- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Esmermeleq
Etrafta ne cok manyak var, artik gurultu yapan komsuya sukredecegiz herhalde en azindan sadece gurultu yapiyor diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off 5 sene varKapınızı bacanızı kilitleyip oturacaksınız. En azından kredi bitene kadar. Çok zor ama başka çare yok gibi. Şikayetçi olsanız diyeceğim ama ne kanıt var ne şahit...
Fiyatları nasıldır bilmiyorum ama kapınızın önüne bir kamera taktırsanız?Off 5 sene var
Düşman gibi. Tetikteym hep.kameraya eşim razı olurmu söylemem grekAllah korusun ayakkabıların içine cam kırığı filan koyar moyar, paranoyaya bağlarım ben olsam. Bebisin arabasına fare koyacak kadar vicdansız bu kadın çünkü.
Bende önceleri çıkardm ama fıtık çıktı bnde o yüzden aşağı bıraktmYemin ederim ülke manyak doldu. Bebeğinizin arabasını ulu orta bırakmayın. Bende hep eve çıkarırım zorlansam bile. Konşunuz gerçek bir g.rizekalı psikopat! Haddini bildirin bi dahakine.
Ama nasılAcilen bu kadından kurtulmanız lazım . Her gün bi yerden bşey çıkacak çocuklarıma bi zarar verecek diye düşünmeden edemez insan
Ama emin olmadan emrivaki yaplmaz ayıptr.bide tüm apartmanı nden sileym merdivncimiyim .Uşağımı yadaYa geçerken arabanın içinde görmüş ve siz çıkarırken de öyle söylemiş olabilir belki. Bizim kapının paspasında yatan bir kedi olurdu, bodrumda fare yakaladıkça getirir bizim kapıya bırakırdı. İlk gördüğümde çok kötü olmuştum. Tam o sırada komşuda çıkmıştı kapıya, alıp attı sağolsun. Güldük beraber. O da eve girerken görmüş.
Sizinkinde de oralarda takılan bir kedi varsa o bırakmış olabilir. Merdiven sildirmek ilginç tabiki ama bazen çöp atarken damlata damlata gidenler oluyor. Kim olduğunu bilsem ben de kapısını çalardım. Siz sanmış olabilirler.
Çok yağlıyor milleti o yzden herkes memnun görünüoApartmandakilerle el birliği yapsanız çıkması için ama onlara iyi davranıyor değil mi yada komşular da mı susuyor ? Bana inanmazlar demiştin sanırım ama belkide onlar da kadınla ilgili iyi şeyler düşünmüyor
En yakın kasaba gidiyorsunuz, rica ediyorsunuz, akciğer, bağırsak, mide, kemik şöyle bol kanlılarından ayırıyorlar size. Dersiniz hatta "Köpüşüm var ona götürcem" diye sallayın. Sonra alıyosunuz (En az 3 poşet olsun böyle bol bol, çeşitli kasaplardan toplayabilirsiniz), sonra komşunuzun kapısının üstünden altına kadar cinayet mahali haline getirip basıp gidiyorsunuz.
Size her sataştığında, aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz.
Dinsizin hakkından da imansız gelmiş oluyor böylelikle.
Bide arabanın içinde direk görmesi imkansız.minderinin altındaydı.ben minderi ters çevirecektim ki kızımı oturtayım farenin darmadagın leşiyle karşılaştm yani geçerken görülecek açık deildi üzeriYa geçerken arabanın içinde görmüş ve siz çıkarırken de öyle söylemiş olabilir belki. Bizim kapının paspasında yatan bir kedi olurdu, bodrumda fare yakaladıkça getirir bizim kapıya bırakırdı. İlk gördüğümde çok kötü olmuştum. Tam o sırada komşuda çıkmıştı kapıya, alıp attı sağolsun. Güldük beraber. O da eve girerken görmüş.
Sizinkinde de oralarda takılan bir kedi varsa o bırakmış olabilir. Merdiven sildirmek ilginç tabiki ama bazen çöp atarken damlata damlata gidenler oluyor. Kim olduğunu bilsem ben de kapısını çalardım. Siz sanmış olabilirler.
EvEvey eşimde sen onla başedemezsin diyor.ama böylede saf gibi oturmak canımı sıkıyor.kimbilir içten nasıl alay ediyordur benle.karşı komşumla bile aramı bozdu.arada zilime basardı nasılsn die şmdi camda bile görse yönünü dönüyor tam yüzyüze gelmezsek konuşmuyorO bebek arabasini cope atin lutfen.
Daha neler duyacagiz valla..
Piskopatmis kadin. Eger o yaptiysa. Ki onu gosteriyor..
Allahim sen koru.
Bence karsilik vermeyin. Sonu gelmez. Boyleleriyle ugrasilmaz.