Almanya'daki Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende koblenze yakinim.yaklasik 2 sene.yani almancam yokama sen bilirsir heralde......

merhabalar.niye?sevmedinmi burayi.tabii hic bir insanin memeleketi gibi degil.

kizlar merhaba.almanca ogrenmeme burda yardim edermisiniz...

merhaba canim.tesekkur ederim.ben burda yalnizim etrafimda almanca bilen arkadasim yok,aslinda burda pek arkadasim yok.ne biliyim doktora falan gidince cok zorlaniyorum.aslinda ilk neyi ogrenmem gerektiyini bilmiyorum.sence sozlukle mi baslamaliyim.........

bence sözlükle cok iyi olur,sözlügün yanina bos kagitla kalem al ,ne ögrenmek istiyorsan Türkcesini yaz karsinada sözlükten bakarak almancasini,benim bi arkadasim bu sekilde almancayi söktü :)

bence sözlükle cok iyi olur,sözlügün yanina bos kagitla kalem al ,ne ögrenmek istiyorsan Türkcesini yaz karsinada sözlükten bakarak almancasini,benim bi arkadasim bu sekilde almancayi söktü :)
inanamiyorum...cok heves ettim simdi.2 senedir burdayim tschus falan basqa bir bildiyim yok.kendimi cok kotu hissediyorum.bunaldim.ama artik kararliyim insallah oyrenicem.bakalim.

inanamiyorum...cok heves ettim simdi.2 senedir burdayim tschus falan basqa bir bildiyim yok.kendimi cok kotu hissediyorum.bunaldim.ama artik kararliyim insallah oyrenicem.bakalim.

azim et ugras ögrenirsin ama der die das bunlari biraz zor kiz ne dicem okullarda bedava almanca kurslari oluyor oraya yazilsana cocukla bebeklede gidebiliyorsun

benim kac tanidim arkadaslar gitti hatta börek cörek yapip gidiyorlar güne gider gibi

yok bana o kurslar bedava diyil oturum izni olmadigi icin offffffff ki ne offfffff.is basa dusdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…