- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- Konu Sahibi elifff_____
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt sade bi model ama bütçemiz bu kadar malesefBana çok sade ve klasik geldi
Tşk ederim bende kırmam inş:)Şık ve sade yatak odanızı görünce dün başlığını kırdığım yatağım geldi aklıma
Evt sade bi model ama bütçemiz bu kadar malesef
yanlış anlaşılmasın belim ağırıyor eşime dedim ben başlığı tutayım sen ayaklarımdan biraz biraz çek gerdir beni nasıl sıkıça başlığı çektiysem elimde kaldı inş. Sen başka şekilde kırarsın bence çok hoş hiç dert etme ileride daha iyisini alırsınız huzurlu mutlu yattıktan sonra ne olduğu farketmezTşk ederim bende kırmam inş:)
Tşk ederimOlsun güzel günlerde kullanın :)
Gece gece hiç güleceğim yoktu:))))))yanlış anlaşılmasın belim ağırıyor eşime dedim ben başlığı tutayım sen ayaklarımdan biraz biraz çek gerdir beni nasıl sıkıça başlığı çektiysem elimde kaldı inş. Sen başka şekilde kırarsın bence çok hoş hiç dert etme ileride daha iyisini alırsınız huzurlu mutlu yattıktan sonra ne olduğu farketmez
Tam vuu-huuu beybiii diyordum, alttaki açıklamayı okuyunca pöf dedimŞık ve sade yatak odanızı görünce dün başlığını kırdığım yatağım geldi aklıma
keşke açıklamasaydım karizmam sarsıldı neyse bidahakine farklı şekilde kırarız potansiyel mevcutTam vuu-huuu beybiii diyordum, alttaki açıklamayı okuyunca pöf dedim
bu takımın fiyatı nedirGece gece hiç güleceğim yoktu:))))))
Tabi ki önemli olan mutluluk huzur ilerde değiştiririz inş
3.700 aslnda bu fiyata bşka bi takımda alınabilir ama gezdiğim mağazlarda daga güzel bi takım bulamadım,diğerleride 4ten başlıyo zatenbu takımın fiyatı nedir
3.700 aslnda bu fiyata bşka bi takımda alınabilir ama gezdiğim mağazlarda daga güzel bi takım bulamadım,diğerleride 4ten başlıyo zaten
Çok güzelmiş gerçekten güle güle kullanın peki ne zaman aldınız yani acaba fiyatı değişmiş olabilir mi?fiyat çok ideal.
bende yeni evliyim istikbalden aldım.
3500 tl ye perla yatak odası çok kaliteli çok menmun kaldım
yatak baza herşey dahil 3500 e aldım
Eki Görüntüle 1629261 Eki Görüntüle 1629263
ben 4 ay oldum alalı n,ikah temmuzdaydıÇok güzelmiş gerçekten güle güle oturun peki me zaman aldınız yani acaba fiyatı değişmiş olabilir mi?
Çok teşekkürlerÇok güzelmiş gerçekten güle güle kullanın peki ne zaman aldınız yani acaba fiyatı değişmiş olabilir mi?
Anlıyorum ben istikbal çok pahalı diye gitmedim hiç,biz de peşin almayı düşünüyoruz bugün yada yarın gidip soralım inş bizde 3.500 e alabiliriz çok hoş gerçekten tşk ederim:)ben 4 ay oldum alalı n,ikah temmuzdaydı
3 ay evveli aldım
yani çok olmadı olsunda 4000 olsun rakam.
fakat peşin aldık canım taksit değil onuda belirtmek isterim
ama kalite en azından sıkıntı olursa mağaza destek veriyor
bende :) çok pahalı diye girmemiştim sonra dedim amannn ne olucak sormakda parayla değilya dedim.Anlıyorum ben istikbal çok pahalı diye gitmedim hiç,biz de peşin almayı düşünüyoruz bugün yada yarın gidip soralım inş bizde 3.500 e alabiliriz çok hoş gerçekten tşk ederim:)