- 16 Haziran 2020
- 4.242
- 9.524
- 28
Ayy yapma kimsenin yüreği dayanmaz bu topiğe.
Bakıp bakıp catlarız, sinir küpü oluruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yapma kimsenin yüreği dayanmaz bu topiğe.
Burada en ucuzlarını baz alarak söylesem ayçiçek yağının litresi 45-50 arası, zeytinyağın litresi de 150 liradan başlıyor.Ukrayna savaşı ilk patlak verdiği donemde, 1lt yag 6 euroya yükselince ben de şoka girmiştim, eski fiyati 1lt yag 1,19 du.
Ama simdi yine eski fiyatina yaklasti, 1,80.
İfşa mı şaka yapıyor olmalısın. O zaman biz ölek…Ben bu mecrada kaynana, yeri geliyor sülalesinin dedikodusunu yapıyorum, olur da bir gün biri görür de ben olduğumdan emin olmak isterse ifşa olmayayım dögkflfşglv onlar değil
İfşa mı şaka yapıyor olmalısın. O zaman biz ölek…
Özelden yazsana sjsjjs
Cocuklar nolacak FatmaKeşke klavye başından deyilde bi araya gelip kısır çay eşliğinde dedikodu yapsak
Bi araya gelince eğlenirler çocukları atacak değiliz yaCocuklar nolacak Fatma
Keşke klavye başından deyilde bi araya gelip kısır çay eşliğinde dedikodu yapsak
Çocukları sıkmadınmı onlarda birbirini görür oynar eğlenirBenim arkadaşım tek çocukla geliyor, bende 2 çocuk, hiç konuşamadan geri gidiyor. Telefonda anlatıyoruz anlatacaklarımızı. Emin misin Fatma?
Çocukları sıkmadınmı onlarda birbirini görür oynar eğlenir
Ya getirme sen cocuklari zicmasinlarBenim çocuklar azman su ve azman can. Yok öyle onlar oynasın biz sohbet edelim. Kocamla sohbet edemiyorum ben fırsat vermiyorlar nerdeeeee Fatma, deşme yaramı konu dağılmasın ekgkgkglg
Bu, ekonomi iyiyken bile pahalıydı burada.
Ya getirme sen cocuklari zicmasinlar
Türkiye için üretilen ürünlerde süt vb içerik daha az kalite olarak da daha düşük oluyor ondan. Fiyat düşürmek için öyle oluyor. Mesela algida dondurmalar da öyle. Burdaki içerik le yurt dışı farklı.Akla bir tek bu ihtimal geliyor.
Keşke burada da pahalı da olsa yurt dışı ürünü satılsa. Macrocenter gibi yerlerde olabilir mesela.Türkiye için üretilen ürünlerde süt vb içerik daha az kalite olarak da daha düşük oluyor ondan. Fiyat düşürmek için öyle oluyor. Mesela algida dondurmalar da öyle. Burdaki içerik le yurt dışı farklı.
Yaprak cay değil mi? Büyük Büyük yapraklar. Ben turkiyede hic rastlamadik Yaprak caya, hep tozdu, neden acaba?
Konu dışı olacak ama Almanya’nın Milka ve Nutellaları neden Türkiye’dekilerden daha güzel, bilen var mı?
ay sevdiceğimi gördüm rafta ah kalbim