Almanya Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba ben aslen Usakliyim almanyada gifhorn´da yasiyorum yok galiba gifhornlu.
hannovere yakin gifhorn:lepi:

Münevver kardesimiz icin, 18 temmuz 2009'da saat 16'da Kölner Dom'un (Kölner Dom
Domkloster 4;50667 Köln) önünde toplaniyoruz. Herkesi bekliyoruz. Bütün akraba ve tanidiklariniza duyurun. ARTIK SESIMIZI AVRUPA'YA DUYURALIM. Bugün Münevver, yarin sizin kiziniz, kardesiniz, ablaniz olabilir. Herkesi duyarliliga davet ediyoruz!!!
Hadi Almanya!!!
Lütfen gelenler, kac kisi ile gelecekse, bildirsin.

Login | Facebook

selam kizlar bende almanyanin duisburg sehrindeyim yokmu burali tanisalim kaynasalim dertleselim bayanlarrrkaydirigubbakcemile2

ben saarbrückene yakın ouierschied de oturmaktayım. burada hiç türk yok. ne yazık

coktandir kimse buraya yazmamis ama ben bir sansimi deniyeyim :)

Arkadaslar ben Braunschweig ta dogdum büyüdüm ama is nedeniyle Darmstadta tasindim. Maalesef Darmstadtta pek arkadasim yok umarim ki Darmstadttan katilan vardir burada :hulya:

merhaba bayanlar almanyaya üniversite okumak için gelmeyi düşünüyorum ayrıca belçikayada gelin geleceğim nasipse ins.Tr de bilgisayar bölümü okuorum almanyada bilgisayar müh.okuma hakkım war.en azından mesleğim olsun calısayım istiorum.yurtdışından memnunmusunuz hem eğitim hem evlilik hem iş açısından yorumlarrınızı bekliorum bayanlar???

merhaba hanımlar ben aralıkta almanya düsseldorf fa gelicem geçici görev için 3 sene kalacagız düsseldorta oturanlarla tanışmak isterim

bende frankfurta yakiyinim...nasil bi yardimm bende großgrau'a bagli raunheimda oturuyorum...bende sizlerle tanismak isterim..yuzyuze gorusemesekte msneden burda konusmak isterimm...

merhaba arkadaşlar

benim bir kaç sorum olacaktı ???

Almanyada oturum almak için A1 sınavını geçmek şart mı? Üniversite mezunları bu sınavdan muaf olabiliyor mu? İllaki bu sınava Türkiyede girmek şart mı? Almanyaya gelipte orda kursa gidilse olmuyor mu? Yani önce Almanyaya gidip orda almanaca öğrenip oturum için öyle başvurulsa olur mu?

yardımcı olursanız sevinirim.

bende üniversite mezunuyum ve bu sınavları yaptım. hemde başarıyle..sende yaparsın çünki bu sınavlarda başarı olmak için önce kendi dilinin gramatiğini iyi bilmen gerekli..ve yazmada önemli..ben burada iyi almanca konuşup daha almanca yazı yazamayanları gördüm.
sen türkiyedeki Alman Kültüründe sınav yap. eğer almancan iyiyse orada direk A1 değil B1 i yapabilirsin. Türkiyede B1 sınavını kazanırsan Almanyada rahat edersin. en azından kurs derdin sınav derdin olmaz... boşyere zaman kaybetmezsin. ben mecburen almanyada yaptım bu sınavları...

Cok tesekkurler bende burda gitmeye karar verdim.ayrica bir stres faktoru tabiki

slm arkadaslar bense almanyadanim
tum muslumun kardeslerimizin kadir gecesi mubarek olsun

Kizlar herlese iyi geceler..bende B1 sinavina girecegim..bu sinava giren varmi aranizda lütfen bana bilgi verirmisiniz..sinav icin cok zor diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…