- 15 Mart 2007
- 285
- 23
FAHRIYE ABLA DIYECEGIM SANA YASIN BENDEN BUYUK ben size katilmiyorum demiyorum lutfen beni yanlis anlamayin dediklerinizin gercekten cogu dogru ama benim ilgimi ceken siz gercekten akilli insan olmasaniz yorumlamazsiniz bazi gercekleri yazmassiniz onlara cahil diyoruz ama bizde onlarin taklitlerini yaparak bizde o cahil dediklerimizin seviyesine inmis olmuyormuyuz?lutfen bana kirilma fahriye abla ..muhakkak yasamis ve gormussunuz benim sizin tecrubenize laf atmam haddime bile degil ama dedigim gibi sadece bi kac diyalog üzdü beni ister istemez alindim ister köy ister sehirden gelelim haklisin karakter meselesi dedigin gibi bu arada yazdigim yoruma yorum eklemissin __merhaba canim haklisin bende sasiriyorum nasil almanca bilmiyorlar ben burda yaklasik 20senedir 30senedir yasanlari gordum daha doktora kocalariyla gidiyorlar insallah sende cok iyi bi derecede kendini gelistirrisin ya aslinda ne kadarda acinilacak kisiler o kisiler..
ama coguda kendi istememistirki evlenmeyi almanyaalmanya valla ben burda calismiyor olsam daha dogrusu sosyal aktivite yapmiyor olsam gercekten cekilcek bir yer degil aksine nefret edilcek yer __ben burda onlari elestirecek birsey asla soylemiyorum sadece cok uzuluyorum onlarin o hallerine oyuzdenboyle birsey yazmak gibi bir dusuncem oldu oda kotu ve alay edilcek birsey se eger daha ben bu forumun sayfasini asla acmam ben kucuk dusurulmek nasil bir duygudur bilirim oyuzden kimseyede yapma gibi bir cabam asla olamaz.....
Yok yok, kirilmadim. 15 yil icinde ben epey yol katettim. Ama son 2 yil, kendimi Almanca`ya veremiyorum. Ufakligin yüzünden. Simdiki, tek hedefim onu, bu dünyaya adapte etmek... Onun ileriki yasaminda, ben ve babasi olmadan kendi hayatini idame ettirebilecek konuma gelmesi icin kollarimi sivamis durumdayim. Onun icin, artik kendimin birseyler ögrenmesini biraktim (gerci hata yapiyorum belki ama insan cocugunun rahatsizligi karsisinda kendinin bir yerlere gelmesinden cok, onun gelecegi ne olacak düsüncesi agir bastigi icin ön plana evladini aliyor).. Simdi de diyecekler, Fahriye acitasyon yapmaya basladi :))) ama ne yapayim burada icimi döküyorum iste
Saglicakla kalin hepiniz a.s.