Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silagül tam detayini bilemiyorum cünkü cevreden tanidiklarim ya da kulaktan duyduklarimi göz önüne alip konustum. Kacak yollarla calistiklarini duymustum. Bir kac tanesini taniyordum ama yasam sartlari pek iyi degildi.Hanim Aga Yazdiklarinizi Okudum Iltica Edenlerin Calisma Sansi Yokmu Neler Geliyor Baslarina Bir Bilgin Varmi Yani Hangi Islemlerden Geciyorlar
yeni yasada duyduklarimizi buraya yazalim belki tr den aile birlesimi icin bilgi arayanlara yardimci olur.
benim duydugum 27.05.2007 den sonra aile birlesimi icin basvuranlarda vize icin konsolosluk almanca bilgisi istiyor.Bu tarihten oncekiler icinde entegrasyon kurslari basladi.Bu tarihten sonra vize icin basvurabilmek icin almanca bilginizi ispatlamaniz gerekiyor.
Yorumum:Bu cok iyi hic dil bilmeden gelmek gercekten kotu.Tr den okuyan varsa ciddi ciddi ogrenin gelin.
arkadaslar ben kursa mecbur gidiyorum sizede boyle bir kanun uygulaniyormu??ß
slm hanimlar ,Almanya ya 2004 yilinin haziran ayi geldim evliligim sebebi ile geldigimin 6.ayinda calismaya basladim.Ve su ana 2.kez iki yillik oturumumu aldim.Son iki seferdir bu oturumu almaya gittigimde bana Almanca ile ilgili hicbir soru sormadilar.Calisiyor olmamdan dolayi olsa gerek.Ama orada bulunan memurlar benimle almanca ayaküstü sohbet ettiler.Almancami degerlendirme babinda olsa gerek.Benim oturdugum yer Bayern bölgesinde belki burada uygulanan farkli kanunlarda olabilir.Herkesin bu kurslara mecbur tutuldugunu duydum.Ama bana böyle birsey söylenmedi.6 ay sonr anasil calismaya basladin hangi almanca derseniz oda isin cokkkk uzun bir hikayesi ama su an 3.yilimda almancam gayet iyiye gidiyor.Allah a sükür calistigim isyerinde Türk olmamasi da avantajim.
kıslar bugün yine osrmustum baska bi forumda almanyayla ilgili ama kimse ilgilenmedi ztn sorsam cwp weren yok sansımı tekrar denicem almanyada dogdum 10 yaslarında geri döndüm geri gitmek istesem napmam gerekıor tsk ler
turkiyeye mi geri döndün ?
almanyada annen yada bana varmi?
eger bunlardan biri burdaysa dönme ihtimalin olabilir ama yoksa cok zor ama esim birazdan gelicek birde ona sorar sana cvb verebilirim canim
elifelif senin adina sevindim sen suresiz oturumada basvur kesin alirsin cunki bu son yasadan once gelenler icin dedigin gibi bi kac cumle ile olcuyolar almancayi.vaktin varsa bizim msn e gel belki birbirimize faydamiz dokunur
cnm benim cok tsk ler cwp icin ewt döndüm cnm annemle yasıorum dayım kusenler fln war ama onların pek yardımcı olabilceklerini sanmıorum cnm neler yapabilirim bilmiorum aslında almanca sorunum hic yok turismcioldugum icin hep konusma sansım oldu baska naparım bilmiorum cnm
canim benim sanirim aileden baska birisi seni kolay kolay alamaz zannediyorsam ya bilmiyorum ki kucuk bir arastirma yapmaliyim bu konuda
bende kizkardesimi almak istiyorum en gec 16 yasina kadar alabilirsme aldim ve kizkardesimin almancayi az cok bilmesi gerekiyor sanirim onu kursa gondercem turkiyede daha 4 senem yani sansim var daha onu almak icin senin yasin kac canim baska sekilde nasil girebilirsin bilmiyorum baban almanyada mi
darisi benim basima ben hic konusamiyorum kursa gittim ama ögrendiklerimide unuttum sürekli evin icinde kimse yok yalnizda calisamiyorum olmuyor benimde kursa gitmem lazim arkadas edinirsim pratik yapma firsatim olur
babamla uzun yıllardır görüsmüorus cnm yasım 29 orda dogdugum icin sansın olabilir demislerdi ama ne kadar net bilmiorum cnm
babys benim bukonuda fikrim yok ama almancax sitesine baktinmi hic bu tür konularla ilgili bir cok sey bulabilirsin orada sana yardimci olurlar dene istersen
Gulsumcum burada okumus biri olarak Hanimaga sendende cocuklarin tecrubesinden dolayi biraz fikir vermenizi istiyorum.Mesela Gulsum cok zorlasti demis Hanimaga Avrupa da sondan 4. egitimde demisiniz.Peki nasil bir egitim veriliyor.Bir ara esim ozel okula versemmi oglani diye dusunmustu.Ben tr deki ozelokullardan biliyorum cocuk kapasitesi neyse o aile cocuga ne kadar ilgiliyse o yoksa bunlarin yerini ozel okulda doldurac bi mucize yok.Bende bunu dedim vazgecirttim esimi ozel okul fikrinden.Tamamen tr de gordugum kendi onyargimla yani.Sonra alman komsumla konustum bu konuyu benle yasit 2 oglu var bizim cevremizde iki okul var oglanin gidecegi gibi bizim eve daha yakin olana gitmis onun cocuklari ve cok iyi yetismisler halada okul cizgisini bozmadi gonderebilrisin dedi..