- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Bana da üst kattan damlıyor. Gidip güzelce söylüyorum. Hakaret etmiyorum kimseye. Ayrıca akmaması için elimizden geleni de yaptık. Ama biz kasıtlı yapıyormuşuz gibi bizi herkese rezil etti. Kime selam veriyorsam aa sizin banyo akıyormuş niye yaptirmiyorsunuz diye söylüyordu.Kadın belli ki ruhsal sıkıntıları olan birisi ama onun açısından bakınca da yukarıdan su damlıyor ve binmediği asansöre para veriyor. Tabii kadın küfür, hakaret ettiği için genel olarak siz haklısınız.
Karşılık vermek sizi yormaktan başka bir işe yaramaz. Öyle kişilerle ortak noktada bulusulmuyor. Bence en mantıklı hareket ciddiye almamak, umursamamak.Bana da üst kattan damlıyor. Gidip güzelce söylüyorum. Hakaret etmiyorum kimseye. Ayrıca akmaması için elimizden geleni de yaptık. Ama biz kasıtlı yapıyormuşuz gibi bizi herkese rezil etti. Kime selam veriyorsam aa sizin banyo akıyormuş niye yaptirmiyorsunuz diye söylüyordu.
Asansörlü binada oturan herkes para vermek zorunda. Giriş kat aslında hiç kullanmıyor ama onlar örüyorken ona ne oluyor? Hatta giriş kattakilere biz ödemiyoruz sız de ödemeyin demiş. Para vermek istemiyorsa asansörü olmayan bir binada otursun.
Benim psikolojim de düzgün değil annemi ani bir şekilde kaybettim. Ama gidip başkasına sarmıyorum. Psikolojik sorunları varsa tedavi olsun.
Kocası evdeyken eşimle tartışması da ayrı bir konu. Zaten bunu görünce gerçekten saçını başını yolacaktım ama eşim izin vermedi.benim üst katimdan mutfagima su siziyordu tavanim hep rütebet oldu en son su damlatmaya basliyinca ev sahibine soyledim usta cagirdilar yaptilar ve benim komsum hala sorunun kendisinden olmadigini idda etti ben de hic bisey demedim cunku arada komsulugmuz nuhabbetimiz var ki bana önceleri senin mutfagin nekadar rütübet der dururdu sorasinda bak sorun senden kaynaklaniyormus oyüzden rütübet oluyormus dedigimde bile kabullenmedi bende uzatmadim. yani sizin komsunuz masallah one oyle kufurler fln bide kocamla kavga edicek ben olsam sacini basini yolardim vala.
Ay çirkef komşu zor insana ev sattırır.O kadar sinirliyim ki elim ayağım titriyor. Biraz uzun olacak ama öncesini anlatmam lazım.
Yazın bizim banyo alttakilere akıyormuş. Usta çağırdık banyonun bütün tesisatını değişti. Su kesilmedi. Komşu sürekli arıyor,laf sayıyor haklı diye susuyorum ,durumu anlatıyorum ama nafile. Üç kere usta geldi sorun yok dedi ama hala akıyordu. Ama bu arada laf sayıp hakaret etmenin dozu da arttı. Neyse sorunu çözdü ustalar.
Bu sefer komşu denen şahıs ben 1. katta oturuyorum asansör parası vermem dedi. Eşim yönetici. Önce uyardık olmadı biz de ev sahiplerine söyledik. Bu sefer benim apartmana girmemi bekliyor, ben girince kapıyı açıp laf sayıp hakaret edip kapatıyordu. Yine sustum, cevap vermedim.
Aşağıdan bağıra bağıra beddualar, küfürler, hakaretler.... hatta bir gün eşim evdeydi duyduklarına inanamadı. Benim abarttığımı düşünüyordu. Ben de muhattap olmamak için tekrar ev sahibine söyledim. Sağ olsun uyardı, hatta kızdı. Beğenmiyorsanız çıkın bile demiş.
Neyse konuya geleyim. Bu akşam asansörden indim evime gidecegim. Yine kapıyı açıp laf saymaya başladı." Ben asansörsüz yapamıyormuşum da birinci kata para ödeyip mağdur oluyormuş da (ödediği para da ayda 20 tl ).asansör bozulmuş da yalan tabiki. Yine susacağım sandı ama açtım ağzımı yumdum gözümü. Ama hakaret küfür yok kesinlikle.
Kem küm etti. Içeri girdim. Elim ayağım titriyor. Neyse bir ses duydum. Kapıyı açtım eşimle tartışıyor. Kocası da evde ama. Eşim de kestirip atmış.
En son bağırarak dedim ki bu kadın bir daha hakaret ederse polise şikayet edeceğim.
Ben şikayet etsem nasıl olur? Şahitler de var. Dikkatte alınır mı? Psikolojimi bozdu bu kadın. Onun yüzünden evimde huzurum kalmadı.
kocasida bu duruma birsey demiyormu ailecek sorunlular ozman.Kocası evdeyken eşimle tartışması da ayrı bir konu. Zaten bunu görünce gerçekten saçını başını yolacaktım ama eşim izin vermedi.
