- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
- Konu Sahibi Esmermeleq
Şimdi kapı çaldı alt komşu.aşure yapmış getirdi.
Çöpe dök sakın yeme. Kim bilir ne koydu içine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi kapı çaldı alt komşu.aşure yapmış getirdi.
Bigun birinden intikam alirsam sana yazmayan ne olsun gecende birine girismistin kafa goz astoriay konu sahibi galibaEn yakın kasaba gidiyorsunuz, rica ediyorsunuz, akciğer, bağırsak, mide, kemik şöyle bol kanlılarından ayırıyorlar size. Dersiniz hatta "Köpüşüm var ona götürcem" diye sallayın. Sonra alıyosunuz (En az 3 poşet olsun böyle bol bol, çeşitli kasaplardan toplayabilirsiniz), sonra komşunuzun kapısının üstünden altına kadar cinayet mahali haline getirip basıp gidiyorsunuz.
Size her sataştığında, aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz.
Dinsizin hakkından da imansız gelmiş oluyor böylelikle.
yemeyin ben korktum bu kadından Allah korusun bişey falan koymuştur içineŞimdi kapı çaldı alt komşu.aşure yapmış getirdi.
Alıp yemeyi düşünmüyorsun değil mi?? Valla okunmuş olur,zehirli olur..ben o kadından herşeyi beklerim..sakın yeme..yemeyin,,Şimdi kapı çaldı alt komşu.aşure yapmış getirdi.
Bigun birinden intikam alirsam sana yazmayan ne olsun gecende birine girismistin kafa goz astoriay konu sahibi galiba
Böyle şakamı olur , kızlarımla bu şekilde konuşamazsın deyin , abartırsa davacı olurum şahsen ,uzaklaştırma çıkartırım manyakmı ne ayolÇöpe döktüm hemen.asla yemem bide kızlarıma ses yapmayn sizi öldürrüm diyor sözde şaka
Nerdee bina 30 yıllk kim kamera koyarkiKamera koysaniz katlariniza, bu kadin tehlikeli baska seyler de yaparsa elinizde delil olur..
Eşime diyorum gözünle görmedin kme isbat edecksn ki diyor.ilk kez o bile bana hak verdi sen sessizsin x olsa (eltim) alttakiyle anca o başeder diyorFare işini hafife almazdım .Bi ifade versin bakalım da bidaha sesi çıkarmı acaba
Öyle dedikten sonra yok kız şaka şaka hiç sesleri çkmıyor dyip gülüyor çok fena bir kadın. Hep kendini haklı çıkarmayı başarırBöyle şakamı olur , kızlarımla bu şekilde konuşamazsın deyin , abartırsa davacı olurum şahsen ,uzaklaştırma çıkartırım manyakmı ne ayol
Şu psikopatça şeyden sonra size “Avon satıyorum” deyince neden “tmm” dediniz?Sonrasnda ben avon satıyorum alırsan dedi tmm dedim kızı var 1 gün geldi bize kızımın karnının etini bükmüş baya ağladı daha görüştürmedim
Yok o geçmiş olsuna geldikten sonraydı.en son bu fare olayıyla yağ olayını çıkardıŞu psikopatça şeyden sonra size “Avon satıyorum” deyince neden “tmm” dediniz?
Geçen sene taşındı ilk zamanlar hergün yukarı geliyordu.birgün kızımın ateşi vardı akşam seruma gttik sabah gelmiş 9 gbi geçmiş olsuna bende müsait değilim k.bakma dedim gtti. Sadece bu oldu aramzda