- 21 Kasım 2017
- 27.523
- 120.280
Akla bir tek bu ihtimal geliyor.Domuz yağı kullanıyor olmasınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akla bir tek bu ihtimal geliyor.Domuz yağı kullanıyor olmasınlar
Kullandıkları yağ malzeme kakao daha kalitelidirAkla bir tek bu ihtimal geliyor.
Utanmasam çevremde Almanya’ya giden birilerinden ücreti karşılığında isteyeceğim ama o da saçma oluyor sjsjjsBen turkiyede nutella yiyemedim ya, resmen yiyemedim, ben de bilmiyorum sebebini
Tesekkur ederim ama ben yurtdisindayim, turkiyedeyken ilk dogdugunda prima sonra surekli sleepy kullaniyordum, denemedim o markayi ama duymustum cevremden.Ben baby turco kullanıyodum bimin bezlerinden almaya başladım Jenny willy 48li 88 lira bi dene yiyecek bisey deyil sonuçta pişik falanda yapmadı çocuğunun boğazına harcarsın paranı
Burada aldigim bezi Tl’ye cevirince 130 yapiyor, 96’li bir de. Turkiye’de bebek urunleri cok pahali ya, Allah gercekten bebegi olanlara yardim etsin gunden gune artiyor kimse yetisemiyor artik fiyatlara.
Burada mesela prima daha pahali tabi, ama kullandigim bezden hicbir sikayetim yok o yuzden o kadar para vermeye de gerek gormuyorum. Turkiye’de prima altinla es degerdir herhalde. Bu bebeler zaten ye ic s*ç hic dusunmuyorlar bile
Bu ne peki
Buda benim gibi euroyu tlye çevirerek hesaplamış beyni yanmışBu ne peki
Bende bi süre kullandım incecik hiç memnun kalmadımPrima çok daha pahalı ama bence adı var sadece. Geçenlerde bebeği bezi bırakan arkadaş 200’lü paket verdi. Aman Allahım sürekli mi sızar? ben sevmedim, para verip almam
TL ye çevirsen bile daha ucuz oluyor buradakindenBuda benim gibi euroyu tlye çevirerek hesaplamış beyni yanmış
Utanmasam çevremde Almanya’ya giden birilerinden ücreti karşılığında isteyeceğim ama o da saçma oluyor sjsjjs
Buda benim gibi euroyu tlye çevirerek hesaplamış beyni yanmış
Prima premium care guzeldi hatirladigim kadariyla ama yenidogan doneminde kullanmistim. Sonra sleepy kesfettim bio-natural ona bayilmistim pamuk gibi sizdirma yapmiyordu. Indirimdeyken de ekolojik olanini denedim icinde tohum vardi bildiginPrima çok daha pahalı ama bence adı var sadece. Geçenlerde bebeği bezi bırakan arkadaş 200’lü paket verdi. Aman Allahım sürekli mi sızar? ben sevmedim, para verip almam
Günde 20 bez bir bebeğe mi gidiyorNumarası küçük olabilir, 5 ve 6 kullanıyoruz biz daha pahalı oluyor, günde 20’ye yakın bez gidiyor. İlk 4 ay falan günde 35 tane gidiyordu. Islak mendil 90’lı paket 2,5 günde bitiyor şuan, birkaç ay öncesine kadar 1,5 günde bitiyordu. Şaşırmayı bile bıraktık artık, “hıııı bez 384949 lira mı olmuş? E olur.” Modundayız
Günde 20 bez bir bebeğe mi gidiyor
Ukrayna savaşı ilk patlak verdiği donemde, 1lt yag 6 euroya yükselince ben de şoka girmiştim, eski fiyati 1lt yag 1,19 du.Bu ne peki
Resimlere baktım Türk lirasına çevirince bura uygun gelmişti arkadaş düzeltti beni yoksa o kafayla bura daha ucuz diye sevindimHaha Fatma ya
Niye isim vermiyorsun yav, söyle belki biz de tedarik ederiz. Sleepy ve Baby Turco’nun fabrikası evime 5 km uzaklıkta mesela.İsmini vermeyeceğim ama biz bir bez markasının yurtdışına giden bezlerinden kullanıyoruz gece çocuklara, aynısının Türkiye’de satılanını aldık yanından bile geçmez. Sağ olsun eşimin arkadaşı getiriyor, Prima bile çok dandik duruyor yanında
Niye isim vermiyorsun yav, söyle belki biz de tedarik ederiz. Sleepy ve Baby Turco’nun fabrikası evime 5 km uzaklıkta mesela.