- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
Pahalı diye uzun zamandır alamıyorum burda uçtu gitti
Patates bugün 15 soğan 12 liraGelelim Patatese, en pahalı marka bu, daha ucuzlari mevcut.Eki Görüntüle 3256248
Domates yemeklik 15 çeri ve yerli olan 18 lira marul 10 lira
6,7 euro civarındaAriel podlar ne kadar orada?
Bugun tesco’dan aldik, 25 yikama 8£.
1 ay once 40 yikamasini 10£’a almistik, ama o baska markettendi. Dikkat etmemisiz yikama sayisina
Nasil daha pahalı ki, ben bugun ceri domates aldim iste 1 euro, 1 lira gibi dusun benim icin oyle, cevirme fiyatlari.Domates yemeklik 15 çeri ve yerli olan 18 lira
Yani fiyatları euro uzerinden çevirdiğiniz icin en makul aciklamayi yapayim, ben patatesi kilosu 2 liradan aldim yani:) 2 euroPatates bugün 15 soğan 12 lira
Goggleden baktığım kadarıyla euro 22.38 yazıyor yanlış mıyım benim kayınpederin manavı var sürekli takip ediyorum marketteki sebze meyve fiyatlarını bilmiyorum adanadayım ben burda sebze fiyatları uygun meyveler 25 30 liradan başlıyorNasil daha pahalı ki, ben bugun ceri domates aldim iste 1 euro, 1 lira gibi dusun benim icin oyle, cevirme fiyatlari.
Arkadasim birak Euro ne kadar diye, o beni ilgilendirmiyor, seni de. Ben euro kazanıp euro harciyorum, çevirme isini birakin. 1 paket 10'lu yumurtayi ben 1,65 euroya aliryorum, sen 1 lira 65 kurusa alabiliyor musun yumurtayi? Oyle dusun.Goggleden baktığım kadarıyla euro 22.38 yazıyor yanlış mıyım benim kayınpederin manavı var sürekli takip ediyorum marketteki sebze meyve fiyatlarını bilmiyorum adanadayım ben burda sebze fiyatları uygun meyveler 25 30 liradan başlıyor
Fiyatlar burdan daha pahalı gibi
Nasil daha pahalı ki, ben bugun ceri domates aldim iste 1 euro, 1 lira gibi dusun benim icin oyle, cevirme fiyatlari.
Goggleden baktığım kadarıyla euro 22.38 yazıyor yanlış mıyım benim kayınpederin manavı var sürekli takip ediyorum marketteki sebze meyve fiyatlarını bilmiyorum adanadayım ben burda sebze fiyatları uygun meyveler 25 30 liradan başlıyor
hangi şehirde oturuyorsun60 lira havuçun kilosu, 2 haftadır çocuklara sıktığım meyve suyuna havuç ekleyemiyorum.
Ya da şöyle soylim, ne diyecemi de sasirdim, senin icin 2 lira neyse benim icin 2 euro o diyim ne diyim artikGoggleden baktığım kadarıyla euro 22.38 yazıyor yanlış mıyım benim kayınpederin manavı var sürekli takip ediyorum marketteki sebze meyve fiyatlarını bilmiyorum adanadayım ben burda sebze fiyatları uygun meyveler 25 30 liradan başlıyor
Altından zaar,çok can sıkıcı cidden60 lira havuçun kilosu, 2 haftadır çocuklara sıktığım meyve suyuna havuç ekleyemiyorum.
hangi şehirde oturuyorsun
Demek istediğini anladımYa da şöyle soylim, ne diyecemi de sasirdim, senin icin 2 lira neyse benim icin 2 euro o diyim ne diyim