Inanın yazdan beri sustum cevap vermedim. Ama ben de insanım. Bir sabrım var. Maalesef bugün taştı.Karşılık vermek sizi yormaktan başka bir işe yaramaz. Öyle kişilerle ortak noktada bulusulmuyor. Bence en mantıklı hareket ciddiye almamak, umursamamak.
Kocası kukla zaten Kadın ne derse onu yapıyor. Baktı kocayla kavga edemiyor komşulara sardı. Bütün apartman yaka silkti.kocasida bu duruma birsey demiyormu ailecek sorunlular ozman.
Zaten ben de öyle dedim. Ama çıkmaya niyeti yok. Ev sahibi kirayı az alıyor. Bu devirde 600 tl kira veriyorlar.Asansör parası ödenmek zorundadır beğenmiyorsa çıksın
Teşekkür ederim. Ben de kaale almazlar diye düşünmüştüm. En kısa zamanda şikayetçi olacağım..Yeğenimde de benzer durumlar oldu. Polis çağırdı, geldiler. İfadesi alındı vs Kadın o günden sonra bırakın hakaret etmeyi, kızı görünce başını öne eğiyormuş. Susmayın bence.
komsuyu rahatsiz etmek bile ceza haline gelmisken hakareti kufuru siz dusunun bnce asagidan bagirinca delil olarak ses kaydi yapip polise gidin derim bidaha bakalim agzini acabiliyomuKocası kukla zaten Kadın ne derse onu yapıyor. Baktı kocayla kavga edemiyor komşulara sardı. Bütün apartman yaka silkti.
Evet çok haklısınız. Bunu yapacağım ve şikayetçi olacağım. Polisler dikkate alıyorlar demek ki.komsuyu rahatsiz etmek bile ceza haline gelmisken hakareti kufuru siz dusunun bnce asagidan bagirinca delil olarak ses kaydi yapip polise gidin derim bidaha bakalim agzini acabiliyomu
Bizim altı sene öncede banyo tavanı akıyordu hatta hamileyim ve bir buçuk yaşında kızım vardı o zamanlar bizim komşuda yaptırdı ama olmamış ki hala akıyor sonra hepimiz tv izlerken birden büyük bir gürültüyle banyonun o kalın sıvası uçtu ben şok geçirdim tabii şükür ki kimse banyoda değildi o an yoksa olacakları düşünemiyorum bile sonra onlarda bütün değiştirdiler baktılar sorun halledildi biz banyonun sıvası uçtuğu zaman üstteki komşuyu çağırıp anında gösterdik eşim görüyor musun abi banyonun halini gerisini siz düşünün artık dedi hiç kimse yüz göz olmadı hiç terbiyemizi bozmadık ama diyorum başkası olsa kıyameti koparırdıO kadar sinirliyim ki elim ayağım titriyor. Biraz uzun olacak ama öncesini anlatmam lazım.
Yazın bizim banyo alttakilere akıyormuş. Usta çağırdık banyonun bütün tesisatını değişti. Su kesilmedi. Komşu sürekli arıyor,laf sayıyor haklı diye susuyorum ,durumu anlatıyorum ama nafile. Üç kere usta geldi sorun yok dedi ama hala akıyordu. Ama bu arada laf sayıp hakaret etmenin dozu da arttı. Neyse sorunu çözdü ustalar.
Bu sefer komşu denen şahıs ben 1. katta oturuyorum asansör parası vermem dedi. Eşim yönetici. Önce uyardık b biz de ev sahiplerine söyledik. Bu sefer benim apartmana girmemi bekliyor, ben girince kapıyı açıp laf sayıp hakaret edip kapatıyordu. Yine sustum, cevap vermedim.
Aşağıdan bağıra bağıra beddualar, küfürler, hakaretler.... hatta bir gün eşim evdeydi duyduklarına inanamadı. Benim abarttığımı düşünüyordu. Ben de muhattap olmamak için tekrar ev sahibine söyledim. Sağ olsun uyardı, hatta kızdı. Beğenmiyorsanız çıkın bile demiş.
Neyse konuya geleyim. Bu akşam asansörden indim evime gidecegim. Yine kapıyı açıp laf saymaya başladı." Ben asansörsüz yapamıyormuşum da birinci kata para ödeyip mağdur oluyormuş da (ödediği para da ayda 20 tl ).asansör bozulmuş da yalan tabiki. Yine susacağım sandı ama açtım ağzımı yumdum gözümü. Ama hakaret küfür yok kesinlikle.
Kem küm etti. Içeri girdim. Elim ayağım titriyor. Neyse bir ses duydum. Kapıyı açtım eşimle tartışıyor. Kocası da evde ama. Eşim de kestirip atmış.
En son bağırarak dedim ki bu kadın bir daha hakaret ederse polise şikayet edeceğim.
Ben şikayet etsem nasıl olur? Şahitler de var. Dikkatte alınır mı? Psikolojimi bozdu bu kadın. Onun yüzünden evimde huzurum kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?