- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
Önce hiç aklıma gelmedi böyle brşey yapacağı o yüzden evet dedim anlattm normal.sonra jeton düştüPeki size fare ölüsü mü buldun dediğinde siz ''Sen nerden biliyorsun?'' diye sormadınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce hiç aklıma gelmedi böyle brşey yapacağı o yüzden evet dedim anlattm normal.sonra jeton düştüPeki size fare ölüsü mü buldun dediğinde siz ''Sen nerden biliyorsun?'' diye sormadınız mı?
Aslında hak edio vallaO fareyi alıp bir kekin içine koyup,akşama götürseydiniz. Bazen bana bir cinnet geliyor böyle şeyler yapıyorum. Pasif agresiflik işte
3 kere çamaşır suyuyla yıkadım banyoda.hala içime sinmedi mindersiz asla kızımı koymam zaten.terliğim ayakkabım dışarda olur genelde onları alayım hemen.kadının eşi odun gibi robot gibi yani sanki sindirmiş adamda dil yok gbi desemde bişe diyemez sanmam
Ama işte kanıtım yok.kadın söylediğini inkar edecek cinsten yani yapan ben yaptm dermi.aslında apaçık belli fare kendini duvara çarpa çarpa gelipde benim arabamın oturacak yerinde durup ölmez aklıma geldikçe görüntü midem bulanıyorEvi değiştirme imkanınız varsa değiştirin . Binadakilerle de konuşun yarın öbür gün bir şey olursa kimden olduğu belli olur .
Allah sabır versin o zaman . Şeytan diyor git aynısını yap :)Ama işte kanıtım yok.kadın söylediğini inkar edecek cinsten yani yapan ben yaptm dermi.aslında apaçık belli fare kendini duvara çarpa çarpa gelipde benim arabamın oturacak yerinde durup ölmez aklıma geldikçe görüntü midem bulanıyor
Fare ile öyle bir temasta bulunabilsem valla yaparım.o benim bebeğime acımadıysa ben onun eşşek kadar kızına hiç acımam.araba aşağıda die rahatsız mı oluyo acaba diyen bi kaç arkadaş vardı kızı 6 yaşında bi zahmet yürüyüversin ben 3 bçuk yaşndaki kızımı yürütüyorum yani boşa işgal edio apartmanı şeytan dio git annendn getir arabayı inat değilmi koy geri yerineAllah sabır versin o zaman . Şeytan diyor git aynısını yap :)
Tamam ihtimal diyelim peki sen komşunun bebek arabasında ezilmiş fare görsen gülerek yoksa faremi gördün dersin imalı imalı.ben bunda gülünecek birşey göremedim malesefEsmermeleq herkes kadın yapmış diye düşünmüş ama belki de kadın yapmadı. Fareyi gördü sadece, haliyle dokunup atmadı. Sizi görünce de sordu. Bu da bir ihtimal.
Demem tabi. Alt komşu zaten sağlıklı değil o belli, evlerden ırak bir tip de. Ne bileyim fareye onları yapacak kadar da psikopat olmasın. Bir de kendi evladı varmış.Tamam ihtimal diyelim peki sen komşunun bebek arabasında ezilmiş fare görsen gülerek yoksa faremi gördün dersin imalı imalı.ben bunda gülünecek birşey göremedim malesef
Çok yağcı herkese canım cicimli attan alttan yapıyor lafları sakayla vuruyorDemem tabi. Alt komşu zaten sağlıklı değil o belli, evlerden ırak bir tip de. Ne bileyim fareye onları yapacak kadar da psikopat olmasın. Bir de kendi evladı varmış.
En iyisi apartmandakilerin ağzını aramak ve uzak durmak. Belki yandaş bulursanız apartmandan attırmaya çalışırsınız. Ama onun dışında hiç düşünmek istemesem de kadın yapmışsa da yapacak bir şey yok. Yani sizin yerinizde olsam herhalde dışarıda bir çöp bile bırakmam, kadın eve falan gelirse kapıyı açmam.
Gördüğüm an sorupta gülseydi imalı belki ama benim direk o aklıma gelmedi annem dedide önemsemedimben o fare olayında polis çağırırdım valla. Tehdit ediliyorum, alt komşudan şüpheleniyorum diye. Kapısını bir kere polis çalsın da bakalım bir daha böyle şeyler yapabiliyor mu?!
Çok zor işiniz. Anladığım kadarıyla kendi eviniz. İnşallah o taşınır.Çok yağcı herkese canım cicimli attan alttan yapıyor lafları sakayla vuruyor
Onunda kendi evi malesef baya yaptrdı hiç çıkmaz oÇok zor işiniz. Anladığım kadarıyla kendi eviniz. İnşallah o taşınır.
birde beni düşünün off keşke taşınsam evimden nefret ettimilk defa bir konuyu okurken ciddi korktum
Kapınızı bacanızı kilitleyip oturacaksınız. En azından kredi bitene kadar. Çok zor ama başka çare yok gibi. Şikayetçi olsanız diyeceğim ama ne kanıt var ne şahit...Onunda kendi evi malesef baya yaptrdı hiç çıkmaz o