• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Almor'un Yatak Odası

almor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
5.890
156
373
İstanbul
Öylesine bakmak için gittiğimiz mağazadan ertesi gün hemen almaya karar verdiğimiz evimizin ilk mobilyası olan yatak odamız.:16: Normalde aklımda hiç beyaz yatak odası yokken hem modeli hem de fiyatı beğendiğimiz için böyle bir takım tercih ettik. :9:

$Doğtaş-Arte yatak odası-1.webp

$Doğtaş-Arte yatak odası-2.webp

$Doğtaş-Arte yatak odası-5.webp

$Doğtaş-Arte yatak odası-3.webp

$Doğtaş-Arte yatak odası-4.webp

Bence beyaz en doğru seçim evi olduğundan büyük ve ferah gösteriyo.
Aralara birazda gül kurusu ya da pembe renk atarsın mis gibi olur.
Bi'de şu yatak başlarına 4 direk yapıp tül yapıyolar ya perde gibi çok güzel duruyo:1:
Hayırlı olsun, ben çook beğendim:21:

güle güle kullan almorcum

Bence beyaz en doğru seçim evi olduğundan büyük ve ferah gösteriyo.
Aralara birazda gül kurusu ya da pembe renk atarsın mis gibi olur.
Bi'de şu yatak başlarına 4 direk yapıp tül yapıyolar ya perde gibi çok güzel duruyo:1:
Hayırlı olsun, ben çook beğendim:21:

İçinde beyaz renk olsun istiyordum ama komple beyaz hiç düşünmemiştim ama iyi oldu ya şimdi aldığım her nevrsim, yatak örtüsü ve pike takımı uyacak kendini gösterecek. Teşekkür ederim bu arada. :16:

güle güle kullan almorcum

Çok teşekkür ederim canım sağol. :17:

Gerçekten Çok Şık bir Takım.
Mutlulukla Kullanmak Nasip olsun Canım :16:

Öylesine bakmak için gittiğimiz mağazadan ertesi gün hemen almaya karar verdiğimiz evimizin ilk mobilyası olan yatak odamız.:16: Normalde aklımda hiç beyaz yatak odası yokken hem modeli hem de fiyatı beğendiğimiz için böyle bir takım tercih ettik. :9:

Eki Görüntüle 847936

Eki Görüntüle 847937

Eki Görüntüle 847940

Eki Görüntüle 847938

Eki Görüntüle 847939

Güle güle kullan canım.

Benim de antik meşe tonlarında takımım ama bunun çok çok benzeri model olarak. Oldukça kullanışlı dolabı falan. İnşallah sen de güzel günlerinde kullanacaksın:nazar:

Gerçekten Çok Şık bir Takım.
Mutlulukla Kullanmak Nasip olsun Canım :16:

Çok teşekkür ederim amin. :16:

Cok begendim gule gule kullanin :16:

Çok sağolun. :16:

canm güle güle kullan çok güzel beyaz yatak odası çok şık oluyor

Valla hiç hesapta yokken aldık bugün gizcim dün öylesine yolun kenarında doğtaşı gördük hadi gidip bakalım dedik bu ay indirim varmış baya doğtaşta önce gezdik burayı sonra çıktık yataşa gittik yataşta beğendiğim bir takım 3000 lira daha fazlaydı dedim ona o kadar para veremicem hem de indirimli yatak da indirimdeydi kararttım gözümü aldık valla. Dolap ölçüleri de standart genelde sürgülülerde 2.40 uzunluk evi de büyük tutucaz artık. :52: Çok teşekkür ederim bu arada darısı sana ne alsam derdinden kurtuldum sonunda yatak odası konusunda. :9:

Güle güle kullan canım.

Benim de antik meşe tonlarında takımım ama bunun çok çok benzeri model olarak. Oldukça kullanışlı dolabı falan. İnşallah sen de güzel günlerinde kullanacaksın:nazar:

Biliyorum canım senin aldığın takımı hatta nişanlımla doğtaşta gezerken senin takımı gördük bunu da kadınlar kulübünde bir arkadaş almıştı dedim. :1: Nasıl memnun musun doğtaştan? Çok sağol bu arada.:16:

Cok sık bır takım gule gule kullanın

Benim yatak odam da bembeyaz ve dolabımda sürgülü ( küçük odalar için ideal ) çok memnunum
Siz de iyi günlerde kullanırsınız inşallah
:3:

Valla hiç hesapta yokken aldık bugün gizcim dün öylesine yolun kenarında doğtaşı gördük hadi gidip bakalım dedik bu ay indirim varmış baya doğtaşta önce gezdik burayı sonra çıktık yataşa gittik yataşta beğendiğim bir takım 3000 lira daha fazlaydı dedim ona o kadar para veremicem hem de indirimli yatak da indirimdeydi kararttım gözümü aldık valla. Dolap ölçüleri de standart genelde sürgülülerde 2.40 uzunluk evi de büyük tutucaz artık. :52: Çok teşekkür ederim bu arada darısı sana ne alsam derdinden kurtuldum sonunda yatak odası konusunda. :9:

