slm arkadaslar
ben dil bildigim halde dis doktorunda surun yasamistim.Su an kizim 15 yasinda,Kizim 4-5 yaslarinda disinde iltiplanma olmustu,dis doktoruna götürdüm kizim korktugu icin sandalyeye ben oturdum kucagimada kizimi oturtum.Kizim cani cok acidigindan doktor igneyi yaparken agladi ve basini oynatti.O anda doktor kizimin yüzüne bir tokat vurdu söylendi ve odadan cikti gitti.Inanin ben soktan 10 dakika öyle kalakaldim.Sonra disariya cikinca bagirdim ama doktor ortada yoktu.Krankenkasseyi aradim,ÄRTZTEKAMMERE sikayet mektubu yazin dedi, onuda yaptim.Ärtztekammer benim sikayet mektubumu doktora bildirmis,doktorun ifadesi igneyi yaparken kizim basini oynatmista eli yüzüne carpmis,yanindaki asistani sahitmis,asistanida doktorun ifadesini dogrulamis.asistanda komsumuzun kiziydi belki kizda kendi acisindan hakliydi.Benden taraf ifadesini verse isini kaybedecekti benimde baska sahidim yoktu.Etrafdan aldigim bilgilere göre doktorun hanimi zaten Ärtztakammerde görevliymis yani hic birsey yapamadim.Sonradan komsumuzun kizida birakti orayi.Kizin cevresindeki insanlara demesine bakilirsa Almanca bilmiyenlere okadar hakaret ediyormuski,dediklerini bir anlasaniz asla bir daha bu doktora gelmezsiniz demis.
Ama su anda bir ev doktorum var sekermi seker kadin,hayatimda öyle bir doktor ne gördüm nede duydum.
saygilarila