Alt komsu sorunsali

Bir de onlardan dinlemek lazım oglunuz surkli agliyorsa rahatsiz olmuslardir
Duvara mı vurmak lazım 1 yaşındaki bebeğin ağlamasını nasıl kessinler ağzını mı bantlasınlar? Bu bebeğin bir derdi mi var bir rahatsızlığı mı var neden ağlıyor bu çocuk diye sormak yerine ahır hayvanı gibi duvarı tepiklemesi mi lazım?

Esim belediye altında çalışıyor kucuk yas grubu cocuklara antrenmanlik yapiyor mac yonetiyor falan bu ona zarar vermez degilmi. Sonuçta başkanla yüz yüze de geliyorlar. Cimere şikayet etmek te aklima geldi ama delilim yok. Bu dediklerinizi yapacam insallah.

Burası oyle bir yer Heran işinizden olabilirsiniz evinizden olabilirsiniz yeterki orda burda amcanız dayınız olsun. Psikolojisi bozuksa bozuk tedavi ettirsinler. hepside kime ne yaparim ne ederim diye düşünmekten kafayi yemişler.

Ya aslında cok daha onceden başlamışlar biz sonradan farkettik. Ama ne hikmetse biz susturuluyoruz bize yapmayın etmeyin. Yonetici alt kat surekli birilerini arıyorlar biz susturuluyoruz bu haksızlık degilmi biz kimi ariyalim peki

Belediye sitesinde sikayet bolumu yok

geçmiş olsun vurma sebeplerini anlamadım acaba siz çok ses yapıyorsunuz da uyarı amaçlı mı öyle bir yol izliyor
Benim de aklıma bu geldi. Internette böyle yaptığını söyleyen herkes komşunun aşırı gürültülü olduğunu yazıyor. Bir de normalde konu sahibi dikkatsizse ses konusunda şimdi inatlasip iyice ses yapmaya başlamış, onlar da iyice vurmaya başlamış olabilir. Çocuk 18 yaşında diye her şeye tahammüllü olacak diye bir şey yok. Belki sınava hazırlanıyor, kimbilir.

Neyle vuruyor ki tavana. Oklava gibi bi şeyle vuruyorsa tavanda izi falan vardır delil sayılabilir. Ama eve girmene izinde vermezler göremezsin. Bi an önce ev bulup kurtulursunuz inşallah

Geçmiş olsun.
Yazdıklarınızı ve bazı mesajlarınızda verdiğiniz bilgilere dayanarak size bir iki tavsiyede bulunmak isterim.

-Birkaç kişi size "halıları kaldırın, topuklularla, terliklerle yürüyün" vb demiş fakat ben tam tersini tavsiye ediyorum, öncelikle sakin olun, tansiyonu düşürün. Çift halı serin, eve büyük eşyalar yerleştirin, dışarıdan gelen gürültüyü azaltır bunlar. En başta kavga etmekle hata yapmışsınız. Onlar başlatsa bile kapınıza gelmeyen kimse ile kavga etmeyin. Kapınıza gelenlerle de kavga etmeyin. Üç maymunu oynayın.

- "Koskoca" Belediye Başkanının işi gücü bırakıp telefona sarılıp eşinizi aramasını ben de çok garip buldum. Ama demek ki orası(ikamet yeriniz) küçük bir yer. Adamın boş vakti çok veya arka planda başka şeyler oluyor, sizin hakkınızda da belli ki abartılarak ve çarpıtılarak bir şeyler anlatılmış adama.
Eşinizin belediyede çalıştığını yazmışsınız. İş yerindeki pozisyonunu düşünerek adım atın. Tabii ki etkiler. İşten atılmaz ama istifaya, işi bırakmaya zorlanabilir, mobbinge maruz kalabilir.

- Belediyeye şikayet etme seçeneği var, fakat zaten belediye başkanı dahi onlardan taraf. Yani maalesef sonuç belli. Eğer eşinizi belediyede çalışıyor olmasaydı evet zabıt tutturun, cimere şikayet edin vb ben de yazardım. Fakat eşinizin pozisyonu nasıl yol alacağınızı etkiliyor.

- Ev sahibiyle, apartmandaki diğer komşularla inatlaşmayın. Siz kiracıysanız, imza toplayıp sizi attırma yetkileri var.

- Bir bebeğin ağlama sesinden rahatsız olup tak tak vuran insanlar, sizden sonra sizin yerinize gelecek olan komşularla da takışır. Merak etmeyin. Sizin ahınız yerde kalmaz. Sadece sabredin. Ve bu olaydan ders çıkarın: Sessizce savaşmayı öğrenin.

Benzer sorunları yaşadım. Ve bana da sen kiracısın çık dediler. Ev sahibimi doldurdular.
Haziran'a kadar bizde boşaltıyoruz evi. Güya ev sahibinin kv ve kp si oturacakmış burada.
Evi takibe alın girmezlerse de dava açın ev sahibine. Alt kattakiler uğraşılmaz normale benzemiyorlar anlatışınıza göre başınıza dert olurlar falan Allah muhafaza

Valla bilmiyorum ben tepki vermemeye çalışıyorum ama ust katta benim de var sikayeti olsa bile bir cocuk 45 dk kesintisiz aglamaz belli ki ilgilenmiyorlar

geçmiş olsun vurma sebeplerini anlamadım acaba siz çok ses yapıyorsunuz da uyarı amaçlı mı öyle bir yol izliyor
Biz zaten iki kişiydik sesimiz bile duyulmazdi. Bu kiraya ilk girdigimizden beri kapimizi calip kacardi faturalari yok ederdi ayakkabizi disardan toplardik vanalari kapatirdi. Tek bize degil bu bi cok komsuya yapiyorlar. E simdide evladim olunca susamadim

Bildigim kadariyla okula gitmiyor hep evde

Neyle vuruyor ki tavana. Oklava gibi bi şeyle vuruyorsa tavanda izi falan vardır delil sayılabilir. Ama eve girmene izinde vermezler göremezsin. Bi an önce ev bulup kurtulursunuz inşallah
Kavga edene kadar tavana vuruyorlardi kavgadan sonra tavana vurdukları benim bi üstte duyunca tavana vurmayı kestiler farklı yerlerden vuruyorlar ayak sesimi takip edip ben nerdeysem orda bilerek ses yapiyor

Ben bunlari haketmedim gurultu takibi icin karakola gitmeyi dusunuyorum.

Pardon yazmayı unuttum 18 yas civarı
Essek kadar ergen niye vurur niye uğraşır anlamadım. Bizimde üst kattan sesler geliyordu akşam saati kızımı yatirmistim , ama sesler baya devam etti kızım sinirlenmis odasına bı geldim çıkmış ranzasinin üstüne eline sopa almış tavana vuruyordu. Dedim kızım neden sen vurdun belki onların hastası vardır bı iş yapıyorlardı, kızımda anne susmak bilmediler ,onlar bizi düşündümu ? Gürültü yapmasınlar diye vurdum dedi. Baktım sesler kesildi. Kızım 9 yaşında bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…