- 11 Şubat 2023
- 7.646
- 14.205
Çok dillendirme sorarsa hayranlık de, dersi sevdiğin için yakın hissettim vs vs de geçiştir.Off gittim bir de boşboğazlık yaptım kızlara hoca ne hoş birisi falan diye zırvaladım pişmanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok dillendirme sorarsa hayranlık de, dersi sevdiğin için yakın hissettim vs vs de geçiştir.Off gittim bir de boşboğazlık yaptım kızlara hoca ne hoş birisi falan diye zırvaladım pişmanım
Neyse en azından derslere azimle çalışıyorum oradan pay çıkartırım:)Bölüm başkanı diyorsunuz aranızda baba kız olacak kadar yaş farkı var. Aklı başında biradan diyorsunuz üzgünüm öğrencisine bakacağını sanmıyorum. Boşa hayal kurmayın.
Hayır canım ne hediyesi durduk yere ne münasebet yani. Bence o işlere sakın bulaşma.Mesela ne önerirsiniz?Masumane:)
Yaa süpersiniz kravatta olabilir bence erkekler çok kullanıyor:)Yani illa ki hediye almak istiyorsanız sade bir atkı ya da kartvizitlik alabilirsiniz.
Hala şansımı zorluyorum lütfen beni tutHayır canım ne hediyesi durduk yere ne münasebet yani. Bence o işlere sakın bulaşma.
Evet daha öğretmene alınacak tarzda şeyler bunlar. Dediğim gibi ama lütfen evli mi değil mi öğrenin mutlaka.Yaa süpersiniz kravatta olabilir bence erkekler çok kullanıyor:)
Asla böyle bir şey yapmamalisin. Üniversitede bu tarz davranışlar farklı algılanır ,hocalar arası rekabet de varsa adamın feristahina kadar iftira atarlar. Lütfen kimsenin böyle bir şey yaşamasına müsade etmeyin. Duygularınızı içinizde yaşayın. Hocaniza karşı duyduğunuz aşk ya da hoslanti değil hayranlık.Hala şansımı zorluyorum lütfen beni tut
Ya Çağlacım neden fake olsun?Bazı konular vardır ki çevreye açamazsın, dertleşmek istenir, kafa karışıklığı vardır.Gayet bariz bu haldeyim birileri ile konuşmak istiyorum.Neden birisi dalga geçer, diğeri fake diye olumsuz yorumlarda bulunur?Türk kadınlarında ciddi anlamda problem var.Asla yapıcı değilsiniz, derdimi, kafa karışıklığımı anlattığıma pişman oluyorum.Azıcık pozitif olun, destek verin.Ya da o negatifliğinizi alıp çekin gidin.Bence bu konu fake.
Ben çok seviyeli bir öğrenciyim ki hoca ile diyalogumuz ders dışında asla olmuyor.Ders içinde de sınıfa soru yönelttiğinde ya da uygulamalarla ilgili aşamalarda katılım sağlamak için aktif izin istiyorum.Dışarıdan bakan ilgili bir öğrenci olduğumu düşünür.Belki bugün özel olarak iyi akşamlar hocam dedim asla laubali bir profil değilim.Asla böyle bir şey yapmamalisin. Üniversitede bu tarz davranışlar farklı algılanır ,hocalar arası rekabet de varsa adamın feristahina kadar iftira atarlar. Lütfen kimsenin böyle bir şey yaşamasına müsade etmeyin. Duygularınızı içinizde yaşayın. Hocaniza karşı duyduğunuz aşk ya da hoslanti değil hayranlık.
Hediye alacağım ya da önerin diye bir mesaj okudum ona istinaden yazdım. Böyle olmanıza çok sevindim. Arkadaşlar arasında da lafının çok dolaşmasına izin vermeyin. Dediğim gibi siz de mimlenirsiniz. Bileginizin hakkıyla aldığınız her puan için;" tabiii Nisa kara hocanin gözdesi düşük vermez !" diye arkandan konuşurlar. Tamamen senin iyiliğini istiyorum yanlış anlama.Ben çok seviyeli bir öğrenciyim ki hoca ile diyalogumuz ders dışında asla olmuyor.Ders içinde de sınıfa soru yönelttiğinde ya da uygulamalarla ilgili aşamalarda katılım sağlamak için aktif izin istiyorum.Dışarıdan bakan ilgili bir öğrenci olduğumu düşünür.Belki bugün özel olarak iyi akşamlar hocam dedim asla laubali bir profil değilim.
