- 24 Aralık 2007
- 9.169
- 28.820
İstenmediğiniz ve hiçbirzaman kabul görmeyeceğiniz yerde olmak gururunuza dokunmuyormu? Evinize misafir gelen biri burası iyimiş artık bende seninle beraber yaşacağım demesiyle aynı çirkeflik sizinki.Kaçak gitmedim yasal geldim geri donmedim oradaki gençlerinde emin ol amacı bu sizin çevrenizdekiler yurtdışında yaşayanlar hep dört dörtlük kanunla mi gelmiş acaba kaçak Göcek yaşıyorum diye kendimi burda ovmuyorum zaten ama emin ol burda yaşayanların yüzde 70 göçmen kaçak ben gerçekleri söylüyorum niye bu kadar zorunuza gitti anlamıyorum benim elimde sağlam bir şekilde gidiş nedenim ve vizem var iken gümrük memuru bana ne kadara satın aldin diyemez ne münasebet tek bunla değil aile birleşimi ile gelen dünya kadar insana bu muamele yapılıyor
Çocuklarınızın okula gitmesi hiç bişey ifade etmiyor, istedikleri gün sizi postalarlar. Yasal yollarla gelmeyen ve oturumu olmayan ve hiç birzaman olmayacak olan çocuklarınız okusa bile iş imkanı olmayacak. Yazık çocukların geleceğinizde çöpe atmışsınız. Kendinizi yakmışsınız bari burda insanlara akıl vermeyin, zira sizinki kendinize yetmiyor.