelecek 😂 ama güzel olurdu kafa dengi insanlarla çocukları da kaynaştırmak

aa numaramı vereyim sen parka inerken bana da haber verir misin? çocuklar iyi anlaşıyor beraber oynarlar biz de sıkılmayız.

Çocuklar hiç birbirini görmedi ama şey diyebilirim.
Parkta bazen tek oluyoruz sıkılıyorlar beraber oynarlar.. diyeyim.

Ay çok iyi takitk.
Ben bunu herkese yaparı ahahah

Teşekkür ederim :)

Hatta hava daha da soğuduğunda bugün parkta değil bizde buluşalım bizde oynasınlar diyeyim
:KK70:

X