İlişki yaşamak gibi hayalim yok ama ben duygularımı içimde tutmayı becerebilen birisi değilim.Bunun farkına varmasını istiyorum ötesi yok tabii evliyse tamamen bu konuyu derinlere gömerim.Etik olmadığının farkındayım da inanın hayatın akışı çok farklı.Bazen mantık devredışı olabiliyor.Etik değil bana göre. Hocana aşık olabilirsin duygularına engel olamayabilirsin ama hem yaş farkınız çok fazla babanız yaşında hem de bir eğitimci. Öğretmen öğrenci ilişkisi olacaksa da en azından bireyin okulu bitince olmalı. Adam evli de olabilir.
Estağfurullah, yararıma olacak çok şey söylediniz ve haklısınız.Ben zaten öyle yaftalardan çok korkan birisiyim.Belki masumane ve saçma bir duygu karmaşası o pozisyona ne beni ne hocamı düşürsün isterim.Biraz üzerine düşünmek gerekiyor, mantıklı olmalıyımHediye alacağım ya da önerin diye bir mesaj okudum ona istinaden yazdım. Böyle olmanıza çok sevindim. Arkadaşlar arasında da lafının çok dolaşmasına izin vermeyin. Dediğim gibi siz de mimlenirsiniz. Bileginizin hakkıyla aldığınız her puan için;" tabiii Nisa kara hocanin gözdesi düşük vermez !" diye arkandan konuşurlar. Tamamen senin iyiliğini istiyorum yanlış anlama.
İyi misiniz siz? Yani bu yaptığınız sorunlu ve insani davranışlardan uzak olduğunuzu gösteriyor. Gidin işinize Allah aşkına çocuk musunuz siz?
Tam isminin hakkını vermişsin yargı makinesi.Mahalle karısı gibi sataş diye bu başlığı açmadım.Yazma daha fazla içeriğime hadi yol al.Teşhisimi senin gibi çapsız mı koyacak hadi oradanİyi misiniz siz? Yani bu yaptığınız sorunlu ve insani davranışlardan uzak olduğunuzu gösteriyor. Gidin işinize Allah aşkına çocuk musunuz siz?
40'li yaşlar erkek için güzel yaşlar, yaş farkı şimdi pek göze batmaz ama sen 40 olduğunda o 65 gibi olacak,o zaman gözünde yaşlı olacak..şimdi flört et diyeceğim ama hoca,öğrenci ilişkisi çok laf olur, tabi en önemlisi ya adam evliyse, günaha girme boşunaHayatımda hep bu yaş grubuyla oturdum kalktım hayatıma aldım.Bana çok doğal geliyor
Bizim okulda vardı hatta yeni araştırma görevlisiydi 26-27 yaşlarındaydı 2. sınıflardan bir kızla sevgili olmuştu. Sonra birşeyler oldu, okuldan atıldı adam. Kadrosunu başka ilçeye vermişlerdi.Öğrencisi olduğunuz için sıkıntı olabilir ama hele bi dedikodu yayilsa adamın otoritesi sarsılır yani kendisi böyle düşünüp çekimser kalabilir
O okuldaki öğrenciliğiniz devam ettiği sürece öğretim üyelerine kur yapmayın. Akademik olarak ilerisini düşünüyorsanız sizi barındırmayabilirler orada.Haklısınız kendisi çok otoriter birisi zaten bir ilişki hedefim yok sadece ilgimi anlasın istiyorum
Yanında staj yapacağım bir hoca olacak bu arada uygulamalı derslerime giriyor, staj evremde de yanında bulunacak ama henüz o evreye çok var.Tamam, şapkayı önüne koydum pek mantıklı bir hamle değil.O okuldaki öğrenciliğiniz devam ettiği sürece öğretim üyelerine kur yapmayın. Akademik olarak ilerisini düşünüyorsanız sizi barındırmayabilirler orada.
Bizim de hayranlık duyduğumuz hocalar oldu ama anlasın diye uğraşanı hiç görmedim. Görülseydi eğer hakkında ne senaryolar yazılırdı. Lisansüstünde denk geldim sadece. Kız(lar)ın boyuna dedikodusu yapıldı, başarıları hocaya bağlandı vs.
Hediye de normal karşılanmayabilir. O toplara hiç girmeyin. Çok ergence duruyor bu hareket, lise değil orası. Yanında staj yaparsınız, birlikte projeniz olur, o zaman hediye alırsınız da derse girdi diye hediye almanız tepki çekebilir.