Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar korkmayin bu tipler polisten çok korkarlar babam komiser nişanlimda polis deyin apartmandaki herkese duyurun ara sira polis arkadaşlarını yolluyor beni kontrol ediyorlar iyimiyim diye deyin o çağıranda polis ti deyinEvet haklısınız ismiyle çağırılan kişi olduğumu teyit etmek amacıyla belkide yalan söyledi mahcup göstermek icin ve bende söylemiş bulundum. Panik atağım olduğu için böyle olaylarda sağlıklı düşünemiyorum hiç. Ailemle pek bağlarım kuvvetli değil yani arasam babamı gelir ama aramak hiç istemiyorum. Babanem yakında oturuyor sayılır onda kalıyorum bu ara. En azından kendimi unutturabilirim belki. Bu adamın bana söylediği şeylerden ben daha önce ikisinin bir araya gelip hakkımda konuştukları izlenimine kapıldığım için bir şeyler planlıyor olmalarından korkuyorum. Benim evhamlı olmamdan dolayıda böyle düşünüyor olabilirim bilmiyorum ama ufacık bir olaydan huzurumu kaybetmemin bu kadar kolay olması beni çok yordu
Yani bana ufacık bir olay gibi gelmedi. Yani korkunuz yersiz değil, kendinizi ufacık şeyi büyütüyorum diye suçlamayın.
Bence haklılık payınız var yani. Biraz kendinizi unutturun, umarım sizi aklından siler. Çünkü takıntılı birine benziyor ve lütfen bu olaydan birkaç kişiye bahsedin haberlerde neler neler okuyoruz Allah korusun.
Birdaha yüzüne bakmadan kafa selamı verip geçin.
Panik atak cumlelerinize yansimaz. Panik olmak yansır.
Panik atak denilen şey kriz anıdır.
Sjz ona cevapları panik ataginiz olduğu için değil dalginliginizla karışık paniklik yaşadığınız için verdiniz.
Hastaliklarimizi daha net bilirsek daha iyi önlemler alırız.
Panik ve pimpirik biri olmak ayrı şey panik atak geçiren biri olmak ayri şey
Bu kadar korkmayin bu tipler polisten çok korkarlar babam komiser nişanlimda polis deyin apartmandaki herkese duyurun ara sira polis arkadaşlarını yolluyor beni kontrol ediyorlar iyimiyim diye deyin o çağıranda polis ti deyin
Ben de olsam böyle durumda panik olurdum ortalık sapık kaynıyor çünkü Allah korusun sizi bizi herkesi kötü insanların şerrinden babaanneniz biraz gelsin kalsın sizde en azından yalnız olmadığınızı anlar kız arkadaşlarınızı çağırın en azından gözetliyorsa da yalnız olmadığınız kanaatine varsın. Evden taşınmamak için de alt komşunuz madem bir aile biraz samimiyet kurmaya bakın en azından seslendiğinizde size bakacak biri olsun bişey yaptığınızda bir tabak indirin baktınız iyi insanlarsa samimiyet kurun inanın komşu çok önemli yazlığımızda kızım merdivenlerin girişindeyken pusetten düştü kimse çıkıp gürültümüze bakmadı ölsen kimsenin umurunda değil yani o yüzden apartman komşunuzun duyarlı biri olup olmadığını öğrenmeye bakın
Adam tekrar konuşmak isterse yavaş yavaş uzaklaşın yani yüz bulamasın yavaş yavaş. Ben konuşmak görüşmek istemediğim insanlara bunu net belli ediyorum, bazen duymazdan geliyorum. Onlar da uzaklaşıyor. Bir de evinizin kapısını kilitledikten sonra bir şey olmaz inşallah. Ama kapınızı çalarlar olur ya böyle bir şey olursa açmayın kapıdan sorun ne istediğini. Bir de alt katlarda oturuyorsanız pencerelerinize demir taktırabilirsiniz yani ben olsam korksam böyle bir şey düşünürdüm yalnız kalıyorsam. Paniklemeyin , insanlık hali zil bozuksa sizin suçunuz ne ,yaptırırsınız, yani bunun için suçlarlarsa sakın suçlu gibi davranmayın ne var yani olabilir .Bazı insanlara yumuşak davranınca yüz buluyorlar , yumuşak davranmayın bence