Almanya'da fiyatlar...

Altından zaar,çok can sıkıcı cidden

Valla sıkıcı. Haftada 25 kilo falan meyve sıkıyorum, çocuk iki tane, havucu 1 kilo alıp tarator yapıyorum ya da kekin içine koyuyorum öyle yediriyorum. E meyvesuyu yok ki sadece, eti var, balığı var,vitamini var, bezi var, var da var. Hadi biz bir şekilde alıyoruz, yiyip içemeyen çocuklara üzülüyorum..

Valla sıkıcı. Haftada 25 kilo falan meyve sıkıyorum, çocuk iki tane, havucu 1 kilo alıp tarator yapıyorum ya da kekin içine koyuyorum öyle yediriyorum. E meyvesuyu yok ki sadece, eti var, balığı var,vitamini var, bezi var, var da var. Hadi biz bir şekilde alıyoruz, yiyip içemeyen çocuklara üzülüyorum..
Aynen öyle, hayır bir de ben ilk defa havucu bu kadar pahalı gördüm 🤷🏼‍♀️

Bez ve bebek mamalarını da paylaşır mısın denk gelirsen? Biraz da ona kahrolalım…
Konuyu sabote etmek istemem, ingilterede Aldi’de ki marka 5£
Turkiyedeyken sleepy ekolojik kullaniyordum cok guzeldi,
Buradaki bezleri cok begenmedim bazilarini denedim su an bunu kullaniyoruz hicbir problem yaratmadi fiyati da cok iyi,
Turkiyedeyken beze cok para oduyormusum onu farkettim simdi ucmustur hatta🙁
Mama konusunda Sma Pro 6+ 13£ amazonda..

Eklentiler

• 74540FB6-B089-4691-A8FE-5E2312DDED69.png
    74540FB6-B089-4691-A8FE-5E2312DDED69.png
    202 KB · Görüntüleme: 71
İzmirdeyim, fiyatlar pahalı her mevsim. Aydında biraz daha ucuz mesela. Balıkesirde patlıcan biraz daha ucuz çünkü gönen ilçesi yoğun patlıcan ekiyor, buraya gelene kadar ohoo uçuyor fiyat.
biz bol yiyoruz burda uygun heryerde öyle zannediyorum Allah yardımcınız olsun nediyim havuç 60 liraysa diyer şeyler ne kadardır kim bilir burda 15

Konuyu sabote etmek istemem, ingilterede Aldi’de ki marka 5£
Turkiyedeyken sleepy ekolojik kullaniyordum cok guzeldi,
Buradaki bezleri cok begenmedim bazilarini denedim su an bunu kullaniyoruz hicbir problem yaratmadi fiyati da cok iyi,
Turkiyedeyken beze cok para oduyormusum onu farkettim simdi ucmustur hatta🙁
Mama konusunda Sma Pro 6+ 13£ amazonda..
.. 😔
8FCA3987-5AD8-451B-B284-8192493325EA.png

Eklentiler

• 5B87FC92-B737-4015-943A-D021CE2E68C4.png
    5B87FC92-B737-4015-943A-D021CE2E68C4.png
    189,4 KB · Görüntüleme: 69
biz bol yiyoruz burda uygun heryerde öyle zannediyorum Allah yardımcınız olsun nediyim havuç 60 liraysa diyer şeyler ne kadardır kim bilir burda 15

Sizin orada yetiştiği için buraya göre ucuzdur, izmire şehir dışından, ilçelerden geldiği için fiyatı ona göre şekilleniyor ve genelde tarıma yakın yerlerdekiler gibi taze de olmuyor, mesela çileği 3 gün tutamıyorum dolapta çünkü aldığımızda zaten toplanalı epey olmuş oluyor ama fiyatları uçuk yine de. Pazara eşim gidiyor, her geldiğinde söylediği “çok pahalıydı” tek tek sormuyorum, geçen gün havuç konusu geçtiği için fiyatı aklımda kalmış. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏼

Ben de az once baktim Migros sleepy ekolojik 48 li 150 tl, indirimdeydi sanirim. Iki tane alsan 96li bez 300 tl..
Ne kadar gidiyor ki zaten, ozellikle ikizlere😕
Turkiye aldi basini gitti fiyatlari gordukce sok oluyorum..

Numarası küçük olabilir, 5 ve 6 kullanıyoruz biz daha pahalı oluyor, günde 20’ye yakın bez gidiyor. İlk 4 ay falan günde 35 tane gidiyordu. Islak mendil 90’lı paket 2,5 günde bitiyor şuan, birkaç ay öncesine kadar 1,5 günde bitiyordu. Şaşırmayı bile bıraktık artık, “hıııı bez 384949 lira mı olmuş? E olur.” Modundayız

Ben de az once baktim Migros sleepy ekolojik 48 li 150 tl, indirimdeydi sanirim. Iki tane alsan 96li bez 300 tl..
Ne kadar gidiyor ki zaten, ozellikle ikizlere😕
Turkiye aldi basini gitti fiyatlari gordukce sok oluoluyoru
Ben baby turco kullanıyodum bimin bezlerinden almaya başladım Jenny willy 48li 88 lira bi dene yiyecek bisey deyil sonuçta pişik falanda yapmadı çocuğunun boğazına harcarsın paranı

Numarası küçük olabilir, 5 ve 6 kullanıyoruz biz daha pahalı oluyor, günde 20’ye yakın bez gidiyor. İlk 4 ay falan günde 35 tane gidiyordu. Islak mendil 90’lı paket 2,5 günde bitiyor şuan, birkaç ay öncesine kadar 1,5 günde bitiyordu. Şaşırmayı bile bıraktık artık, “hıııı bez 384949 lira mı olmuş? E olur.” Modundayız
Burada aldigim bezi Tl’ye cevirince 130 yapiyor, 96’li bir de. Turkiye’de bebek urunleri cok pahali ya, Allah gercekten bebegi olanlara yardim etsin gunden gune artiyor kimse yetisemiyor artik fiyatlara.
Burada mesela prima daha pahali tabi, ama kullandigim bezden hicbir sikayetim yok o yuzden o kadar para vermeye de gerek gormuyorum. Turkiye’de prima altinla es degerdir herhalde. Bu bebeler zaten ye ic s*ç hic dusunmuyorlar bile :KK70:

X