Yatak Odası Dekorasyonu Almayı düşündüğüm takım

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
image.jpg

Tşk ederim bende kırmam inş:)
:KK70: :KK70: yanlış anlaşılmasın belim ağırıyor eşime dedim ben başlığı tutayım sen ayaklarımdan biraz biraz çek gerdir beni nasıl sıkıça başlığı çektiysem elimde kaldı :KK70: inş. Sen başka şekilde kırarsın :KK8: bence çok hoş hiç dert etme ileride daha iyisini alırsınız huzurlu mutlu yattıktan sonra ne olduğu farketmez :KK66:

:KK70: :KK70: yanlış anlaşılmasın belim ağırıyor eşime dedim ben başlığı tutayım sen ayaklarımdan biraz biraz çek gerdir beni nasıl sıkıça başlığı çektiysem elimde kaldı :KK70: inş. Sen başka şekilde kırarsın :KK8: bence çok hoş hiç dert etme ileride daha iyisini alırsınız huzurlu mutlu yattıktan sonra ne olduğu farketmez :KK66:
Gece gece hiç güleceğim yoktu:))))))
Tabi ki önemli olan mutluluk huzur ilerde değiştiririz inş

3.700 aslnda bu fiyata bşka bi takımda alınabilir ama gezdiğim mağazlarda daga güzel bi takım bulamadım,diğerleride 4ten başlıyo zaten

fiyat çok ideal.
bende yeni evliyim istikbalden aldım.
3500 tl ye perla yatak odası çok kaliteli çok menmun kaldım
yatak baza herşey dahil 3500 e aldım
istikbal-perla-yatak-odasi-020215-8.jpg
istikbal-perla-yatak-odasi-020215-1.jpg

Çok güzelmiş gerçekten güle güle oturun peki me zaman aldınız yani acaba fiyatı değişmiş olabilir mi?
ben 4 ay oldum alalı n,ikah temmuzdaydı
3 ay evveli aldım
yani çok olmadı olsunda 4000 olsun rakam.
fakat peşin aldık canım taksit değil onuda belirtmek isterim
ama kalite en azından sıkıntı olursa mağaza destek veriyor

ben 4 ay oldum alalı n,ikah temmuzdaydı
3 ay evveli aldım
yani çok olmadı olsunda 4000 olsun rakam.
fakat peşin aldık canım taksit değil onuda belirtmek isterim
ama kalite en azından sıkıntı olursa mağaza destek veriyor
Anlıyorum ben istikbal çok pahalı diye gitmedim hiç,biz de peşin almayı düşünüyoruz bugün yada yarın gidip soralım inş bizde 3.500 e alabiliriz çok hoş gerçekten tşk ederim:)

Anlıyorum ben istikbal çok pahalı diye gitmedim hiç,biz de peşin almayı düşünüyoruz bugün yada yarın gidip soralım inş bizde 3.500 e alabiliriz çok hoş gerçekten tşk ederim:)
bende :) çok pahalı diye girmemiştim sonra dedim amannn ne olucak sormakda parayla değilya dedim.
:))))
koltuk takımınıda aldık :) 82 ekrab tv hediye ettiler :))))
bence mağazaya gidip sorun
biraz sıkı pazarlık yapın :)

X