Almanya'da fiyatlar...

Ukrayna savaşı ilk patlak verdiği donemde, 1lt yag 6 euroya yükselince ben de şoka girmiştim, eski fiyati 1lt yag 1,19 du.
Ama simdi yine eski fiyatina yaklasti, 1,80.
Burada en ucuzlarını baz alarak söylesem ayçiçek yağının litresi 45-50 arası, zeytinyağın litresi de 150 liradan başlıyor.

Ben bu mecrada kaynana, yeri geliyor sülalesinin dedikodusunu yapıyorum, olur da bir gün biri görür de ben olduğumdan emin olmak isterse ifşa olmayayım dögkflfşglv onlar değil 🤣🤣
İfşa mı şaka yapıyor olmalısın. O zaman biz ölek… 🥹

Özelden yazsana sjsjjs

Çocukları sıkmadınmı onlarda birbirini görür oynar eğlenir

Benim çocuklar azman su ve azman can. Yok öyle onlar oynasın biz sohbet edelim. Kocamla sohbet edemiyorum ben fırsat vermiyorlar nerdeeeee Fatma, deşme yaramı konu dağılmasın ekgkgkglg

Türkiye için üretilen ürünlerde süt vb içerik daha az kalite olarak da daha düşük oluyor ondan. Fiyat düşürmek için öyle oluyor. Mesela algida dondurmalar da öyle. Burdaki içerik le yurt dışı farklı.
Keşke burada da pahalı da olsa yurt dışı ürünü satılsa. Macrocenter gibi yerlerde olabilir mesela. 🥹

Sebze meyve kuru gida bizdekiler hem pahalı hem ilaçlı. Market ürünleri de hem gramaji az hem de aşırı kalitesiz. 😬

X