- 26 Temmuz 2013
- 421
- 679
- 303
Merhaba arkadaşlar, az önce benzer konu görünce onu dağıtmamak için bende konu açıp sormak istedim. Benim 2 çocuğum var biri okula gidiyor biri daha bebek, bebek olanı yürüme dönemlernde yürüteçe koymaya başladım günde 2-3 kez max 20 dk olacak şekilde. Alt komşularımız yeni evli ve çocuksuz, ikiside çalışıyor gündüz evde değiller. Şimdi ilk konumuz yürüteç mevzusunda oldu bi akşam saat 20 sularında bebeğim yürüteçteydi 5 dk sonra aradılar çok gürültü geliyor yere ne sürtüyorsunuz diye bizde yürüteç olduğunu söyledik özür diledik ve artık akşamları çocuğu yürüteçe koymadım. Daha sonrasında çocuklar kendi odalarında oyuncaklarla oynarken yere oyuncakları düşürüp ses yaptılar alt komşu duvara vurmaya başladı, sessizlik sağladık ama yaptıkları bu medeniyetsiz durumuda yadırgadık açıkcası. Geçen akşam çocuğum at şeklinde küçük arabalar varya ilk arabam diye geçiyor isimleri ona binip sürerken alt komşu yine duvara vurmaya başladı. Bu arada biz erken yatıyoruz gece 10u bulmaz yatmamız çünkü büyük oğlumla eşim sabah erken gidiyorlar yani bu yapılan sesler en fazla 20-21 saatleri arasında. Şimdi size sorum yürüteç sesi için alt komşusundan şikayet alan oldu mu hiç? Bizim alt komşu mu sese çok hassas yoksa gerçekten alt kata çok mu ses gidiyor? Bnm üst katımda 2 erkek çocuklu bi aile oturuyo sesleri bize geliyor ama rahatsız edicek bi ses değil şuana kadar hiç rahatsız olup şikayette bulunmadık.