- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Üf ben bile kıskandım alt komşuyu.
Hiç komşusu olmayan biri olarak.
Hiç komşusu olmayan biri olarak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek dediğim yazın 2 yaşında olacak tam olarak skjhfkdjfAl bebegi pusetle gezdirir gibi yanlarindan gecerken selam ver, bebeklerliye ilgili biseyler sor bütün anneler yutar bu zokayi bxhwhdh, sonra yavastan oturup dinle nasilmis bakalim küçük beybisu
Merak ermeyin çocuk büyüdükçe siz de çevre ediniyorsunuz.
Ayrıca üçlü arkadaş da olunur. Neden olunmasın. Bizim de öyle bir üçlü komşu grubumuz var diğer ikisi çpcukları tam yaşıt olduğu için daha samimi. Ama arada ben arada onlar çağırıyorlar. Bahçede oturuyorlarsa selam verin merhabalaştım. Sen de gel derler niyetleri varsa.
Oyun grubuna da gidebilirsiniz. Benim oğlumun oyun grubu döneminden samimi iki arkadaşım kaldı. Okulları da başka ama hala görüşüyoruz.
Biraz daha bakarsan zaten nazardan ayrilacaklar kadin sana kalacak.Yapma, hic bir iliskiyi zorlama uzulursun ,uzerler.
Kim kiminle samimi olmak istiyorsa olsun.Konus hatrini sor yemek gonder ama zorlama bence
O zaman zor.3 ay oyun grubuna da gittik.
Orada da arkadaş edinemedim.
Çünkü insanlarla konuşmuyorum. Ya da konuşsam bile o kahveye gel kısmına ulaşamıyorum.
Çünkü ben hep insansız yaşadım.
Kitaplarım ve dizilerimle evde çok mutluydum
Ama şimdi anneyim. Oğluma ev hapsi yaşatamam.
Tek olsam evde çıkmam.
Pandemide benden mutlusu yoktu. Evdeyim tüm gün mis
Şimdi oğluma bir çevre oluşturmam lazım
ya ahahaha çok tatlısın alt komşuyu sal öncelikle çünkü eğer isteseydi başka zamam deyip geri çevirdiğinde sıra onda olmalı o çağırmalıydı. kursları araştır etkinliklere katıl illa ki birileri denk gelir en olmadı parklarda pardesülü adamlar gibi ava çık
İsterdim ama çok uzak be bacımBacım gel düşün, Mersin'e taşın.
Komşu olalım. İkimizi de bebeği de kurtar:)
Benim de az ama temiz komşularım var . 2 defa çağırırım çünkü ilkinde herkesin müsait olamama ihtimaline saygı duyarım. 2. Defa reddederse çağırmam ondan beklerim. Ya da hiç umursamam.Ben zaten asla geleyim mi diyemem
Ama tüm çevrem geleyim mi diyor ben de anlamadım.
2 hafta önce çağırdım başka yerdeyim dedi
Bir daha çağırmalı mıyım
Yani kadında "Ay 2.kez reddedersem ayıp olur." düşüncesi uyandırmak istemiyorum
O zaman zor.
Yapı meselesi sanırım. Ben gevezeyimdir. Şansıma oyun grubundaki arkadaşlar da girişken. Biz bir hafta içinde telefonları aldık görüşmeye de başladık.
Hatta biri daha ilk tanıştığımızda sosyal medyadan ekledi.
Girişken olmazsanız olmaz tabii ki.
Komşularım da bahçede oynarken kendileri laf attılar. Ben de bir gün onları aşağıda görünce termosa kahve koyup inmiştim sesinizi duydum indim demiştim.
Ayy tutamadım oğlumu bahçeye daldı görüyor musunuz gibi bir taktik mi?
Ya da
- Oğlum size gelmek için ağlıyor gibi ..
Yazın senaryo yazarım olmadı
Ya da yüzümün astarını yırtacağım başka yolu yok
Kesinlikle. Kafa dengi olduğunu düşündüğün insana kapını açarsın. Hoş sohbet insanlar daha çok aranılır.Utanıyor muyum çekiniyor muyum anlamadımç.
O zaman daha bol sohbet.
Sohbet iyiyse bir süre sonra telefon isteme
Sonra davet etme diye gideyim
Senaryoya gerek yok olaylar kendi gelişecek çocuklar birbirleriyle oynamak isteyecek
Bu arada ben de anadolu yakası 21 aylık oğlan anası çok yalnızız teşekkürler