- 21 Aralık 2022
- 4.598
- 20.338
Altından zaar,çok can sıkıcı cidden
Aynen öyle, hayır bir de ben ilk defa havucu bu kadar pahalı gördümValla sıkıcı. Haftada 25 kilo falan meyve sıkıyorum, çocuk iki tane, havucu 1 kilo alıp tarator yapıyorum ya da kekin içine koyuyorum öyle yediriyorum. E meyvesuyu yok ki sadece, eti var, balığı var,vitamini var, bezi var, var da var. Hadi biz bir şekilde alıyoruz, yiyip içemeyen çocuklara üzülüyorum..
Aynen öyle, hayır bir de ben ilk defa havucu bu kadar pahalı gördüm
Konuyu sabote etmek istemem, ingilterede Aldi’de ki marka 5£Bez ve bebek mamalarını da paylaşır mısın denk gelirsen? Biraz da ona kahrolalım…
biz bol yiyoruz burda uygun heryerde öyle zannediyorum Allah yardımcınız olsun nediyim havuç 60 liraysa diyer şeyler ne kadardır kim bilir burda 15İzmirdeyim, fiyatlar pahalı her mevsim. Aydında biraz daha ucuz mesela. Balıkesirde patlıcan biraz daha ucuz çünkü gönen ilçesi yoğun patlıcan ekiyor, buraya gelene kadar ohoo uçuyor fiyat.
Muz daha ucuzdu saçma bir şekildeBende. Muz ne kadar bilmiyorum ama kesin geçmiştir onu
..Konuyu sabote etmek istemem, ingilterede Aldi’de ki marka 5£
Turkiyedeyken sleepy ekolojik kullaniyordum cok guzeldi,
Buradaki bezleri cok begenmedim bazilarini denedim su an bunu kullaniyoruz hicbir problem yaratmadi fiyati da cok iyi,
Turkiyedeyken beze cok para oduyormusum onu farkettim simdi ucmustur hatta
Mama konusunda Sma Pro 6+ 13£ amazonda..
biz bol yiyoruz burda uygun heryerde öyle zannediyorum Allah yardımcınız olsun nediyim havuç 60 liraysa diyer şeyler ne kadardır kim bilir burda 15
Ben de az once baktim Migros sleepy ekolojik 48 li 150 tl, indirimdeydi sanirim. Iki tane alsan 96li bez 300 tl..
15 tl aldım dün kinder süpriz yumurta
Bunun 200 gramını 220 ye aldım dün
Ben de az once baktim Migros sleepy ekolojik 48 li 150 tl, indirimdeydi sanirim. Iki tane alsan 96li bez 300 tl..
Ne kadar gidiyor ki zaten, ozellikle ikizlere
Turkiye aldi basini gitti fiyatlari gordukce sok oluyorum..
Konu dışı olacak ama Almanya’nın Milka ve Nutellaları neden Türkiye’dekilerden daha güzel, bilen var mı?
Ben baby turco kullanıyodum bimin bezlerinden almaya başladım Jenny willy 48li 88 lira bi dene yiyecek bisey deyil sonuçta pişik falanda yapmadı çocuğunun boğazına harcarsın paranıBen de az once baktim Migros sleepy ekolojik 48 li 150 tl, indirimdeydi sanirim. Iki tane alsan 96li bez 300 tl..
Ne kadar gidiyor ki zaten, ozellikle ikizlere
Turkiye aldi basini gitti fiyatlari gordukce sok oluoluyoru
Domuz yağı kullanıyor olmasınlarKonu dışı olacak ama Almanya’nın Milka ve Nutellaları neden Türkiye’dekilerden daha güzel, bilen var mı?
Ben turkiyede nutella yiyemedim ya, resmen yiyemedim, ben de bilmiyorum sebebiniKonu dışı olacak ama Almanya’nın Milka ve Nutellaları neden Türkiye’dekilerden daha güzel, bilen var mı?
Onların canı bizimkinden kıymetli çünküKonu dışı olacak ama Almanya’nın Milka ve Nutellaları neden Türkiye’dekilerden daha güzel, bilen var mı?
Burada aldigim bezi Tl’ye cevirince 130 yapiyor, 96’li bir de. Turkiye’de bebek urunleri cok pahali ya, Allah gercekten bebegi olanlara yardim etsin gunden gune artiyor kimse yetisemiyor artik fiyatlara.Numarası küçük olabilir, 5 ve 6 kullanıyoruz biz daha pahalı oluyor, günde 20’ye yakın bez gidiyor. İlk 4 ay falan günde 35 tane gidiyordu. Islak mendil 90’lı paket 2,5 günde bitiyor şuan, birkaç ay öncesine kadar 1,5 günde bitiyordu. Şaşırmayı bile bıraktık artık, “hıııı bez 384949 lira mı olmuş? E olur.” Modundayız