Alt komşu 😡😡😡😡

Geçmiş olsun öncelikle.
Size helal olsun tebrik ediyorum. Bizimki bir akmaya kıyameti kopardı.
Yanlış anlaşılmasın kendimi haklı çıkarmak için demiyorum ama Allah şahit kaç kere usta çağırdık, yaptırdık bir iki gün normal sonra tekrar akıyordu. Ben usta değilim ki ne denirse onu yapıyorduk.
Ama komşu denen şahıs kasıtlı yapıyormuşuz gibi davrandı.

Ödemek istemeyen oturmasın değil mi? Başka ev mi yok. Sanki biz o parayı alıp cebe atıyoruz. Çocuklarımın rızkını yiyorsunuz haram zıkkım olsun dedi. Daha ne beddualar....

Devlete ait bir lojmanda asansörsuz binada asansör bakım ücreti kesiliyordu aidattan.Yan binalar asansörlü bizimki asansörsuz ama aynı bahçede.Sikayet eden oldu lojman yonetim kuruluna ne biçim iş bu diye ...adamların verdiği cevap ;"asansorlu binaya komsu gezmesine de mi gitmiyorsunuz? Bu koşullarda begenmiyorsaniz burada oturmaya bilirsiniz"

Ayy boşu boşuna o kadar para harcadınız. Peki onlara vermediniz değil mi 400 lirayı?

Anlamıyor. Ben mağdurum ödemek zorunda mıyım diye diye bıktırdı bizi. Evimde huzurum kalmadı.

Ay çirkef komşu zor insana ev sattırır.
Ses kaydı alın yada kamereyı açın bir tane hakaret bile delil olur. Bu durumda kimse onlara bulaşmak isteyipde size şahitlik yapmaz.
Ahhh keşke yapsaydım o an aklıma gelmedi. Yapsam direkt polise şikayet ederdim.

Bu akşam ses kaydı ya da kamera kaydı alsaydım gerçekten gidecektim.
Onlar yasal değil kamera ses kaydı sizin şahidiniz olmalı ya da olay olduğu sırada kapısından ayrılmayıp direk polisi çagıracaksınız bu şekilde emniyete gideceksiniz ifadeniz alınacak zaten bu sürede size yaklaşması suç çünkü şikayeti olmuşsunuz müşteki şüpheli olacaksınız dosya dava sürecine gider yine şikayetinizi geri almadığınız sürece bu konudan haberdar olması bile sizi rahatlatır yaklaşamaz hak var hukuk var sonuçta rahat yaşama hakkınızı ihlal ediyor

Tüm apartman şahit aslında. Onlarla da kavgalı. Şahitlik yapmak istemezlerse ses kaydı işe yarar diye düşünmüştüm.

Aslında kanıta gerek yok anladığım kadarıyla cahil biri şimdi siz şikayetçi olunca onları emniyete çagıracaklar onlarında ifadesi alınacak o sürede o korku yeter yani onlara sonra isterseniz şikayetinizi geri alırsınız isterseniz savcılığa intikal eder dava sürecine girersiniz aama böyle saygısızlığa göz yummayın hakkınızı arayın

Gerçekten kimsenin saygisizligiyla uğraşacak halim kalmadı. Çok yoruldum. Evimden soğudum.
En kısa zamanda şikayetçi olacağım.

Komşu insanı hayattan soğutuyor ben bir komşum için evimde oturmadığımı gece boyu dışarda gezdiğimizi bilirim. O zamanlar çözümü yokmuş gibi geliyordu laftan anlamaz filan şimdi diyorum ne aptalmışım bir kere emniyete söylesem şikayetçi olsaydım korkardı elini çekerdi

Çok haklısınız. Ben komşuluğa önem veren biriyim. Ha bugün ha yarın düzelir diyerek sustum. Çünkü birbirimizi görünce selam veriyorduk, birbirimizin kapısını çalabiliyorduk. Ama sonra kadının içinden canavar çıktı. Baktım bunun düzeleceği yok, şimdi en ufak bir lafta şikayetçi olacağım.

Ayy boşu boşuna o kadar para harcadınız. Peki onlara vermediniz değil mi 400 lirayı?
Tabii ki vermedik.
Çünkü evimizin sigortası olduğunu ve yaptırmak istediğimizi söyledik defalarca ama müsait değiliz dediler halbuki kapıya dayanıp dava açacaklarını söylemişlerdi. Arife günü boya yapacakları tutmuş,biz de evde değildik yaptırmışlar güya 400₺ verdiklerine de inanmadık zaten fatura getirin verelim dedik gerek yok canım komşuyuz şurada dediler:) su akan yer de 20 cm kadar uzunlukta incecik bir çizgi idi. 400₺ çok çok abartıydı 250₺ deseydi,belki..:)

Cok sabirlisin gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…