- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi Esmermeleq
Kusasım geldi hatta kusuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kere çamaşır suyuyla yıkadım banyoda.hala içime sinmedi mindersiz asla kızımı koymam zaten.terliğim ayakkabım dışarda olur genelde onları alayım hemen.kadının eşi odun gibi robot gibi yani sanki sindirmiş adamda dil yok gbi desemde bişe diyemez sanmamSırf bu muhabbetin yüzünden bunları yapıyorsa akli dengelerde sorun var bariz belli. Bebek arabasını çok iyi iyi yıkayın ölü fare Allah korusun mikrop kalmasın. Kapınızın önünde terliğinizi bile bırakmayın lütfen herşeyi yapabilir. Kapınızı açmayın muhattap olmayın devam ederse mutlaka birlikte yaşadığı kişilere iletin durumu..
Eşimde diyor fareyi alıp onunkine koysaydn neden çöpe attın diyo.ama ben ilk nerden bilirdim ki bana imalı imalı yoksa faremi gördün bilmem ne demeseBen olsam ertesi gün onun bebek arabasına bir poşet b.k bırakırdım çok net
annemde ilk yaygara çıkarmak istedi sonra boşver.bugun bunu yapan daha fena şeyleri yapar kapını kapat hiç muhatap olma dedi.Kadın bariz psikopat hiçbir şekilde muhattap olmayın kesinlikle selam bile vermeyin gelirse kapıyı bile açmayın.
Ne demek içi dışı çıkmış fare ölüsünü arabaya koymak. Bunu yapabilecek bir insan her şeyi yapabilir.
Sessiz kalmayın tahammül etmeyin denebilecek türden bir insan da değil her türlü kötülük
beklenebilecek ruh hastası bu kadın bence cidden ürkütücü..
Keşke gürültü yapsa uyutmasada böle kötülükler yapmasaGürültü yapip uykularimi kaciran komsuma sukrettim su an
Bunu yapan neler yapmaz dikkat edin amanKeşke gürültü yapsa uyutmasada böle kötülükler yapmasa
A
annemde ilk yaygara çıkarmak istedi sonra boşver.bugun bunu yapan daha fena şeyleri yapar kapını kapat hiç muhatap olma dedi.
Arsız bide gelmiş aşure getiriyor ya deli olacağım çok yüzsüz biri
Bunu yapan neler yapmaz dikkat edin aman
Evet eşim hiç bulaşma görmezden gel diyor.taşınmayı teklif ettim imkansız dedi.kira kadar kredi ödüyoruzSizi korkutmak istemem ama gerçekten ağzım açık okudum kadın korku filmi karakteri gibi..
Okurken burda ben ürktüm yani.. Küçücük bebeğin arabasına bir de tiksinmeden farenin içini dışına çıkartıp
(fareyi o öldürmemiş olsa bile durumu değiştirmez) koyacak kadar hem midesiz hem korkusuz hem psikopat hem de insanlıktan nasibini almamış kötü kalpli vicdansız olmak lazım..
Böyle bir insanla da aynı kendisi gibi biri başedebilir.
Siz kavga etseniz Allah korusun daha ortada bir sorun kavga yokken size bunu yapan kadın neler
yapabilir? Mümkünse taşının taşınamıyorsanız karşılaşmamaya çalışın.
Ya ondan daha cok cirkeflesip bastiracaksiniz ki bu tehlikeli ve yorucu olabilir .Ya da gittigi yere kadar idare edeceksiniz .Artık kendi evimde tedirginim sayesnde
Aile de genetik bir psikolojik rahatsızlık olabilir.(şirofreni gibi) Mümkün olduğunca uzak durun. Raporları var mı hastalığa dair bilmiyorum ama ani tepkiler vermekten kaçının. Böyle insanların ne yapacakları belli olmaz.Sonrasnda ben avon satıyorum alırsan dedi tmm dedim kızı var 1 gün geldi bize kızımın karnının etini bükmüş baya ağladı daha görüştürmedim
Ama kendi arabası ve karşı komşumun arabasıda aşağıdaAcaba bebek arabasi apartman girisinde durdugu icin rahatsiz mi oldu? Bizim de bir manyak vardi ama kim oldugu belli deyildi bebek arabasinin ustune tükürürdü bir kere de kocaman bir demir buldum arabanin icinde cildirdim adama agzimi geleni saydik annem zor tutdu sonra birdaha olmadi böyle birsey
Evet eşim hiç bulaşma görmezden gel diyor.taşınmayı teklif ettim imkansız dedi.kira kadar kredi ödüyoruz
Sessiz sakin biriyim onunla başedemem diye düşünüyorumYa ondan daha cok cirkeflesip bastiracaksiniz ki bu tehlikeli ve yorucu olabilir .Ya da gittigi yere kadar idare edeceksiniz .