B
BAHARYAGMURU
Ziyaretçi
arkadaslar hepinizin yazisini tek tek okudum ve hakikaten hak verdim sizlere.benimde babam yillarca calisti ,didindi ama kimseye yaranamadi.bizi almanyaya getirmemisti.27 sene calisti akrabalar sömürdü,okulumuz sömürdü evet aynen öyle senin baban almanci okula yardim etsin derlerdi.ben kac ay yirtik ayakkabiyla gittimde banada sen niye böyle geliyon diyen olmadi,abime arkadaslari senin baban almanci sen neden türk parasi harciyon mark harcasana deyip anneme gelip kavga cikarirdi.yillar sonra evlendim ve almanyaya geldim babam erkekler evinde kaliyordu kücücük bir odasi herseyi icinde inanin nasil yemek yedim,nasil oturdum bilemezsiniz.esimle babamin yanindan ayrildiktan sonra eve gelene kadar agladim :çok üzgünüm:senağlamasenağlama.biz yillarca babamdan para bekliyorduk ama onun nasil bir sartlarda yasadigini asla bilemedik.anneme telefon actim ve cok kizdim bundan sonra babamdan para isteyip durmayin onun nasil yasadigini anlattim.babam emekli olunca tanidigimizin marketine sabahin köründe gidip aksama kadar yardim ederdi.babam bize hep anlatmisti ama biz anlamamisiz.birde teyzemler var onlarda cok harcardi bende cocuk kafamla gercekten onlarin parasini hic bitmedigini sanirdim.teyzemin cocuklarinin hep bol harcligi olurdu.kardesimle bana hep gazoz cikolata alirlar bizde sevinirdik.birgün bize dedilerki hep biz aliyoruz siz niye bize almiyorsunuz dediler inanin o zaman o kadar cok gücüme gitmistiki ben kendime alamazken.annem zaten onlara istedikleri birsey olsun almaya calisirdi.inanin benimde harcligim olsa bende alirdim.bende hicbir zaman hediyeleri karsilik bulmak maksadiyla götürmüyorum.benim ailem her zaman maddi olmasa bile manevi destekleri yetiyor.bu izin inanin parasiz kaldigim zamanlarda annem,kardesim,ablam,amcamlar ,esimin babaannesi,esimin amcasi, esimin hala kizi (en yakin arkadasim) hep destek oldular.onlara gercekten beni cok sevdikleri icin burdan cok tesekkür ediyorum,galiba ben sansliyim,sevenlerim cok.bana cok güzel bir izin yasattilar. :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes: