bende koblenze yakinim.yaklasik 2 sene.yani almancam yokama sen bilirsir heralde......
ögrenirsin canim ya ben biliyorum cook iyi olmasada biliyorum
ne guzel.dilsiz cok zor.ama yavas yavas.alisiyor insan.buarada ben evliyim 1 kizimda var.peki sen
aynen canim bende evliyim bir kizim var
ALLAH bagislasin canim kac yasinda?
kimse yokmu...........
merhaba canim.tesekkur ederim.ben burda yalnizim etrafimda almanca bilen arkadasim yok,aslinda burda pek arkadasim yok.ne biliyim doktora falan gidince cok zorlaniyorum.aslinda ilk neyi ogrenmem gerektiyini bilmiyorum.sence sozlukle mi baslamaliyim.........
inanamiyorum...cok heves ettim simdi.2 senedir burdayim tschus falan basqa bir bildiyim yok.kendimi cok kotu hissediyorum.bunaldim.ama artik kararliyim insallah oyrenicem.bakalim.bence sözlükle cok iyi olur,sözlügün yanina bos kagitla kalem al ,ne ögrenmek istiyorsan Türkcesini yaz karsinada sözlükten bakarak almancasini,benim bi arkadasim bu sekilde almancayi söktü :)
inanamiyorum...cok heves ettim simdi.2 senedir burdayim tschus falan basqa bir bildiyim yok.kendimi cok kotu hissediyorum.bunaldim.ama artik kararliyim insallah oyrenicem.bakalim.
azim et ugras ögrenirsinama der die das bunlari biraz zor kiz ne dicem okullarda bedava almanca kurslari oluyor oraya yazilsana cocukla bebeklede gidebiliyorsun
benim kac tanidim arkadaslar gitti hatta börek cörek yapip gidiyorlar güne gider gibi
yok bana o kurslar bedava diyil oturum izni olmadigi icin offffffff ki ne offfffff.is basa dusdu