Alt komsu sorunsali

hadi anladık onlar sorunlu da yöneticiye ev sahibne ne oluyor? ne kadar duyarsız insanlar. ama haksızlık bir gün gelip onları da bulur üzülmeyin. zaten çok bozulmuş aranız bu saatten sonra huzurla da oturamazdınız, en uafak bir seste siniri bozulur insanın.
bi de durduk yere tavana vuran manyak, ne yapacağı da belli olmaz. umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz.

Ben direk zıplıyor um kanepeleri kaldırıp bırakıyorum evi vura vura süpürüyor um. Hem suclu hem gucluler. Artik bana dava açabilecek lerini bile düşünmeye başladım
Bunlarla size dava açabilir yapmayın yine de sorunlu insanlar belli ki uzak durmakda fayda var

Ha iste bizimkide oyle boyle dolayli yollardan vuruyorlar ailecek. Ben vuruncada yoneticiyi belediye baskani ariyorlar.

Komşunun nüfuzlu biri olduğunu düşünüyorum iş belediye başkanına kadar gittiğine göre
Haskaymakta calisan biri yani sehirler arasi otobus soforu. Ailecek piskopatlar bunu da bilirler. Ben biraz onlara fazla geldim. Alismislar susan konusmayan kadinlari ezmeye. Ben kavgada uzerine yurudum yonetici de gordu

Bir de onlardan dinlemek lazım oglunuz surkli agliyorsa rahatsiz olmuslardir
Oglum hastalanmadan oncede vardi biz oglum hastalaninca farkettik sesler geliyodu fakat bize yapilmadigini dusunduk dinleyince bilerek yapildigini anladik. Daha oncede kapimizi calip calip kacardi kapinin onunde ayakkabilar kaybolurdu vanalari kapatirdi susardim ama bi yere kadar. Benden sonra iki kat usttekilerle de kavga ettiler

Bacım aklınızda sorun mu var Allah korusun üst kata gelse zarar verse kocaman oğlan ne yapabileceksiniz. Çıkın gidin bir an önce parasına da bakmayın ya annenizi ya da kayinvalidenizi çağırın deliyle deli mi olacaksiniz

Bende onu anlamiyorum yonetici kimmis ya ev sahibi bize sorup etmeden cikin ben evleniyorum ben girecem dedi esimde yaza kadar ikna edebildi. Birsey yapamadigim icin sinirliyim ya

İki kat usttekiylede sorun yasadilar. 6 yasindaki cocuk merdivenlere basarak cikiyor diye anasida kufur edermis. Ee yonetici neden sagi solu aramiyorda biz olunca baskan ariyor esimi. Esimde haliyla isten atarlar diyede korkuyor bu sefer

Dogru diyorsunuz topluma zarar hale gelmis bunlar
Ezan okunuyor suan dilerim Rabbim tez zamanda belalarini verirler hepsinin

Hic kimsede biz bu olayi arastiralim kamera koyalim edelim de demiyor sen kiracisin sen sus
Bence belediyenin ilgili birimlerine şikayette bulunup gürültü tespiti isteyin, belediyeye şikayeti belediyenin resmi sitesinden yazılı olarak yapın, yazılı talepleri kayıt altına almak zorundalar, talep kaydınızı hemen belgeleyin, talepte bulunduğunuz halde dikkate alınmazsa aynı şikayeti emniyete yapın, karakola gidip şikayet dilekçesi oluşturun gürültü tespiti istediğinizi beyan edin karakol şikayetinizin de bir kopyasını alın, eğer hem belediye hem emniyet nüfus kullanan komşuyla alakalı gürültü tespiti yapmazsa, ki kayıt altına alınan şikayetlere geri dönüş yaparlar, ola ki yapmadılar şikayet dilekçelerinizi de ekleyerek cimere yazın.

Belediye başkanının işi gücü yok böyle şeylerle mi ilgileniyor. maşallah ne günlere kaldık. ev alma komşu al diye boşa dememişler. psikolojisi bozuk demek ki çocuğun. siz de uğraşmayın bence arsız insanlar daha çok bela oluyorlar.

Benimde yan komşum var çocuğunu dövüp kocasıyla kavga edip kapıları çarpıyor alttakiler rahatsız oluyoruz yapma deyince ben yapmıyorum yandakiler kavga ediyor kapıları çarpıyor diye bizim üstünüze atıyor daha neler neler kiralar bu durumda olmasa beş dakika durmam bende bu binada ama mecbur duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…