Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok merak ediyorum Erasmus programiyla almanya ya gelen genclerimiz, buralari nasil begeniyorlarmi? okul sisteminde almanya mi daha ii yoksa TR mi????
vs vs vs....
hic tedirgin olma canim benim, tam olarak kizin hangi sehire geliyor? aslinda önemli degil almanyada her sehirde ayni sistem uygulaniyor.... genclerimiz bir yurda yerlestiriliyor, genelde herkesin kendi aparti oluyor tek oda ... sabah ve öglen üniveristede ders oluyor... aksam üstü de gezintiler eglenceler vesayre... üniversiteler ayni tr gibi kampüs seklinde.... ögle yemekleri genelde kampüsde yemekhane`de oluyor... aksama kendiniz birseyler organize etmeniz gerekiyor... genclere üniveriste tarafindan bir bilet veriliyor ulasim icin bu bilet genelde tüm eyalet icin gecerli oluyor....
simdilik bukadar sormak istedigin birsey varsa burdayiz sekerim...
hic tedirgin olma canim benim, tam olarak kizin hangi sehire geliyor? aslinda önemli degil almanyada her sehirde ayni sistem uygulaniyor.... genclerimiz bir yurda yerlestiriliyor, genelde herkesin kendi aparti oluyor tek oda ... sabah ve öglen üniveristede ders oluyor... aksam üstü de gezintiler eglenceler vesayre... üniversiteler ayni tr gibi kampüs seklinde.... ögle yemekleri genelde kampüsde yemekhane`de oluyor... aksama kendiniz birseyler organize etmeniz gerekiyor... genclere üniveriste tarafindan bir bilet veriliyor ulasim icin bu bilet genelde tüm eyalet icin gecerli oluyor....
simdilik bukadar sormak istedigin birsey varsa burdayiz sekerim...
iyi günler bende almanyada üniversite okumak istiyorum bu vize işlemleri okul kaydı zor oluyormu yardımcı olursanız sevinirim bide almanyaya evlenip gitsem o şekilde üniversite okuyabilirimiyim ??? yani öğrenci vizesinde sorun çıkarsa öyle bir ihtimal varmı
benim de bir sorum olacak ..
türkiyede sosyoloji bölümünden mezun olup almanca bildikten sonra almanyada sosyolog olarak çalışabilir miyim ve yüksek lisans yapabilir miyim ?
cevaplarsanız çok sevinirim
bi ara bende düşündüm almanyaya yerleşip orda okumayı eşimde işini almaynadaki şirkette çalışmasını söyliycekti ama vazgeçtik orda biraz yasamak zor gibi herşeyi geçtim ailemden uzakta duramam