yok canim.baku azerbaycan baskent.ben azeriyimde
sagol canim simdi anladim :13:
kizim var diyordun nekadarlik ?[/QUOk
kucuk 15 aylik.inanirmisin bana kok sokturuyor.uyudugu zaman dinleniyorum.bide emziriyorum 2 saatda bir uyaniyor..
15 aylik emziyorsun MASALLAH ne güzel ALLAH bagislasinbendede 9,5 aylik cadi var banada kök söktürüyor ALLAHtanki gece uykusu düzene girdi
selamlar bende almanya kölndenim , kendimi burda durmus gibi hissediyorum 2 gün öncesine kadar dügün icin istanbula gitmistim, sanki buralara hic gelmemisim , herseyim istanbulda kalmis, bi anda almanyayi evimi herseyi unuttum , bi an bile özlemedim aramadim. ucak havalanip arkamda istanbulu güzelim denizi adalari birakinca gözlerim doldu , Allahim beni buralara bu topraklara geri dönder diye dua ettim , insallah dualirim kabul olur.
ALLAH bagislasin.iyiki varlar.onsuz hayat dusunemiyor insan.sen emziriyormusun?
selamlar bende almanya kölndenim , kendimi burda durmus gibi hissediyorum 2 gün öncesine kadar dügün icin istanbula gitmistim, sanki buralara hic gelmemisim , herseyim istanbulda kalmis, bi anda almanyayi evimi herseyi unuttum , bi an bile özlemedim aramadim. ucak havalanip arkamda istanbulu güzelim denizi adalari birakinca gözlerim doldu , Allahim beni buralara bu topraklara geri dönder diye dua ettim , insallah dualirim kabul olur.
Aminbende cok özledim vatanimi bu arada hosgeldin aramiza
malesef emzirmiyorumbenim sütüm cok azdi yetmedi dogumdan bikac ay sonra birden cok kilo verince sütümde gitti
neise citirlar ben kacdim iyi geceler evleri topluyum yaticam.nasil derler.guten nacht.yanlis yaza bilirim acemiyim..............
merhabalar.rabia nasilsin canim kizin nasil.bir sorum var.ben kizimin kulagini deldirmek istiyorum kupe icin.sence erkenmi bazilari deldir diyo.bazilari erken dyo.yaz geliyor diye heves ettim.sorum su:almanyada 15 aylik bebegin kulagini deliyorlarmi.zaten yarin termini var cocuk doktoruna ona sorucam.becerirsem tabii.ama izin varmi diye merak etdim..kendine ve kizina iyi bak...
hayirli geceler canim msjini inan yeni gördüm :26: iyiyim sen nasilsin ?
evet 15 aylikken deliyorlar ama sen 24 aylik olmasini beklesen henüz ufak iltihap filan kapmasin kulagi ALLAH korusun