Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence beyaz en doğru seçim evi olduğundan büyük ve ferah gösteriyo.
Aralara birazda gül kurusu ya da pembe renk atarsın mis gibi olur.
Bi'de şu yatak başlarına 4 direk yapıp tül yapıyolar ya perde gibi çok güzel duruyo
Hayırlı olsun, ben çook beğendim![]()
güle güle kullan almorcum
Öylesine bakmak için gittiğimiz mağazadan ertesi gün hemen almaya karar verdiğimiz evimizin ilk mobilyası olan yatak odamız.Normalde aklımda hiç beyaz yatak odası yokken hem modeli hem de fiyatı beğendiğimiz için böyle bir takım tercih ettik.
Eki Görüntüle 847936
Eki Görüntüle 847937
Eki Görüntüle 847940
Eki Görüntüle 847938
Eki Görüntüle 847939
güle güle kullan canım huzurun daim olsun![]()
Öylesine bakmak için gittiğimiz mağazadan ertesi gün hemen almaya karar verdiğimiz evimizin ilk mobilyası olan yatak odamız.Normalde aklımda hiç beyaz yatak odası yokken hem modeli hem de fiyatı beğendiğimiz için böyle bir takım tercih ettik.
Eki Görüntüle 847936
Eki Görüntüle 847937
Eki Görüntüle 847940
Eki Görüntüle 847938
Eki Görüntüle 847939
Gerçekten Çok Şık bir Takım.
Mutlulukla Kullanmak Nasip olsun Canım![]()
Cok begendim gule gule kullanin![]()
canm güle güle kullan çok güzel beyaz yatak odası çok şık oluyor
Güle güle kullan canım.
Benim de antik meşe tonlarında takımım ama bunun çok çok benzeri model olarak. Oldukça kullanışlı dolabı falan. İnşallah sen de güzel günlerinde kullanacaksın![]()
Cok sık bır takım gule gule kullanın
Benim yatak odam da bembeyaz ve dolabımda sürgülü ( küçük odalar için ideal ) çok memnunum
Siz de iyi günlerde kullanırsınız inşallah
![]()
Çok teşekkür ederim amin.
Çok sağolun.
Valla hiç hesapta yokken aldık bugün gizcim dün öylesine yolun kenarında doğtaşı gördük hadi gidip bakalım dedik bu ay indirim varmış baya doğtaşta önce gezdik burayı sonra çıktık yataşa gittik yataşta beğendiğim bir takım 3000 lira daha fazlaydı dedim ona o kadar para veremicem hem de indirimli yatak da indirimdeydi kararttım gözümü aldık valla. Dolap ölçüleri de standart genelde sürgülülerde 2.40 uzunluk evi de büyük tutucaz artık.Çok teşekkür ederim bu arada darısı sana ne alsam derdinden kurtuldum sonunda yatak odası konusunda.
Biliyorum canım senin aldığın takımı hatta nişanlımla doğtaşta gezerken senin takımı gördük bunu da kadınlar kulübünde bir arkadaş almıştı dedim.Nasıl memnun musun doğtaştan? Çok sağol bu arada.
![]()
Çok teşekkür ederim amin.
Çok sağolun.
Valla hiç hesapta yokken aldık bugün gizcim dün öylesine yolun kenarında doğtaşı gördük hadi gidip bakalım dedik bu ay indirim varmış baya doğtaşta önce gezdik burayı sonra çıktık yataşa gittik yataşta beğendiğim bir takım 3000 lira daha fazlaydı dedim ona o kadar para veremicem hem de indirimli yatak da indirimdeydi kararttım gözümü aldık valla. Dolap ölçüleri de standart genelde sürgülülerde 2.40 uzunluk evi de büyük tutucaz artık.Çok teşekkür ederim bu arada darısı sana ne alsam derdinden kurtuldum sonunda yatak odası konusunda.
Biliyorum canım senin aldığın takımı hatta nişanlımla doğtaşta gezerken senin takımı gördük bunu da kadınlar kulübünde bir arkadaş almıştı dedim.Nasıl memnun musun doğtaştan? Çok sağol bu arada.
![]()
O doğtaşçı hallerimden eser yok şimdi
Ben hepsini yataş enzadan aldım canım, ama yine de çok benziyor model olarak.
Doğtaşı çok gezdim, ben orda Hera'yı istiyordum ama çok geniş, büyüktü odaya olmazdı, bi de kiracı olunca.
Sonra enza'ya gittim ve orda birkaç turdan sonra tüm mobilyamı ordan aldım, memnunum![]()
bizde yataş ve doğtaşı gezdik ama benim alacağım yatak odası belli country istiyorum mobilyacısına gidip yaptıracağız hattaha koltuğumada karar verdim kayınvalidem benim istediğim modelden yaptırmış resmen görünce bu kadar olur dedim onlarınkisinin berjeri çiçekli olanından alıcam kafamda herşey belli mağaza gezmicez ama haftaya çamlıca mobilyacılar sitesi ve modokoya bakıcaz yinede
yatak odam küçük benim bilmiyorum ne yapacağımı canım yaptırmam lazım dolapları
bu arada ne kadar tuttu fiyat modern seçsem bende bunu seçerdim benimde klasörlerimde bu model varödeme nasıl oluyor canım nakit kart senet
güle güle kullan şık ve ferah
sağlıkla mutlulukla inş.