- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi Esmermeleq
Hazır yorgan yastık yatak al .Kaz tüyü yorgan ,visco ortopedik yastık, yatak .Yünleri de kv ye ver .Nerde yıkarsa yıkasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaz tüyü sıcak tutarmı yün kadar acaba?Hazır yorgan yastık yatak al .Kaz tüyü yorgan ,visco ortopedik yastık, yatak .Yünleri de kv ye ver .Nerde yıkarsa yıkasın.
ya bence sen bildigin gibi yap. Kv ye anlatsan laftan anlamaz mi, alt komsunun olaylarini? Normal bir durumda degilsiniz yani olu fareler bilmem neler...Kv aradı naptın die söktüğümü soyledim.yarın akşam gelsen ii olur tam hazır olur herşey dedim.aile olarak hemen küsen tipler ben bugun ıslatsam evde yarın sabahda erkendende kalkıp durulayp balkona sersem akşam geldiğinde yün yıkama bitmiş olsa acaba dediği olmadığı için küsermi
Ayyy kkeserse küssün be aman. Sinir oldum burdan kadına. Ne karışıyor ya.Kv aradı naptın die söktüğümü soyledim.yarın akşam gelsen ii olur tam hazır olur herşey dedim.aile olarak hemen küsen tipler ben bugun ıslatsam evde yarın sabahda erkendende kalkıp durulayp balkona sersem akşam geldiğinde yün yıkama bitmiş olsa acaba dediği olmadığı için küsermi
Ben ve arkadaslarım kullanıyoruz .Hem hafif hem sıcak .Sobalı ev filansa o kadar bilemeyeceğim .Zaten evimiz 22_24 derceden aşağı düsmez .Kaz tüyü sıcak tutarmı yün kadar acaba?