Biliyorum canım senin aldığın takımı hatta nişanlımla doğtaşta gezerken senin takımı gördük bunu da kadınlar kulübünde bir arkadaş almıştı dedim. :1: Nasıl memnun musun doğtaştan? Çok sağol bu arada.:16:

bizde yataş ve doğtaşı gezdik ama benim alacağım yatak odası belli country istiyorum mobilyacısına gidip yaptıracağız hattaha koltuğumada karar verdim kayınvalidem benim istediğim modelden yaptırmış resmen görünce bu kadar olur dedim onlarınkisinin berjeri çiçekli olanından alıcam kafamda herşey belli mağaza gezmicez ama haftaya çamlıca mobilyacılar sitesi ve modokoya bakıcaz yinede

yatak odam küçük benim bilmiyorum ne yapacağımı canım yaptırmam lazım dolapları

bu arada ne kadar tuttu fiyat modern seçsem bende bunu seçerdim benimde klasörlerimde bu model var :1::1::1:ödeme nasıl oluyor canım nakit kart senet

O doğtaşçı hallerimden eser yok şimdi:9:

Ben hepsini yataş enzadan aldım canım, ama yine de çok benziyor model olarak.

Doğtaşı çok gezdim, ben orda Hera'yı istiyordum ama çok geniş, büyüktü odaya olmazdı, bi de kiracı olunca.

Sonra enza'ya gittim ve orda birkaç turdan sonra tüm mobilyamı ordan aldım, memnunum:16:

O doğtaşçı hallerimden eser yok şimdi:9:

Ben hepsini yataş enzadan aldım canım, ama yine de çok benziyor model olarak.

Doğtaşı çok gezdim, ben orda Hera'yı istiyordum ama çok geniş, büyüktü odaya olmazdı, bi de kiracı olunca.

Sonra enza'ya gittim ve orda birkaç turdan sonra tüm mobilyamı ordan aldım, memnunum:16:

Ben de yemek odasını ve koltuk takımını yataş enzadan beğendim büyük ihtimal oradan alacağız . :1: Güle güle mutlu günlerde huzurla, sağlıkla kullan sen de eşyalarını canım. :16:

bizde yataş ve doğtaşı gezdik ama benim alacağım yatak odası belli country istiyorum mobilyacısına gidip yaptıracağız hattaha koltuğumada karar verdim kayınvalidem benim istediğim modelden yaptırmış resmen görünce bu kadar olur dedim onlarınkisinin berjeri çiçekli olanından alıcam kafamda herşey belli mağaza gezmicez ama haftaya çamlıca mobilyacılar sitesi ve modokoya bakıcaz yinede

yatak odam küçük benim bilmiyorum ne yapacağımı canım yaptırmam lazım dolapları

bu arada ne kadar tuttu fiyat modern seçsem bende bunu seçerdim benimde klasörlerimde bu model var :1::1::1:ödeme nasıl oluyor canım nakit kart senet

Sizin ev belli zaten gizcim ona göre yaptırırsınız ben araştırdım genelde sürgülü dolapların uzunluğu ortalama 2.40 daha uzun olanlar da var tabi ama ortalama böyle olunca zaten böyle bir model vardı kafamda ben çok country tarzı sevmiyorum ısınamadım bir türlü o yüzden daha modern şeylere baktım hep.:9: 4100 lira yatak odası 900 de yatak toplam 5000 oldu tatlım 200 lirasını dün kaparo vermiştik yarın da annemler kalanını gidip verecek nakit olarak normalde yatak odası 4800 yatak da 1400 lira idi hem kasım ayında indirim varmış hem de nakit alınca hesaplı oldu biraz da o yüzden şimdiden aldık.

güle güle kullan şık ve ferah
sağlıkla mutlulukla inş.

Çok teşekkür ederim sağolun. :16:

canını sıkmak gibi olmasın ama benim de aynı yatak odasından var ve inan 7 aydır 4 tane kapak değişti ve her gelen çizikti.(son gelen yine boydan boya çizik öylece duruyır daha gelecekler) komodinin de kulpunun taşı düşük geldi hala bekliyorum değiştirecekler. hayatımda doğtaş kadar rezil bir firma görmedim. umarım ürünlerin sağlam gelir yoksa yıllarca uğraşıp durursun benden söylemesi. yatak odamdan öyle soğudum ki ilk yapacağım şey kaldırıp atmak olacak.

Back
X